habercim19.com özgür haber özgür yorum

Dışarıdan kurulan, içeriden patlatılan ihanet

GÜNDEM

IDP'nin düzenlediği 155 Temmuz’da Şanlı Direniş ve Diriliş konulu konferans gerçekleştirildi.

Çorum İnsani Değerler Platformu’nun (İDP) düzenlediği 15 Temmuz’da Şanlı Direniş ve Diriliş konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Cihannüma Derneği Genel Başkanı Mustafa Şen, 15 Temmuz’da kökü dışarda, hainleri içerde olan bir darbe girişimi yaşandığını, ancak milletin bu oyunu bozarak, ihaneti durdurduğunu söyledi.

Ensar Vakfı Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını İDP Sözcüsü Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık yaptı. İDP üyesi STK’ların ve çok sayıda izleyicinin katıldığı konferansta, platformun kuruluş amacını ve yaptığı çalışmaları özetleyen Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Işık, Çorum’da faaliyet gösteren STK’ların birlikteliğini simgeleyen İDP’nin 15 Temmuz’la ilgili hassasiyetlerini de dile getirdi.

Dr. Öğretim Üyesi Işık konuşmasında, “İnsanı Değerler Platformu sivil aklın ve vicdanın sesi olarak hainlere yerel ve küresel işbirlikçilerine karşı metanet, feraset ve cesaretle karşı durmaya devam edecektir.” dedi.

Çorum’da STK yapısını dinamik ve güç birliği içerisinde bulmaktan duyduğu memnuniyetini aktararak konuşmasına başlayan Cihannüma Derneği Genel Başkanı Mustafa Şen, 15 Temmuz’un sinsi bir kalkışma olduğuna vurgu yaparak, “Böylesine sinsice dışarda kurulan ve içerde patlatılan bir ihanet projesine, milletimiz Allah’ın izniyle imkan ve fırsat vermemiştir.” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.