habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kulis: Vali Çiftçi kalabilir

GÜNDEM

Muhtemel valiler kararnamesinde Çorum Valisi Mustafa Çiftçi'nin yer almayacağı konuşuluyordu.

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Hitit Üniversitesi Rektörü Ali Osman Öztürk’ün yeniden göreve atanmasının hemen ardından Emniyet Müdürleri Kararnamesi yayınlandı. Çorum Emniyet Müdürü değişirken, gözler Valiler Kararnamesi’ne çevrildi.

Valiler Kararnamesi’nin yayınlanması beklenirken, dün gün boyu çok sayıda il için vali değişimini öngören bir liste dolaşıma girdi. O listede Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin ismi Erzurum Valisi olarak geçti. Çorum Valiliğine ise İstanbul Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan’ın atanacağı konuşuldu.

Oysa Çorum’da henüz Rektörlük ve Emniyet Müdürleri Kararnamesi yayınlanmadan çok önce Vali Mustafa Çiftçi’nin muhtemel bir Valiler Kararnamesi’nde yer almayacağı, en az bir yıl daha kentte görevine devam edeceği bilgisi yayıldı. Aynı kulis bilgisi hala olabilirliğini koruyor

Teyide muhtaç olan bu kulis bilgisi, bu hafta sonuna kadar yayınlanması beklenen yeni valiler kararnamesi ile netlik kazanacak.

Yorumlar (16)

KULİS 10 Ay Önce

KULİS Mİ ? % 100

İskilipli 10 Ay Önce

Koca konyalı gitmeyecek kimse heveslenmesin

Çorumlu 10 Ay Önce

İnşAllah kalır Sayın Valimiz Gönüllerin Valisi..

Çorumlu 10 Ay Önce

İnşAllah kalır Sayın Valimiz Gönüllerin Valisi..

iskilipden 10 Ay Önce

bürokratların tayini ile ugraşılacağına İSKİLİP YOLU 5 HAFTA OLDU BURANIN HABERİNİ YAPALIM . Valimiz iyi çalışan adamı ellemeyin Nasıl çalışılacağını çalışmayanlara gösteriyor ADAM GİBİ ADAM Tayin için mücadele eden var ise o gücünü yollarımız iyi değil onlar ile uğraşsın, kale restarasyonu bekliyor kim yaptıracak belediyemi, kültür bakanlığımı, yollar yapılacak deniyor 2,3 araba ile bu olmaz OLAMAZ tabiatın kanununa aykırı ÇABUCAK YAPIN servis yolu denilen yer bir taşlar var araçları mahvediyor 5 hafta daha ne kadar sürecek bilinmmiyor Ankara yolu da asfalt sıcakdan mahvoldu

Çok mu Önemli yahu 10 Ay Önce

Bu ne böyle. Emekli açkıktan kırıldı, kiracılar kan ağlıyor, pazarda fiyatlar uçtu, ortalık kavruluyor. SİZ HALA VALİ ŞÖYLE, VALİ BÖYLE. Kalsa ne olur gitse NE FARKEDER. Hasbunallaaahhhhhh.

Tolga 10 Ay Önce

Bir ilde asayiş olayları sürekli yükseliyor ancak bunu çözmesi gereken ilin idari amiri başarılı bulunuyor gitmesi istenmiyor..

Bos lafi birakin 10 Ay Önce

Sanki Corum'u ya da herhangibir ili valiler yonetiyor. Valiye gerek yok Akpliler varya onlar is yapiyor. Corumdaki asayis olaylarindan haberiniz yok herhalde , hergun ya bir ev kursunlaniyor, ya da birbirleelrini vuruyorlar. Vali nerde..

Çorumlu 10 Ay Önce

Vali beyin çorum a diğer valilerden farklı nasıl bir katkısı olmuş çorum her zaman ki değersin maalesef

yanıttır yorumcuya 10 Ay Önce

Çokmu önemli yahu diyen yorumcuya pahalanmasi için her türlü entrika çeviriyor sonrada ciyakliyorsunuz ikinci el otomobilde dahi neler yapıldığı yazıldı alternatifbul kazan akıllıinsan Devletin yükünü hafiflletir ahmaklar Devlete yük olur pahalı olan şeyi topluca almayin bakalım ucuzluyormu pahalımı???? Batı lağımcıları (çok afedersiniz)seviyesizlerlobiler ekonomi kelimesini kullaniyor fetocularin şifrekelimesi gecinemiyorlarmis

Ytndş 10 Ay Önce

Kalsın demek için ne yaptıklarına yada yapamadıklarına yada yapamadıklarına bakmak lazım.

Kamil 10 Ay Önce

Çorum Huzur kenti görünümünde çok uzaklaştı, asayiş olayları, fuhuş, uyuşturucu olayları sıradan hâle geldi.. Mevcut durumdan vatandaş olarak soruyorum kim sorumlu. Tabi ki İlin Valisi sorumlu. İyi insan olabilir, Namaz kılabilir Hafız olabilir ama bu kriterler Vali kriteri değil ki

harika 10 Ay Önce

çorum u tapulayalım gitsin ne uğraşıyoruz...çorumlu asla itiraz etmez.

Vali Var Vali Var 10 Ay Önce

Çorum a iki tane Devlet ve Çorum Valisi gelmiştir. Mustafa Toprak ve Ahmet Kara Mustafa Toprak 25 Kuruş eksik alınan parayı korumasıyla geri göndermiş, kendi özel işlerinde kullandığı kağıt bile ayrıydı, ancak Ankara kovit olan iyileşene kadar oğluna koruma aracıyla yemek gönderen Valiler de var. Çorum hava alını için Ahmet Kara çok uğraştı Vali var Vali var görüntüye bakıp şak şak yapanlar Çorum A en büyük zararı veriyor değişim iyidir gelen daha dinamik gelir.

Çorum vatanım 10 Ay Önce

Her gün silahlar patlıyor Ne vali nede Emniyet dur diyen yok Hırsızlar arsizları kollayan doldu

Kulis yalan oldu 10 Ay Önce

O kulis doğru bir kulis değilmiş:) Hoşgeldi Sefalar getirdi Zülkif Valim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.