habercim19.com özgür haber özgür yorum

Pitbull saldırısı üzerine çağrı

GÜNDEM

Çorum’da yaşanan pitbull dehşetinin ardından Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin'den tedbir çağrısı geldi.

Çorum’da yaşanan pitbull dehşetinin ardından Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, köpeklerle ilgili gerekli önlemlerin alınması için çağrıda bulundu.

Hafta sonu mahallelerinde talihsiz bir pitbull saldırısı yaşandığını dile getiren muhtar Ali Şahin, “Maalesef bu olayın sonunda bir çocuğumuz yüzünden ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralandı. Hayvan sahipleri evlerinde köpek besleyebilir ancak dışarı çıktıklarında ağız tasması kullanmalı. Çünkü ilimizde olsun, mahallemizde olsun, bölgemizde olsun çocuklarımız rahat bir şekilde okula gidemiyorlar. Ne de dışarıda rahat oyun oynayabiliyorlar. Gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz” dedi.

Çorum’da sokakta kaykay süren 8 yaşındaki E.T., sahipli olduğu öne sürülen bir pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Olay sonrası bacağından, karnından ve yüzünden ısırılarak yaralanan E.T., Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

İHA

Yorumlar (16)

Corumlu 3 Yıl Önce

Buhara köpek dolu

Ramiz Dayı 3 Yıl Önce

Muhtar, mahallen suç oranı en yüksek mahallelerden birisi sen önce buna çare ara..

Servet 3 Yıl Önce

Son yıllardaki afedersiniz milletçe bu İT sevdası neyin nesidir anlayan beri gelsin

mahmut 3 Yıl Önce

Benimde küçük çocuğum var. Bu yetiştirilmesi yasak köpeklerle caddelerde şov için gezen kişiler var. Bunlar emniyetin ilgili birimlerince toplanmalı. O çocuğun yaşadığı travmayı atlatması kolay degil.

Bahattin 3 Yıl Önce

Baştan söyleyim. Benim çocuğuma denk gelirseniz köpeğide sahibinide vururum.

Fgg 3 Yıl Önce

Pitbull u sokakta istemiyoruz.

Nur 3 Yıl Önce

Bende çocuğumu korumak isterken zarar gördüm emniyete şikayet ettim sonuç olumsuz çocuğum parçalanırsa olumlu olacak galiba adalet yok dünyada

İLHAN 3 Yıl Önce

şu anıldığımız habere bakınız çorumlu hemşehrilerim barınak var belediyede ve emniyette hayvan ekibi var gazi caddesinde pitbul gezdiren var görev yapmıyorlar maaş alıyorlar.onun bunun lafına göre iş..sonuç hayatı kararan insanlar

Ulukan 3 Yıl Önce

Pitbull görüp de polisi aramayan bu milletin çocuklarına ve geleceğine ihanet eder. Arayın arkadaşlar polisi, bu ırkın yeri yok bizim sokaklarımızda. Tofaş(eski bmw)+pitbull+silah üçlüsü genelde ayrılmaz(istisnalar hariç). Şehrimizde bu sıkıntı fazlaca baş gösteriyor. Tez zamanda çare bulunmalı.

Sözüm Meclisten İçeri 3 Yıl Önce

Pitbull ya da Dogo Argentino beslendiğini gördüğünüz, bildiğiniz adres varsa arayıp derhal emniyete haber verin. Bunlar beslenmesi yasak olan köpek ırklarıdır ve köpeğe sorgusuz bir şekilde el konulur. Vakit kaybetmeyin, bir dahaki hedef sizin çocuğunuz olabilir.

Abdullah 3 Yıl Önce

Pitbul beslemenin cezası 7082TL para cezası ve köpeğe el konulmasıdır. Saldırı gerçekleşirse tazminat ve yargılanma süreci başlar. Beseleyenlere duyurulur. Bu saatten sonra şikayetler artacaktır ;)

Sezai 3 Yıl Önce

11 bin lira para ve el konulma cezası var ama adamları kimse şikayet etmeyince meydan onlara kalıyor.

Şorumnu 3 Yıl Önce

Saçma sapan bir yasa değişikliği olmuş, pitbullarla ilgili. İnsan hayatı gerçekten çok değersiz bu ülkede. Yakında duyarsınız. Kendi güvenliğimizi sağlayacağız artık, pitbull sahiplerini uyarıyorum, acımam.

Kadir 3 Yıl Önce

Sahipsiz köpekleri belediye ivedilikle kisirlastirmali(yani kulakları)kupelenmeli ...küpeli köpek zararsizdir

Corum 19 3 Yıl Önce

Çakal cukal takımı kale mahallesini mesken tutmuş sanki zenci gettosu ne bekleniyor

İrfan 3 Yıl Önce

Çorum Lozanevlerindeki okuldan gelmek üzere eve gitmek isteyen çocuğumuz yolda köpekler kovalarken bir bayan sağolsun kızımızı köpekler den kurtarıyor, bir baßka bey de yavrumuz eve getiriyor sağolsun.Biz çocuklarımızı okula gönderemiyecekmiyiz. Eğitiminden mahrum mü olacak. Pisikolojisini düşünün o yavrumuzun. Bu duruma kim dur diyecek? Saygılarımla.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.