habercim19.com özgür haber özgür yorum

Genel Müdür’den demiryolu açıklaması

GÜNDEM

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Samsun-Kırıkkale hızlı tren projesinin 2053 Ulusal Ulaştırma Ana Plan hedefleri kapsamında olduğunu açıkladı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Çorum’dan da geçecek olan Samsun-Kırıkkale hızlı tren projesinin 2053 Ulusal Ulaştırma Ana Plan hedefleri kapsamında olduğunu açıkladı.

TÜRKİYE DEMİRYOLU AĞI

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, demiryolu ağının geliştirilmesi için tamamlanan ve yapımı süren projeler hakkında bilgiler vererek Türkiye’nin dört bir yanını demiryolu ağı ile buluşturma çalışmalarını sürdüklerini duyurdu.

PLANLAMALARI DUYURDU

Genel Müdür Hasan Pezük, “Yapım projeleri ile birlikte 2053 Ulusal Ulaştırma Ana Plan hedefleri kapsamında demiryolu ağının geliştirilmesi amacıyla kuzey-güney ve doğu-batı yeni demiryolu koridorunu oluşturacak olan Erzincan-Erzurum-Kars, Antalya- Burdur/Isparta-Afyonkarahisar-Kütahya-Eskişehir ve Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir- Kayseri, Samsun-Kırıkkale, Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin gibi yeni hızlı tren hatlarına ilişkin proje hazırlama ve yapıma yönelik planlama çalışmaları da sürdürülmektedir” dedi.

Yorumlar (12)

Sorumlu 10 Ay Önce

Haaaa 2053. Nerede 2023 yılı yatırımlarına alındı.Kisa zamanda 2025,2028 de gelecek diyen siyasilerimiz...

vay be 10 Ay Önce

Yok heri... 2153'ten iyidir değil mi Sayın Demier :)))

Salih 10 Ay Önce

Gene kandırdık desene şuna.Nasıl olsa secim de bitti.

Şaşkın ördek 10 Ay Önce

Yav bari açıklama yapıpta milletin moralini bozmayın. Bizde yerel seçimde 2053 te Akpartiye vereceğiz

misafir 10 Ay Önce

Şakamı bu söylenenler acaba?

İsmail 10 Ay Önce

İnsan her seçimde kanarmı bi kere kanarsın adamı tanımıyorsundır ikinci defa Belki bu sefer doğru söylüyordur dersin üçüncü dördüncü ...kanıyorsan problem seni kandıranda değil o zaten yalancı problem her seferinde kandırıldık diyenlerde

İskilipli 10 Ay Önce

boşverin yapmayın Çorumda sanki çukur var tüm her olanak etrafından geçiyor Çorumun

Masum 10 Ay Önce

Sevdigin kiz baskasina varmis. Dayanabilirsen dayan Ali Cabbar

Çorumsuz 10 Ay Önce

Ya hu adamlar Çorum'un güneyinden geçen en yakın iki durağı da Çorum merkeze, 1,5'ar saat uzağa koydular. Hem de Yozgat'a iki ilçe bir merkez diye 3 durak yapmışlar. Daha bu haber mi dalga zannediyorsunuz siz?

Çorumlu 10 Ay Önce

Bu genel müdürün açıklaması insanla dalga geçer gibi gereksiz bir açıklama olmuş bence. Yetkim olsa anında görevden alırdım.

yok artık 10 Ay Önce

yav arkadaş insan bari 10 sene sonra 2033 falan der, 2053 ne 40 sene sonra, ölme eşşeğim ölme yaz gelince yonca bitecek

Öz Çorumlu 10 Ay Önce

Çorumlu ya mustehak bir müslüman aynı yerden iki kere isirilmaz ama olsun Yozgat'a gideriz.trene bakmaya mutluyumuyuz Çorum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.