habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hayırlı uğurlu olsun

GÜNDEM

Çorum Belediyesi’nin Şehirlerarası Terminal’de kurduğu Sanayi İtfaiye Müfrezesi törenle hizmete açıldı.

Çorum Belediyesi’nin Şehirlerarası Terminal’de kurduğu Sanayi İtfaiye Müfrezesi törenle hizmete açıldı.

Cuma Namazı öncesinde gerçekleştirilen açılışa AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, başkan yardımcıları, esnaf temsilcileri ile itfaiye personeli katıldı.

3 adet donanımlı arazöz ve kaza kırım aracı bulunan müfreze Akkent Mahallesi, Ankara Yolu, Organize Sanayi Bölgesi, Küçük Sanayi Sitesi, Aşağı Sanayi-Hıdırlık Mimar Sinan Mahallesi’nde ve çevre yolu üzerindeki yangın ve kazalara müdahale kabiliyetine sahip olacak. Ayrıca itfaiye personeli için sosyal donatı alanları da yapıldı.

Yorumlar (9)

Abdullah Ömer Zahir 4 Yıl Önce

Çorumda hayırlı uğurlu olsun. ALLAH KUVVET VERSİN

Osman 4 Yıl Önce

Tebrik ediyorum. Belediyemizin bu tür somut adımlar atması çok önemli. Üstüne vazife olmayan abidik gubidik işler yapmak yerine basit ama direkt halkın faydasına olan işleri yapmak size puan getirecektir. Çorbis de buna güzel bir örnek. Buna benzer hizmetleri vatandaşlar olarak bekliyoruz

Çorum lu 4 Yıl Önce

Neden çorumun parlayan yıldızı erhan akarı yazmıyosunuz sizin bir kıcıklınız var herhalda işinizi yapın kardeşim

Arda 4 Yıl Önce

memleketmize hayırlı olur inşAllah

Beyhan 4 Yıl Önce

*Gıcıklık :)

Arda 4 Yıl Önce

o kim ?

H. İbo 4 Yıl Önce

Başkanım çok güzel düşünülmüş birşey teşekkür ediyoruz.

Adil 4 Yıl Önce

Benim anlamadigim itfaiye mufrezesini sanki akp'li milletvekilleri ve il yoneticileri cebinden kendi paralari ile yaptirdi. Ulke resmen parti devletine döndü. Bu memleket hepimizin. Sov yapmaya ve devletin yatirimlarini kendileri yapmislar gibi gostermeye hic gerek yok.

hoca 4 Yıl Önce

ulke zaten parti devleti idi,çok partili hayata geçtikten sonrada öyle idi,tek adam yönetimi,milli sef partili değilmiydi.şimdi başka partiye geçincemi zoruna gitti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.