habercim19.com özgür haber özgür yorum

Külcü’ye Yılın Belediye Başkanı Ödülü

GÜNDEM

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spora yaptığı katkılardan  dolayı ödül aldı

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spora yaptığı katkılardan dolayı 2017 yılının en başarılı belediye başkanı seçildi.

Buhara Medya Grubu tarafından her yıl düzenlenen ödül töreni, Ankara’da Sheraton Otel’de gerçekleşti. Çok sayıda siyasetçinin yanı sıra medya, iş ve sanat camiasının ünlü isimlerinin katılıdğı gecede Başkan Külcü, ödülünü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun elinden aldı.

Gençlere ve spora yaptığı önemli katkıları nedeniyle Yılın Belediye Başkanı seçilen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ödül sonrası yaptığı konuşmada bu tür ödüllerin kendilerini daha çok çalışmaya yönlendirdiğini söyledi.

Geceye TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile birlikte çok sayıda siyasetçi ve işadamı ve sanatçı katıldı.

Yorumlar (5)

Vatandaş 6 Yıl Önce

Memleketin haline bak, vergileri vatandaş verecek siyasiler benim vergilerimle yaptıkları yatırımla ödül alacak. Külcü efendi sanki cebinden yatırım yaptı.

Hasanpaşa 6 Yıl Önce

Buhara evler tarafına calirsiniz anca çünkü büyükler oralarda oturuyor ya Hasanpaşa bin durumu ne olcak kentsel dönüşüm gelmeyecek galiba .

Yazık 6 Yıl Önce

Kamuyu sömürmek için başvurulan yöntemlerden birisi de bu.

Doğrusu 6 Yıl Önce

Artık Külcü'ye kimsenin gücü yetmez. Anlayan anladı. Birde Külcü anlasan haz sevenlerini

hasan 6 Yıl Önce

başka yerlerde olmayıpta buharada olan ne var?tutturmuşlar buhara buhara .kaçırdığın bişey varsa gel her taraf kiralık ev .buharada oturursun burnun göğe erer.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.