habercim19.com özgür haber özgür yorum

Müdür değişikliği yeniden gündemde

GÜNDEM

Çorum Belediyesi’nde yeni ihdas edilen 3 birime müdür ataması ve diğer müdürlüklerde değişiklik yapılacağı söylentileri yeniden gündemde.

Çorum Belediyesi’nde birim müdürlerinde değişiklik yapılacağı söylentileri yeniden gündemde.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, göreve başladıktan kısa bir süre sonra bazı birim müdürlüklerinde kısmî değişiklik yaptı. O günlerde değişikliklerin devam edeceği kulisi yayıldı ancak uzunca bir zamandır herhangi bir gelişme yaşanmadı.

Son birkaç gündür Çorum Belediyesi’nde yeni ihdas edilen Makine İkmal, Muhtarlık ve Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne yeni isimlerin atanacağı, vakâletle yönetilen bazı birimlerin müdürlerinin görevinden alınacağı, bazı müdürlerin de yerlerinin değiştirileceği konuşuluyor.

Yorumlar (9)

Karşı Köyün Delisi 5 Yıl Önce

Verin gazı bakalım, liyâkatsız birileri tek becerisi olan birileri müdür olursa vebali sizdedir unutmayın

dımbıl 5 Yıl Önce

dımbıllımbıl dımbıbılı dımbıl dımbılı dımbıllımbıl dımbıbılı dımbıl dımbılı

bizim köyün delisi 5 Yıl Önce

vın vın

MELİH 5 Yıl Önce

müdürlerin belirlenemesinin sebebi başkanla parti farklı kişileri müdür olarak istiyorlarmış. belediyenin müdürlerini parti belirliyor.

hayırlısı 5 Yıl Önce

belediyede dik duran doğru yapan kişiler sevilmez.dışlanır ötelenir. süleyman demirel in dediği gibi bana akıllı çalışkan adam değil bana benim dediğimi yapacak adam lazım.

Nevzat 5 Yıl Önce

Atanan müdürler hangi esaslara göre atanıyor bunu halka yazılı bir şekilde anlatır ve atanan kişilerin de bu işte ehil olduğunu kariyerleri ile açıklarsanız bu işe şaibe karışmamış olur . Ama yine birilerinin akrabası, yeğeni, damadı atanırsa bu millet İstanbul seçiminde verdiği dersi size de verir.

Halk 5 Yıl Önce

Liakat Sahibi kişileri müdürlükten al sırf birilerine şirin gözükmek için iş bilmez kişileri müdür yap memleket son 2-3 aydır pislikten geçilmiyor her taraf dilenci seyyar dolu sosyal medya fenomenliğini bırakıp artık işe güce nezaman bakacaklar acaba ?

Mustafa 5 Yıl Önce

Özellikle imar müdürü degişmeli

Halil 5 Yıl Önce

Bu başkanın yapacağı hiç birşey yok. Herşey belirsiz. Hafta sonu gider yine bahçedinde çalışır. Proje falan bunun neyine. Haaa çok güzel bir iş yaptı arabalarının pilakasını değiştirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.