habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kalın Çorum'a geliyor

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın Kasım'da Çorum'a geliyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın Kasım ayı içinde Çorum’a geliyor.

Vali Mustafa Çiftçi, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın Ankara ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Çorum ekibi Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü, Büyükelçi İbrahim Kalın’ı da ziyaret etti. Belediye Başkanı Aşgın’ın sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyar göre, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın, Kasım ayı içinde Çorum’a gelecek. Aşgın, Kalın’ın olası ziyareti ile ilgili, “Çorumlu Obası Gençlik Kampımızda gençlerimizle türküler eşliğinde söyleşi gerçekleştireceğiz” dedi.


Yorumlar (16)

Çorum'lu 3 Yıl Önce

Boş boş geliyorlar. Biz Çorum'a yatırımlar diyoruz, bunlar şarkı, türkü, oba, soba derdindeler. Siyaset yalan, siyasetçiler yalancıdır. 20 senedir Çorum ve Çorumlulara yalan söylüyorlar. Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. 20 senedir Çorum Üvey evlat. 20 senedir Çorum çantada keklik. 20 senedir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

Ahmet 3 Yıl Önce

Seçim yaklaşıyor sanırım.

Hacel obasini engin mi sandin... 3 Yıl Önce

Sansarcilar, Tugvacilar yan yana.

Oy moy yok 3 Yıl Önce

Akp yere cakilacagini anladın iç anadolu özellikle sana oy gelen illeri gez gez dolaş bakalim. Bir daha ne akp ye oy veririm nede aileme verdiririm. Ayrıca başkan beyin oğlu hala benzinlikte aşkla çalışıyor mu bunu da aciklasin bakalim.

Oy moy yoka 3 Yıl Önce

Sanki eskiden Ak partiye oy verdiniz. Ak parti yere cakilacakmiş yok ya. Zilletcilere bu millet firsat vermez. Demirtaşa sorosculara destek olanlara bu millet dersini gene verir. Baskan beyin oglu yaz tatilinde çalisti ise okul zamanindada mi calisacak. Yada sana mi soracak

Ahmet 3 Yıl Önce

Kavala Sorosçu kabul de onun 5 gömlek üstün versiyonu Can Paker nedir? Paker'in bacanağı Barlaslar neden hala iktidar gazetelerinde yazıyor? Diğer taraftan başkanın oğluna gelince de, evet bize nerede çalıştığından. Peki başkanın oğlu benzinlikte çalışıyor diye reklam haber yaptırıldığında "bize ne nerede çalıştığından" dedin mi?

Vatandaş 3 Yıl Önce

Demirtaş soros yorumunu yazan kişi açılımı kim yaptı 29ekimde teröristleri sınırdan davul zurnayla kim geçirdi savcıyı ayaklarına gönderdi Esenboğa havaaalanına paçavra terörist bayrağını kim astı barzaniyle kim halay çekti sarosla kim görüştü terörist başının kardeşini kim TRT ye çıkardı milletin aklıyla dalga geçmeyin

Ebul Furkan 3 Yıl Önce

Herşeye olumsuz bir mânâ yükleyen kadrolu yorumcuları kınıyorum. Yoneticilerimizi

Nafile 3 Yıl Önce

Nafile. Halktan koptu Ak parti

Halil 3 Yıl Önce

Çorum siyseti Bakan ve üst düzey yöneticileri Çoruma getirme yarışına mı girdiler? Adamları getirmeyin yatırımlarını getirin arkadaş. Kalın; Kaliteli akıllı zeki vatanperver karakterli memlekette az bulunur kesinlikle böyledir. Kalın gerçekten kalite ama arkadaş adamla birlikte yatırım getirin YATIRIM. YATIRIM YATIRIM.

Haydar 3 Yıl Önce

Bütün Kabineyi getirseniz bir şey ifade etmez kardeşim adamların yetkisi dahilinde Çoruma yatırım çekir. Bırakın misafir ağırlamayı, bırakın fotoğraf çekinip sosyal medyada paylaşmalı. İşinizi yapın Yatırım Getirin. Duyun sesimizi ayıp ya. Yeter hiç bir Bakan falan gelmesin. Yatırım göndersin.

Adil 3 Yıl Önce

Kesinlikle Sayın İBRAHİM KALIN memleketin en zeki karakterli dürüst son deece kalite bir adam. Devlet Adamı. Adam mı? Kesinlikle Adam. Kardeşim Adam'dan adam gibi yardım ve yatırım isteyin. Çapsız çapsız falan vekil falan bakanı getirdi ben şu bakanı getireyim, falan bürokratı getireyim çekişmesini bırakın. Bu günleri ararsınız ve bulamazsınız. ANAP cafcaflı adamları nerede? Memlekete, insana halka ve HAKK'A HİZMET EDİN HİZMET EDİLMESİNE VESİLE OLUN.

iBRAHİM 3 Yıl Önce

Adaşım Başkan adaşımız Türkiye'nin en kıymetli hazinesini Çorum'a getiriyorsunuz. Kıymetini bilin. Akıllı olun. Akıllı isteklerde bulunun. Sayın Kalın'ı mantı çay hingal ile ağırlayıp göndermeyin. Akıllı olun a -k -ı -l -l- ı

Kalın 3 Yıl Önce

Hasretle bekliyoruz ama seçimleri

Ali 3 Yıl Önce

En nefret ettiğim haberlerden biri daha çorumla ilgili. ..

Yeter artık! 3 Yıl Önce

Gençleri yani Z kuşağını müzikle avutmak kolay değil benden söylemesi:(

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.