habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çocuklar hem eğlendi, hem öğrendi

GÜNDEM

Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Sınıfı (Anaokulu) öğretmenleri 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle AHL Park’ta çeşitli etkinliklerde bulundu.


Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Sınıfı (Anaokulu) öğretmenleri 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle AHL Park’ta çeşitli etkinliklerde bulundu.

AHL Park’ta eğlenmeye gelen çocuklara yönelik yapılan etkinlikleri İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır ziyaret etti.

Anaokulu öğretmenleri gözetiminde yapılan etkinliklerle çocuklar için en etkili eğitim yolu olan eğlendirirken öğretmek temasından yola çıkılarak, çocukların zihinsel ve bedensel gelişimi için faydalı olacak etkinlikler oyunlarla süslenerek, çocuklara sunuluyor.

Minikler için hem eğitici, hem de çok eğlenceli geçen etkinliklere ilgi yoğun oldu. Çocukların kaliteli zaman geçirmesinden memnun olan vatandaşlar, böyle etkinlikleri düzenleyen yetkililere teşekkür ettiler.

Yüz boyama standına ilgi gösteren çocuklar, öğretmenlerin çocukların yüzüne çizdiği birbirinden renkli resimler ile 23 Nisanı doyasıya yaşadı.

Minikler öğretmenler eşliğinde kuruboya ve suluboya ile birbirinden ilginç resimler yaparak eğlendiler. Buharaevler Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sabriye Esen 20-23 Nisan tarihlerinde AHL Avm’de çeşitli etkinliklerde bulunduklarını söyledi.

23 Nisan’da Uygulama sınıfları (anaokulu) AHL Avm’de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlamalar düzenlediklerini belirten Esen, “Uygulama sınıfı öğretmenlerimiz '' Çocuğun Sesi'' ismini verdikleri etkinlikte ritim aletlerini Çocuklarla birlikte yaptılar. Katılımın yoğun olduğu, etkinliklerimizde masalardan mutlu ayrılan çocuklar bayram coşkusunu farklı bir boyutta yaşamış oldular” dedi.


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.