habercim19.com özgür haber özgür yorum

Cabbar’a göre Çorum’u hareketli günler bekliyor

GÜNDEM

Samsun Hedef Halk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aziz Yener Cabbar, 2 yılı aşkın bir süre kentte görev yaptıktan sonra Çorum’a atanan Vali Zülkif Dağlı’nın şehri hareketlendireceği yorumunu yaptı.

Tecrübeli gazeteci Cabbar Twitter’dan yaptığı paylaşımda; “Samsun’dan Çorum’a atanan Vali Zülkif Dağlı, mesaisine hızlı başladı. Bürokratlarla hafta sonu da mesaiye devam. Kentin bir an önce tüm konularına hakim olacağını yazmıştım. Çorum’u hareketli günler bekliyor. Gazeteci arkadaşlarımıza da kolay gelsin. Sayın Dağlı’ya başarılar.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (14)

Çorumlu 10 Ay Önce

Sayın valim, okullarda çok başı boşluk, keyfi uygulamalar var. Bir an evvel şu okullara hakim olmanızı rica ediyorum.

Ali CABBAR... 10 Ay Önce

Önce kendi memleketine bak,sanane başkasından..

Çorumluya cvp 10 Ay Önce

Giden valiye niye demedin gider gitmez başı bosmu oldu okullar Allah size fırsat vermesin

Bilirkişi 10 Ay Önce

Öncelikle gürültülü araçların,karşıdan gelenin gözünü alan zenonların toplatılmasını umuyorum.

Misafir 10 Ay Önce

Samsun uzaya doğru uçuşa geçti çorum da gecer

Corum19 10 Ay Önce

Giden vali İskilipli atifi ziyaretten fırsat bulamıyorduki okulla Ra el atsın.

Okuyucu 10 Ay Önce

Gelen vali öncelikle valilik’mi yapacak yoksa AKP’nin ilbaşkanımı olacak.? . Bunu zaman gösterecek.. çünki asayiş çok kötü. Mahalle aralarındaki Otoparklar . Deynekçilerin ve madde bağımlılarının buluşma adresleri. Bu arada inşAllah yeni emniyet müdürümüzde bu işi sıkı tutar.

Ömer çiçekgül 10 Ay Önce

Sayın valim evlerimizin önünde deki parklarda bile ailemizle oturamıyoruz bi tekım gençler hiç utanmadan insanların gözüne içine baka baka her türlü ahlaksızlığı yapıyorlar biz onlardan utanıyoruz onlar bizden utanmıyor lütfen bunlarada bi el atın

Hasan TÜZÜNER. 10 Ay Önce

Sayın Vali beyden.Çoruma Demir yolu. Ve Hava Limanı. Gelmesini Talep ederiz.saygılarla

Vatansever Türk Genci 10 Ay Önce

Sayın valim, öncelikle asayişi sağlamanızı umuyorum. Parklar, sokaklar, caddeler hiç güvenli değil. Her gün bir çatışma, vurulma haberi geliyor. Silah sesi duymaya alışır olduk. İkinci konu ise trafikteki araçlar. Gerek sesleri ve ses sistemleri, gerek kullandıkları sahte beyaz farlarla insanları rahatsız ediyor, trafiği tehlikeye atıyorlar.

Abdulah.Özsakarya. 05358128895 10 Ay Önce

Sayın valimiz çorumuza hoş.geldinizs sizden.ricam.milli.emlak.2018.de.acık.artırmayla.sattı.22.parsellirin.su.ve.yol.yok.burası.mücavir

Abdulah.Özsakarya. 05358128895 10 Ay Önce

Sayın Valimiz.hoş.geldiniZ.

boş konuşmayın 10 Ay Önce

vali tabiki hükümetin valisi devletin valisi ne demek akp nin il başkanımı olacak herkes haddini bilsin iskilipli atıf hocaya gelince ne kadar saygı duysak az gelir valiye gelince bakıp görecegiz

HAKKA TAPAN 9 Ay Önce

İnsanları rahatsız eden araçların,Çocuk yaşta çeteleşmelerin ,hız pistine dönen yolların,Nizamın ,düzenin sağlanmasının öncelik olması gerektiğini düşünüyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.