habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hızlı tren geliyor, ihale bu yıl

GÜNDEM

Trabzon’da konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,. “Hızlı treni Çorum’a ulaştırıyoruz. İnşallah busene ihalesini yapacağız.”dedi.

Trabzon’da Cumhur İttifakı Aday Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,. “Hızlı treni Ankara’da Sivas’a ulaştırdık şimdi Kırıkkale’den Çorum’a oradan da Samsun’a ulaştırıyoruz. İnşallah busene ihalesini yapacağız.”dedi.

Bakan Uraloğlu, Samsun-Sarp arası Trabzon’un da içinde bulunduğu proje çalışmalarını bu sene başladıklarını dile getirerek, “Murat Zorluoğlu başkanımızın başlattığı kent içi raylı sistemi Ulaştırma Bakanlığı bünyesine Cumhurbaşkanımızın onayı ile aldık ve detaylı proje çalışmalarına başladık. Hızlı treni Ankara’da Sivas’a ulaştırdık şimdi Kırıkkale’den Çorum’a oradan da Samsun’a ulaştırıyoruz. İnşallah busene ihalesini yapacağız. Samsun-Sarp arası Trabzon’un da içinde bulunduğu proje çalışmalarını bu sene başlatıyoruz. Artık eyleme geçtik. Bundan sonra da tüm Karadeniz ve Trabzon bunu Allah’ın izniyle görecek” diye konuştu.

Yorumlar (12)

Ahmet 4 Ay Önce

Seçimden sonra "bu yıl dedik ama nasıl bu yıl dedik, bu yılın içinde 365 gün var, gelecek yıl içinde de 365 gün, demek ki bir yıl 365 günden oluşuyor. Buna göre her yıl aynıdır. O zaman ha bu yıl, ha gelecek yıl, ha sonraki yıl".

İSKİLİP 19 4 Ay Önce

Çankırı Bayat İskilip Çorum yolunu duble yapılmasını gerekli bu yol Ankara Çorum yolunun alternatifi 70 80 km tampon tampona giden trafik bu güzergah a yöneliyor. Tosya İskilip yoluna devam edilecekmi bu konuda da açıklama varmı

Doğru söyleyen 4 Ay Önce

Ağa bizi saf buldu, bizle eğlenir.

Naki 4 Ay Önce

Inandinizmi?

Ahmet 4 Ay Önce

Buna inanan varsa elimde çok güzel bi köprü var kelepir fiyata bırakacağım.

İsmail 4 Ay Önce

Kabak tadı verdin tren, havaalani.hastane haberi yazılır hemen altına İskilip Tosya yolu yazarsın o yol yapıldığında ne çıkarın var tarlanmi var benzinliğinmi var bıktırdınız insanları yetkim olsa yaptırmadı

Ha ha ha 4 Ay Önce

Ahahahahahahah

Salih 4 Ay Önce

İnandık mı? HAYIR

Vatandaş 4 Ay Önce

Benim için haber değeri yok

Okuyucu 4 Ay Önce

Bir ata sözü varya öküzün trene baktığı gibi ne bakıyorsun derler. Burada tren yozgata bakanda bu trene inanan seçmen oluyor er halde?

Hızlı 4 Ay Önce

Hızla 3in1 geliyor. Yozgat'ta bile var ama Çorum u kandırıyorlar sakın inanmayın yalan dolan falan filan

Ayhan Kılıçarslan 4 Ay Önce

Yalanın KDV Sİ yok bundünyada AHİRETİ ZATEN ÇÖZDÜLER BİR MÜSLÜMAN HER TÜRLÜ NANEYİ YER AMA YALAN KONUŞMAZ.ÇORUM ŞU ANDA SUSKJN SUSKUNLUGUM EDEBİMDEN MI DİYEÇEK YOKSA YOKSA AMA Bİ ŞEY YAPAÇAK UNUTMAYIN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.