habercim19.com özgür haber özgür yorum

Polis Moral Eğitim Merkezi'nde tarih belli oldu

GÜNDEM

Çorum Polis Moral Eğitim Merkezi’nin ihalesinin 12 Ocak 2024 tarihinde yapılacağı duyuruldu.

Çorum Polis Moral Eğitim Merkezi’nin ihalesinin 12 Ocak 2024 tarihinde yapılacağı duyuruldu.

55 BİN M2 ALANDA İNŞA EDİLECEK

AK Parti Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Yusuf Ahlatcı ile MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’nın yaptığı ortak açıklamaya göre; İçişleri Bakanlığı tarafından Samsun yolu üzeri Bölge Trafik Denetleme Müdürlüğü'nün yanında bulunan toplam 55 bin metrekare alanda Polis Moral Eğitim Merkezi ypılacak.

TÜRKİYE'DE SADECE 3 MERKEZ VAR

Projesi hazırlanarak ilgili bakanlıkça onaylanan ve Türkiye'de de sadece 3 kentte bulunan merkezin dördüncüsü Çorum'a yapılacak. 10 bin metrekare kapalı alana sahip olacak tesiste belirli aralıklarla polis memurlarının Çorum'a gelip, burada hizmet içi eğitim alacağını ifade eden Milletvekilleri Kaya, Ahlatcı ve Kayrıcı, merkezin 12 Ocak 2024 tarihindesaat 10:30’da pazarlık usulü ihale edileceğini açıkladılar.

İHALEYE 21 FİRMA DAVET EDİLDİ

İhaleye 21 firmanın davet edildiğini bildiren milletvekilleri, ihale sürecinin ardından tesisin temelinin atılacağını ve belirlenen takvim doğrultusunda yapımına başlanacağını bildirdiler.

Yorumlar (4)

Aslan 5 Ay Önce

Buranın temeli 2022 de atılacak idi, seçim gelince yine gündeme gelmiş, Çorumlu böyle işte kandırmak kolay

Çorumlu 5 Ay Önce

Adalet bakanlığı Yozgat a eğitim merkezi yaptı. Rizede, Antalyada, Ankarada mevcut zaman zaman personeline eğitim için bu merkezlere gönderiyor. Çorumada Diyenet, sağlık, Adalet bakanlıkları için bu tür merkezlerin kurulması sağlanmalı. Turizm bu ilimize bir yerlerden insanların gelmesi sağlanmalı.

SORUMLU 5 Ay Önce

ZOR AMA NEYYSEE

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 5 Ay Önce

Seçimler yaklaşıyor,yalanlar uçuşmaya başladı. Çorum Havalimanı da yalan çıktı. Ak Parti 2002 yılında yatırım programından çıkarıtmış. Senelerdir Çorum ve Çorum'lulara yalanlar söylüyorlar. Hala bunlara inananlar var mı? Senelerdir söylüyorum, yine söyleyeceğim. Senelerdir Çorum ve Çorum'luları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.