habercim19.com özgür haber özgür yorum

Külcü’den bir tebrik daha

GÜNDEM

Eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Enerji Bakanlığı'na Daire Başkanı olarak atanan mesai arkadaşı Ahmet Yabacıoğlu'ndan sonra Salih Karslıoğlu’nu da kutladı.

Eski Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Enerji Bakanlığı'na Daire Başkanı olarak atanan mesai arkadaşı Ahmet Yabacıoğlu'ndan sonra TBMM'ye atanan eski belediye basın birimi sorumlusu Salih Karslıoğlu’nu da yeni görevinden dolayı kutladı.

Külcü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Basın danışmanım Salih Karslıoğlu’nu TBMM AK Parti Grup Başkanvekili Sayın Cahit Özkan’ın danışmanı olması dolayısıyla tebrik ediyor, yeni çalışma ortamına büyük zenginlik katacağına olan inancımla başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Külcü, başkan yardımcısı iken Enerji Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı olan mesai arkadaşı Ahmet Yabacıoğlu’na da övgü dolu bir mesaj yayınlamıştı.

Yorumlar (4)

Cengo 5 Yıl Önce

asla.gormek.istemiyomya

Mertçe 5 Yıl Önce

Çorumspor'u yedin Külcü, kafam dağınık olabilir ama, kimi nereye koyduğumu unutmam. Habercim19 size de sormak lazım. Gerçekten bu kişinin haber değeri var mı?

Karşı Köyün Delisi 5 Yıl Önce

Hayır yani arayıp kendin tebrik edebilirsin, ne bu gündemde kalabilme çabaları, bu nadıl bi egodur arkadaş.

Ciddi haber 5 Yıl Önce

Kutlamanın haber değeri yok,kanaatimce Külcü'nün haber olma derdi var.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.