habercim19.com özgür haber özgür yorum

Şehidimiz var, 30 Ağustos programı ve zafer konseri iptal

GÜNDEM

Çorum’da şehidimiz P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay’ın cenaze töreni nedeniyle programlar iptal edildi.

Çorum’da şehidimiz P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay’ın 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilecek cenaze töreni vesilesi ile 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri sadece sabah saat 09.30'da Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma programı ile icra edilecek.

SADECE ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK SUNULACAK

Tebrikatların kabulü, bayram kutlama programı ve kabul töreni (Resepsiyon) İptal edildi. Şehit P. Asb. Kd. Çvş. Buğra Çalgay’ın naaşı 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü11.00'de Amasya Merzifon Havaalanı’ndan alınarak, öğlen namazına müteakip Akşemsettin Cami’nde kılınacak cenaze namazının ardından Çorum Şehitliği’nde toprağa verilecek.

30 aĞUSTOS ZAFER KONSERİ ERTELENDİ

Çorum Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle tertiplediği Tuğçe Kandemir konseri de şehit cenaze töreni nedeniyle ertelendi.

Yorumlar (2)

İskilipden 9 Ay Önce

Allahım rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

Şehit hatırı 9 Ay Önce

Şehit vesilesiyle madem tehir ettiniz. Sayın başkanım yanlış yapar isem kılıçlarınızla beni düzeltiniz, diye Hz. Ebûbekir (r.a.)'e gönderme yapıyordunuz. Gelin bu yanlıştan vazgeçiniz. Konserlerden, her türlü israftan vazgeçtiniz. Hem siyaseten, hem de kendi değerleriniz açısından vazgeçiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.