habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çoban devretti, yeni müdür göreve başladı

GÜNDEM

Yahya Çoban'ın Ankara'ya atanmasının ardından boşalan göreve Kilis İl Müdür Yardımcısı Ali Çelik atandı.

Çorum’da yaklaşık 5 yıldır Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini yürüten Yahya Çoban'ın Ankara'ya atanmasının ardından boşalan göreve Kilis İl Müdür Yardımcısı Ali Çelik, atandı. Çelik yeni görevine başladı.

Kurumdan yapılan açıklamada, “2016 yılından bugüne kadar İl Müdürlüğü görevini yürüten İl Müdürümüz Sayın Yahya Çoban Sayın Bakanımızın tensipleri ile Ankara’ya atanmasından dolayı yerine ataması yapılan Kilis İl Müdür Yardımcısı Ali Çelik İl Müdürlüğü görevine başlamıştır. Bugüne kadar İl Müdürlüğü görevini sürdüren Sayın Yahya Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni göreve başlayan İl Müdürümüz Sayın Ali Çelik’e görevinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (11)

Yahya 1 Yıl Önce

hadi sana gle güle adın he siyasetçilerle anıldı yazık. Çocuklarına ne miras bırakacaksın bakalım maddiyattan başka

Matşah 1 Yıl Önce

Asc nin adamları tek tek bıraktırılıyor

Amaaan heri 1 Yıl Önce

Ankaradayım nereye atanmış Yahya merak ediyorum. Boşuna maaş alacak. Hiçbir işe faydası olmayan bir zat bu Yahya ASC sayesinde koltukta oturuyordu.

Mülakat Muhakeme Yeteneği 1 Yıl Önce

Yönetici atama mülakatları ve kul hakkı. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Bu dünyayı bilmem ama kul hakkıyla gidenin ahirette işi zor.

aheste aheste 1 Yıl Önce

Çorumun öz evladı ve yandaşlarının sayın Ömer YILMAZ'a yaptıkları unutulmadı.aheste aheste çıkıyor.The dates you eat will scratch you one....(yediğiniz hurma sizi çizecek)

Emekli 1 Yıl Önce

Yorumlara bakarmısınız. Günah almaktan öteye gitmeyen yorumlar, dedikodular. Zatende bunlara bu yakışır. Sanki sizi müdür atayacaklar hemen. Yahya çobanı tanımıyorum bile ama boyle yorumları pro

Emekli 1 Yıl Önce

(Az önceki yorumum tamamlanmadan gitti) Yani Yahya çobanı hiç tanımıyorum bile ama bu tür dedikoduları protesto etmek için yazıyorum. Toplumun haline bak ya, yazık ki ne yazık.

ÇORUMLU 1 Yıl Önce

Milli Eğitimde iken yaptığın zulümler unutulmadı Yahya ÇOBAN. Bak gördün mü seni de bir yerlere gönderdiler... Daha rezil olacağın geride...Hem bu dünyanı hem de öbür dünyanı yaktın...

Aheste aheste 1 Yıl Önce

Omer yılmaz ne tatlı gelmiş sana ama kimliğini açık yazarsan adım omer değil ama bende bisey yaparım

Emekli kardeşim 1 Yıl Önce

Emekli kardeşim senin canın hiç yanmamış galiba, insanlar tanımadıkları biri için pek yorum yapmaz. Ateş olmayan yerde duman tütmez. Ayrıca bırak senin gibi dilsiz şeytan olmasınlar kötü hakettiğini bulsun.

Sana ne yakışır 1 Yıl Önce

Sizin gibi her haksızlığın karşısında susanlar yüzünden acaba kaç kişinin hakkı yenmiştir. Elbette kimse iftira at demiyor ancak Yahya hep ASC ile anıldı. Yahyanın yakınları ASC sayesinde şimdi nerde kebap yapıyor bilir misin?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.