habercim19.com özgür haber özgür yorum

Dün gece…Çorum Filistin için uyumadı

GÜNDEM

Terör ve çete devleti İsrail’in Filistin'in başkenti Kudüs'te Mescid-i Aksa’ya yönelik alçak saldırılarına tepkiler devam ediyor.

Terör ve çete devleti İsrail’in Filistin'in başkenti Kudüs'te Mescid-i Aksa’ya yönelik alçak saldırılarına tepkiler devam ediyor.

Çorum Genç İHH, İlke-Der ve TÜGVA, Mescidi Aksa’da yaşanan saldırıları protesto etmek amacıyla dün akşam teravih namazı çıkışında Akşemseddin Camii’nde basın açıklaması yaptı. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen eylem, teşrik tekbirleri ile başladı.

Çorum İHH Yönetim Kurulu Üyesi Hafız Yusuf Demirel’in Kur’anı Kerim tilavetinin ardından, topluluk adına basın açıklamasını Çorum Genç İHH Başkanı Furkan Şentürk yaptı. Daha sonra TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Bahadır Kıyıklık bir konuşma yaptı. Hafız Yusuf Demirel’in yaptığı dua ile program sona erdi.

Katılımcılar tarafından tekbirler ve ‘kahrolsun katil İsrail’ sloganları atıldı. İHH’nın eylemi Türkiye’de eş zamanlı olarak tüm illerde gerçekleştirildi.

Öte yandan Memur-Sen Çorum İl Temsilcisi Fatih Okumuş, yaptığı açıklama ile İsrail’i lanetlerken, Anadolu Gençlik Derneği bugün PTT önünde basın açıklaması ve dua yapılacağını duyurdu.

Yorumlar (3)

Fatih 1 Yıl Önce

Yapılan tepkiler de, Sanki İsrail'in umrunda Kardeşim Bizim Devletimizin tepkisi ne ben ona bakarım. Baktım Devletimizde kinamiş ne güzel.

hayyam 1 Yıl Önce

Benim insanlarım deprem bölgesinde evsiz, yemeksiz, susuz, uykusuz her gece. Filistin en son aklıma gelir.

Fatih 1 Yıl Önce

Birisi deprem bölgesi demiş de. basın açıklamasını yapan STK'lar zaten deprem bölgesinde en öndeydi. Televizyon başında oturup eleştiri yapana kadar şahsi gayretlerde bulunmak lazım.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.