habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kaya'dan İnce'ye tepki

GÜNDEM

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İskilipli Atıf Hoca üzerinden Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alanlara isim vermeden tepki gösterdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İskilipli Atıf Hoca üzerinden Vali Mustafa Çiftçi’yi hedef alan Yalova Milletvekili Muharrem İnce'ye isim vermeden tepki gösterdi.
İşte o tepki:

“PKK’nın uzantısı partinin Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı cezaevinde ziyaret edeceksin, Kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Ahmet Türk’ü ziyaret edeceksin, terör soruşturması geçirenlere bir şey demeyeceksin üstelik ziyaret edip destek vereceksin. Sonra ‘Reyting’ yapmak için yeni kuracağın partiyi ve kendini gündeme getirmek için İlim, Din ve Dava Adamı İskilipli Atıf Hoca’yı kabri başında andığı için Valimiz Mustafa Çiftçi’nin istifasını isteyeceksin, bu olsa olsa hadsizliktir.”

Bilindiği üzere CHP'den ayrılma aşamasında olan ve yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren Yalova Milletvekili Muharrem İnce, sosyal medya paylaşımında İskilipli Atıf Hoca'yı anma programına katılan Vali Mustafa Çiftçi'nin görevden alınmasını talep etmişti.

Yorumlar (11)

Vekil Kaya 3 Yıl Önce

Sayın vekilim o teröristler ile pkk uzantıları ile zamanında davanız uğruna açılım saçılım süreci yürütüyodunuz. Zamanında birlikte T. C. yi kaldırdınız. Şimdi milli mücadele düşmanı bir yobazın yüzünden saçmalıyorsunuz. Bi kaç sene sonra fetöş şerefsizi geberince onun başında da yas tutarsınız.

Ne deyim 3 Yıl Önce

Akp den öyle soğudum ki. Torpilli belediye memurlarından tutta kadin kültürlere koşulsuz şartsız memur olan akp kadin kolları üyesi memurlarına kadar. Corum en küçük örnek. Türkiye geneline bakarsak ta 4 5 unvanla dünyanın maaşını alan sahte diplomanı insan mi ararsın ne dersen var.

Sadık 3 Yıl Önce

Eridikçe iyice şaşırmaya başladınız.

Hakan tasoyan 3 Yıl Önce

Din, Iman deyince yoldan cikiyolar. Severler mi valiyi

Orhan 3 Yıl Önce

Mecliste Atıf Hoca'nın iade-i itibarını verin. Her istediğinizi çıkartıyorsunuz.

Musa 3 Yıl Önce

AKP seçimi kaybettiğinde bu memlekete huzur gelecek. Seçim her geçen gün yaklaşıyor.

Yasemine cevap olsun 3 Yıl Önce

Yasemin bi dizi senaryosu yazda hemen çekimler başlasın:)

Akp allah tan büyük değil 3 Yıl Önce

Akp secimi kazanacağını bilse hemen erken seçime girip anayasayı istedikleri gibi değiştirecekler. Ama seçimlerden umutları yok o yüzden son ana kadar 2023 e kadar bekliyorlar ne yaparsak kar diyorlar. Rte bu yüzden secim gezileri yapıp aç millete çay dağıtıyor

Kemal 3 Yıl Önce

Sn kaya 48 saat sonra nihayet

Yasemin 3 Yıl Önce

İBB PKK'lılar i doldurdu, Hdpliler i doldurdu, tescilli YALANCI Ekrem LGBT birimi açacakmış İBBde ama vatandaşlar tepki gösterince vazgeçmek zorunda kaldı.

Mürşidi kamil 3 Yıl Önce

Solcular Deniz Gezmiş Mahir Çayan gibi banka soyguncularını Yılmaz Güney gibi savcı katillerini baştacı edip bize yutturmaya çalışırlar.İskilpli Atıf gibi bir kahramanı tabii ki anacağız.Bizim şehitlerimiz Peygamber efendimizin sancağı altında toplanırken sizinkiler Marks ve Engels'in yanında cehennem çukurlarının yanında buluşurlar artık. Kızmak yok kişi sevdiğiyle beraberdir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.