habercim19.com özgür haber özgür yorum

Herkes Yapamaz III vizyona girdi

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

GÜNDEM

Çorumluların merakla beklediği o film, vizyona girdi.

Çorumluların merakla beklediği o film, vizyona girdi.

Çorum ile ilgili bugüne kadar yapılan en büyük tanıtımların başında gelen ve şehrin ülke genelindeki imajına olumlu yönde katkı yapan “Çorumlunun Yaptığını Herkes Yapamaz” kısa film projesi hayata geçirildi.

Ankara'da 1. Meclis'te çekilen "Herkes Yapamaz -3" tüm sosyal medya platformlarında saat 19.19’da yayına girdi.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel çekilen ve 4 milyon lira bütçeli "Herkes Yapamaz-3" adlı kısa filmin yönetmenliğini Umut Sarıboğa yaparken, filmde Gazi Mustafa Kemal Atatürk rolünü ünlü oyuncu Sinan Tuzcu, TBMM Başkan Vekili ve Çorum Mebusu Abdullah İsmet Eker rolünü ise Bülent Alkış üstlendi.

Cumhuriyetin ilan edildiği 1. Meclis Binası’nda çekilen ve ünlü oyuncuların rol aldığı film, Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla bugün saat 19.19’da ülke genelinde yayınlandı.

Yorumlar (3)

Güzel 7 Ay Önce

Kısa bir film olmuş yani 4 Milyon değer mi bilemiyorum ama kısa ve öz iyidir.

YİNE BEN 7 Ay Önce

ÇORUM LUNUN YAPTIĞINI YAPAMAZ-5 muhtar köşeye sıkıştırıp il başkanını tartaklayamaz-bir önceki belediye başkanının başlattığı yatırımı yarım bırakamaz-mülki amiri hafız diye baş üstünde tutar memleketi suç ve ahlaksızlıkta ilk 3 e sokamaz-daireler dolusu emniyet memurunu iki ayağının üzerinde görev yapmaya ikna edemez-mülki amir ve amirleri açılıştan düğün dernekten zenginlerin yanı başından ayrılmaz -çapsız ne kadar meclise adam varsa gönderir sonra arkasından aaaah edemez--bir gazi birde inönü caddesi var evine trafikten gidemez 50 tane daha yazarım KİME NE DEYİ.

Şaşkın 7 Ay Önce

Ne diyorsun be abi gözünü seveyim be abla

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.