habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gündem güvenlik, işte kararlar

GÜNDEM

Eylül ayı İl Güvenlik Toplantısı Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Makamı’nda gerçekleştirildi.

Eylül ayı İl Güvenlik Toplantısı Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Makamı’nda gerçekleştirildi.

KİMLER KATILDI?

Toplantıda Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş, Vali Yardımcısı Tamer Orhan İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan,İl Göç Müdür Vekili. Seçkin Yılmaz yer aldı.

MEVCUT TEDBİRLER VE YENİLERİ

Yapılan toplantıda; göçmenlerle ilgili yapılacak çalışmalar, uyuşturucu ve kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının arttırılması, modifiye ve abartılı egzoz takılı araçlarla ilgili denetimlerin arttırılması, okulların açılması öncesi trafik yoğunluğunun artacağı değerlendirilerek trafik denetimlerinin sıklaştırılması şok uygulamalara devam edilmesi, düğünlerde silah kullanımına yönelik tedbirlerin alınması, orman yangınları ile ilgili tedbirlerin arttırılması, mahalle muhtarları ile asayiş toplantısı yapılması konuları görüşülerek karara bağlandı.

HUZUR İÇİN KARARLILIK VURGUSU

Valilik’ten yapılan açıklamada,”İlimizin emniyet ve asayişini, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlama noktasında tüm emniyet birimlerimiz çalışmalarına karalılıkla aralıksız devam edecektir.” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (12)

Güveniyoruz. 9 Ay Önce

Sayın valim, Bu konuda yapılacak çalışmaları Çorum halkı olarak destekliyoruz. Zira halkında önceliği de emniyet ve asayiş. Sağ olun, var olun.

Çorumlu 9 Ay Önce

Güvenlik güçleri şehrin her yerinde olmalı,yoksa tribünlere oynarsınız

Atını seven kovboy 9 Ay Önce

Elinizi ayağınızı öpüyüm. Çorum çorum kalsın.texas olmasın.

Hüseyin 9 Ay Önce

İNŞALLAH sayın yeni valimiz ve emniyet müdürumüzle beraber çorum yeniden eskisi gibi güvenli bir şehir haline gelecek

Önemli 9 Ay Önce

30 ağustos 2023 gece saat 01:30 sularında buharaevler 7.sokak üzerinde kavga kıyamet koptu. Kadın erkek çocuk sesleri ortalığı inletti. 112 yi aradığımda haberimiz var ekip geliyor dendi.ikinciye yine aynı sözler.olay 25-30 dakika sürdü abartısız.ekip iş bittikten sonra geldi saat 02 gibi.o akşamın 112 kaydı vardır herhalde.lütfen ilgililer ya işinizi yapın ya da oturmayın tatlı koltuklarınızda. Burda suçu polis memurunda aramıyoruz!

Mehmet 9 Ay Önce

İNŞALLAH çorum eskisi gibi temiz bir şehir olacak sayın valim sizden ALLAH razı olsun

Hilal hanım 9 Ay Önce

Sn valim , Suriyeli ve mülteciler yüzünden çocuklarımızı parka götüremez olduk

Söz Bir... 9 Ay Önce

Teşekkürler sayın valim, Çorum halkı olarak sizleri canı gönülden destekliyoruz. Biliyoruz ki bir disiplin içerisinde olayların üzerine gidilecektir ve sorunların çözüleceğine inanıyoruz.Güvenlik güçlerimizin bu konuda hassas olduklarını biliyoruz. Allah hepinizin yardımcınız olsun...

Çorum çorumlu 9 Ay Önce

Göz boyama yapılan uygulamalar polis gördüğü kanunsuzluğu seyrettiği müddetçe huzur sağlanmaz daha dün yazıçarşıda uzun namlulu silahlarla gövde gösterisi yaptılar çünkü sokakta polis yok polisi sadece saatin dibinde numune olarak görüyorum

ADİL 9 Ay Önce

lütfen bir an önce memleketim huzura kavuşsun Çorum böyle bir yer kesinlikle değildi inşAllah kısa sürede normale döner

İskilipli 9 Ay Önce

Ekip süper Allah razı olsun İlçelerde de sıkılsın. Kulüp, dernek vs adı altında kumar oynanan yerler olabilir, denetimler ilçelerdeki artırılmalı. Faili meçhul hiç bir şey kalmasın.

YİNE BEN 9 Ay Önce

SAYIN VALİ NE YAPARSAN YAP EMNİYET GÜÇLERİNİ İKİ AYAĞININ ÜZERİNDE GÖREV YAPMAYA SAHAYA İNDİRMEYİ BAŞARAMAZ İSEN BU İŞ OLMAZ....5.CADDEYE PUSU ATIP RADAR UYGULAMASI YAPMAK GÖREV DEĞİL SORUN ÇÖZMEZ BOYLU BOYUNCA 1 TEK CADDE VAR BU MEMLEKETTE....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.