habercim19.com özgür haber özgür yorum

Dünden sonra açılışta bir araya geldiler

GÜNDEM

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ile eski il başkanlarından Mehmet Karadağ, bir işyeri açılışında bir araya geldi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ile eski il başkanlarından Mehmet Karadağ, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Çiftçi’nin Ciğer-i Âlâ Et-Balık Restoranı’nın açılışında bir araya geldi.

İlhan Gürel Caddesi’nde gerçekleştirilen işyeri açılışına Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, bazı daire müdürleri, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta dün aralarında sözlü tartışma yaşanan Milletvekili Erol Kavuncu ile eski il başkanı Mehmet Karadağ aynı karede yer aldı.

Yorumlar (18)

aliihsan 4 Yıl Önce

bunlar siyasetçi yarında bakmışsınız kanki olmuşlar...this is ÇORUM.

Corumlu 4 Yıl Önce

Hadsiz adam ne yüzle gelmiş. Karadağ vekilin tırnağı olamaz. Işbirliği yaptığı haber versin burdan da haber çıkarsınlar!

ÜMİT 4 Yıl Önce

Karadağı açılışa çağıran adamın Lokantasına-Restorantına mı gidilir yazıklar olsun.O Restorantın hayrı bereketi bile olmaz.

SUAT 4 Yıl Önce

İl başkanı da demiyor ki ; Mehmet Çorum a gelme , Burayı germe, ; Birileri kavgadan medet umuyor. Ve partimiz eriyor.

Karadağ 4 Yıl Önce

Ne olmuş asıl muhataplarına tek kelime edememiş orada demi Karadağ? Kendisini ihraç ettiren de hazir oradaymis.. Ama pardon yanlı medyası da kendisi de aynı tarafta :) Bu adam celladina aşık :)) Cuma çıkışı vekilin arabasına gidip taciz etti küfretti yalan haber yaptırdı nemalandı amacına ulaştı. Çorum bu gibi parazitlerden kurtulmalı artık.

@suat 4 Yıl Önce

Il başkanı uyarmayı bırak kendi getirmiş gibi arkasına almış karadağı :) karadağ asıl dayak yediğin asıl ayağını kaldıranlar orada hadi bakalim onlari da taciz et. Kurgu yalan iftira hedef saptırma yok. Hadi bakalım BAM BAM BAM.

Vatandaş 4 Yıl Önce

İl başkanıyla Karadağ olacak adam ortak onlar ayrı kalamazlar

Seçmen 4 Yıl Önce

Ensarcılar ile ilim yayma arasında yeni bir taht kavgasını başlıyor?

Ne var ne yok 4 Yıl Önce

Çorum valisi her iki karede de yok neden acaba

Partiniz 4 Yıl Önce

Erisin,bitsin.

Osman bölükbaşı der ki 4 Yıl Önce

Dün sövdüklerini, bugün övenler… Dün övdüklerine, bugün sövenler… Göstermiştir ki; “Köpek her avcı ile ava çıkar”

Doğrucu 4 Yıl Önce

Asc=Karadağ=Y ahlatçı, yazık Çorum’a!!!!

Feto nereden geldi 4 Yıl Önce

Feto gökten inmedi kardeş Hiç sasirmam bugün birbirine söver yarın kanka olurlar

Ciğerci 4 Yıl Önce

Eski il başkanı ile sayın vekili bu olayın hemen sonrasında açılış bahanesi ile bir araya getirmek tamamen olayı devam ettirmeye yönelik.Yersiz bir hareket olmuş.Provakasyon amacı ile yapılmış

Bilinçsiz demokrat 4 Yıl Önce

İl yonetiminden biri kahve dünyası açar hoopp açılış Biri sürücü kursu açar hoop açılış.biri et restorant açar hop açılış.yaw havalanı açın tren yolu açın.birakin bu sahte müslümanları namazın Hayri mi kalmış mübarek cuma günü münafık olan yapmaz hormeten cumanın.neyse cebini dolduran doldurana asıl meseleleri bırakın siz kasa bosaltan hastanelerde oynaşan lari haber edin.

Yol ver 4 Yıl Önce

Tabi Çorum'un bütün meselesi bu.

Sadık akgül 4 Yıl Önce

Hain komplocular ondan bundan para alıp verenler.. senin vekiline el kalkmış sen hala pişkin pişkin geziyorsun aynı masaya oturuyorsun iftiracı ile. nasıl ak Partilisin değilsin ben söyleyim degulsiniz.. ama bir gün ipiniz pazara çıkar inşAllah

Uluçınar 4 Yıl Önce

insan bir defa bulunduğu mevkinin hatrına memleketine milletine olan saygısına istinaden bu tür şeylere girmez ama elden ne gelir ki insan kapasitemiz kültür seviyemiz insanlığımız ahlakımız bu kadar kendi kazdıkları kuyulardan ömür boyu çıkmazlar inşAllah rabbimin makam mevki veripte rezil ettikleri bunlar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.