habercim19.com özgür haber özgür yorum

Gündemde iki Çorumlu imzası

GÜNDEM

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca gündemdeki yerini korurken, alınan kararlarda iki Çorumlu imzası var.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca’nın, Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçından sonra hakem Halil Umut Meler'e saldırısının yankıları devam ediyor.

DİSİPLİN KURULU BAŞKANI ÇORUMLU

Saldırı sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Faruk Koca, iki dönem milletvekilliği yaptığı AK Parti’den de ihraç edildi. Söz konusu ihraç kararı AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı hemşehrimiz Av. Mehmet Sarı’nın yer aldığı kurul kararıyla gerçekleştirildi.

YAPTIRIM KARARINI PFDK VERECEK

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanlığı görevinden istifa eden Faruk Koca’ya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından da bir yaptırım uygulanacağı belirtildi, Söz konusu yaptırım veya cezaya dair karar, TFF PFDK Başkanı hemşehrimiz Av. Fatih Maden’in yer aldığı kurul tarafından verilecek.

Yorumlar (10)

Hadi be. Gercekten mi 6 Ay Önce

Nerde gundemde bunlarin imzasi varmis. Sirf .... olsun Akp'ye diye bu haberleri yapiyosunuz. Bunlar kimde karar alma iradesi olsun. Tayyip Erdogan dedi parti meclisi ihrac etti.

Kale... 6 Ay Önce

Futbol içerisinde var olan bu gibi cahil şebeklerin acilen temizlenmesi futbola büyük hizmet olacaktır. Yaptığı işin spor olduğunu anlamamış böyle şahısların sporun içerisinden temizlemek insani bir harekettir. Spor kapsamında yumruk atan böyle kötü adamları kınıyorum.

Mert 6 Ay Önce

Ne kadar taralı yayın yapıyorsunuz artık asla girmeyeceğim bu siteye

Bahacaaaaz 6 Ay Önce

Çorum FK'ya verilen cezalarda aslan kesilen bu ASLAN abilerimizin neler yapacağına hep birlikte BAHACAAAAZ.

Corum 19 6 Ay Önce

Medyada tepki olmasa tekrar vekil olurdu

Ali 6 Ay Önce

Bu kadar sacma haber olmaz ya, gazete falan degilsiniz siz yalakasinniz

yorumcu 6 Ay Önce

abartın abartın. hani nerede gündemdeymiş. illa bir pay çıkaracaksınız.

İsmail 6 Ay Önce

Ülkede her gün şiddet var daha gecen hafta urfada jandarmanın sırf sarı sendikadan ayrılıp diğer sendikaya geçtiği için işten atılan işçilerin protestosunda kadın işçiyi jopladilar kadın soruyor seni annen kız kardeşin yokmu diye cevap benim annem kardeşim evde diye bağırıyor zihniyet bu kadın evde otururum çünkü öyle yetişmiş müzik sesi arabada fazla diye polis ve bekçi şiddet uyguluyor ama malum medyada bu haberler yok ama iş futbola geldiği bütün derdimiz bu

Ahmet 6 Ay Önce

Gündemi biz belirleriz, o kadar mıstafa abi.

murat 6 Ay Önce

Tövbe Tövbe. Habere bak ya. Arkadaş siz ne içiyorsunuz ya? Bu kafaya nasıl ulaşıyorsunuz? Bize de verin...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.