habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ceylan’a zor soru

GÜNDEM

Çorum Belediyesi tarafından Çorum’a kazandırılan yeni toplu ulaşım araçları (5 otobüs ve 4 münibüs) için Saat Kulesi Meydanı’nda düzenlenen anahtar teslim programında ilginç bir diyalog yaşandı.

Çorum Belediyesi tarafından Çorum’a kazandırılan yeni toplu ulaşım araçları (5 otobüs ve 4 münibüs) için Saat Kulesi Meydanı’nda düzenlenen anahtar teslim programında ilginç bir diyalog yaşandı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, belediyenin Halk otobüsleri anahtar teslim töreninde Çorum’a 20 yıllık AK Parti iktidarında yapılan yatırımları özetledi. Tam bu sırada bir vatandaş, "Söz verdiniz ama Çorum’a bir tren getiremediniz" dedi. 

Ceylan ise tekrar getirilen yatırımları başlıklar halinde sıralayarak, “Bunları getiren AK Parti ve Cumhurbaşkanımız. O treni Çorum’a yine getirecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan." karşılığını verdi.

Ceylan konuşmasında Başkan Aşgın ve ekibini övdü, muhalefeti edepli ve üsluplu eleştiri yapmaya davet etti. Ayrıca muhalefetin alayına partisinin Çoruma’a yaptığı hizmet ve yatırımları mukayese etmek için ‘hodri meydan’ dedi.

Yorumlar (14)

vatandaş 2 Yıl Önce

Çorum a sayın cumhurbaşkanının yapacağı en büyük hizmet sahsen bana göre seni partiden uzak tutması

Batandaş 2 Yıl Önce

Evet doları 18'e getiren, enflasyonu%100'e getiren emekli maaşlarını yoksulluk sınırının altında bırakanda sizsinizz.

Uyy 2 Yıl Önce

Evelemiş gevelemiş.

Hüsam 2 Yıl Önce

Vatandaş durumu gayet güzel özetlemiş

Yeah 2 Yıl Önce

Ceylanın görevi 2-3 tane dingilin çıkarını korumak için memurları sürgün etmektir, başka işleri beceremez

Tedaşçı 2 Yıl Önce

Bir tane cesur adam çıkıp bu mazot 30 tl, çiftçi nasıl ekip dikecek, bu çarklar nasıl işleyecek, bu milletin hali ne olacak, 5 kilo şeker nasıl 25 liradan 110 liraya çıktı diye sormamış.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 2 Yıl Önce

Herkes hak ettiğini yaşar. Çorum da hak ettiğini yaşıyor. Çorum'a yağmurlu havada su vermezler. 20 senedir Hükümet tarafından yapılmayan İLÇE yolları, POLİS MESLEK OKULU, ASKERİ ACEMİ BİRLİĞİ, ŞEHİR HASTANESİ, YENİ ÇEVREYOLU, ÜNİVERSİTE KAMPÜS'LERİ VB. yatırımlar bunun örnekleridir. Çorum da 4 tane MİLLETVEKİLİ var. Ancak Çorum'a hiç faydaları yok. Senelerdir DANIŞIKLI dövüş izliyoruz. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Bitik 2 Yıl Önce

Bunlar bitti. Cenab-ı Hak Bunlara Bu Yoksulluğun Hesabını Soracağından Eminim.....

Vatandaş 2 Yıl Önce

Arkadaş şeker 170tl olmuş çorum şeker satılırken sesin çıkmadı. Çorum çimento hayat kağıt kapanırken sesiniz çıkmadı şimdi 3-5 adama vekillik yapıyorsun. Bu mudur sizin göreviniz. İşçi çiftçi esnaf yok.

Millet 2 Yıl Önce

Bitik efendi, uzaydan yeni gelmiş bu Memlekete. Dünya da sadece Türkiye den ibaret, tüm dünya 2 yıldır güllük gülistanlık; pandemi yi de bir Türkiye yaşadı...

Vatandaş 2 Yıl Önce

Yap işler devret dediniz hastane yaptık dediniz hastanede doktorlar muayene yapmıyor. Ameliyata 6 ay sonraya gün veriyor. Yaptınız ama işletemediniz. Yıllardır her konuşmanızda yakında inşAllah maşAllah ile kürsüde durdunuz bu millet artık sizlere inanmıyor. Sayın vekil sizde farkındasınız.

GÖREN GÖZ 2 Yıl Önce

ceylan yorumları okumuşsundur. ÇOKTA UMURUMDA BEN MİLLETVEKİLİ EMEKLİLİĞİNİ HAKETTİM BABADAN KALMA İKİ DÜKYANDANDA KİRAYI ALDIMI AHLAT CI KİM OLUYOR.......DEMİŞTİR DEMİŞLİĞİ VARDIR......İSTER OY VERİN İSTER OY VERMEYİN YOKSA DAHA BETERİ CHPK GELİR.....DEMİŞMİDİR DEMİŞTİR

Doğrucu 2 Yıl Önce

Ceylan ne yapsın önce insan Aynaya bakması lazım biz bunları hak ettik bu günler daha iyi günlerimiz

çorumlu 2 Yıl Önce

reis nerden bu bu çapsiz boş beleş adami ,bu adam vekil adayı oldun reisim kusura bakma oy yok

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.