habercim19.com özgür haber özgür yorum

Starbucks’ta eylem, Aşgın’dan davet

GÜNDEM

AK Parti Gençlik Kolları Starbucks’ın Türkiye’de tüm şubelerinde Filistin atkılarıyla eş zamanlı yarım saatlik ‘yer kapatma eylemi’ gerçekleştirdi.

AK Parti Gençlik Kolları Starbucks’ın Türkiye’de tüm şubelerinde Filistin atkılarıyla eş zamanlı yarım saatlik ‘yer kapatma eylemi’ gerçekleştirdi.

GENÇLER İSRAİL'E TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Çorum Gençlik Kolları İl Başkanlığı da, Filistin’de yaşanan soykırıma ve bu soykırımda Starbucks’ın İsrail’e verdiği desteğe tepki olarak Starbucks’ın Çorum'daki şubesinde ‘yer kapatma eylemi’ yaptı.

SAY STOP MOTTOSU

”Say Stop” mottosuyla ve Filistin atkılarıyla gerçekleştirilen eylemle ilgili açıklamalarda AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Muhammed Fatih Temur ve gençler katıldı.

GENÇLERE VELİPAŞA KAHVECİSİ DAVETİ

Eyleme destek veren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Eyleminiz bitince Belediyemizin yerli ve milli Veli Paşa Kahvecisi'ne bekliyorum gençler...”dedi.

Yorumlar (19)

Cengaver 7 Ay Önce

Gidin dua edin, boş işler bunlar. Boş işlerden başka bir işiniz yok mu sizin? Kola dökmekle, böyle saçma eylemlerle prostesto mu yapılır? Ilimle irfanla mücadele edilebilir ancak ama siz ne yapıyorsunuz?

Çorum 7 Ay Önce

Gençleri medeni cesaretlerinden ötürü tebrik ederim. Ancak sabah, boş saatlerde içeride değil de en yoğun saatlerde teras'da oturarak daha etkili olurdu. Zaten boş mekanda en boş alanlara oturmuşsunuz yapmak için değil gerçekten yapalım

RECEP 7 Ay Önce

boş iş bunlar, yarın gidip ordan kahve içmeyeni tebrik ederim

Vatandaş 7 Ay Önce

Baskanim ruhsatını falan iptal etseniz daha iyi olmaz mı? Bataklığı kökünden kurutmak lazım

Çorumlu 7 Ay Önce

Komik

Ahmet 7 Ay Önce

Bedelli askerler en son sefer görev emri alanlardı, değil mi ;)

AdAM 7 Ay Önce

Baskan madem bu firma yerli ve milli degildi neden izin verdiniz? simdi ayrimcilik yap yerli ve milli olanlar ve olmayanlar diye bak ulke nasil karisiyor tam mahkemelik olay baskanda soyleminden dolayi genclerde eyleminden dolayi hukuk devletinde cezalandirilir Firma iflas etse bunlari mahkemeye verse bir suru tazminat alir

Selim 7 Ay Önce

Aferin gençlere, yapılan hiçbir şeyi beğenmeyen ama bir şey de yapmayıp boş konuşanlara aldırmayın, tarafınızı belli etmek bile önemli. O her şeye bir kulp bulanlar devam etsinler tarafsız kalmaya. Zulüm karşısında tarafsızım diyen zalimden yana taraf olmuş demektir.

Ali 7 Ay Önce

Herşeye niye eleştiri yapıyorsunuz. Sıfırdan iyidir. Tüm vatandaşların yerli malı alımı konusunda her daim bilinçlendirilmeli. Tebrik ediyorum.

Vatandaş 7 Ay Önce

Amerikan malı montlar ayakkabılar ve devletin makam arabasıyla gidip İsrail'i protesto edeceğine gidin biraz kitap okuyun

Satarbak 7 Ay Önce

Bakın gençler straboox yerine o AVM leri yapıp ihthal malları bize yutturan döviz kurundan kira alan mal sahiplerine tavır koyun. Gerçi yeni nesil Cafe ve avmleri çok sevdiği için çok bir şey ifade etmez. Mavi marmarada ölen gençlerimiz vardı. Sizede bir kaç gemicik hazirlasinlar gidin.

Batandaş 7 Ay Önce

Hayır eyleme gidipte orada kahve içen akıllı var ayrıca hepsinde Iphone var ne eylem ama. Ulusal basına malzeme olmuşlar haberleri yok kim verdi bu aklı size.

EFSANE 7 Ay Önce

arkadaşalar hazır mhp lideri devlet bahçeli filistine giderim demişken bu fırsatı kaçırmayın desteleyin , gösteri yapın , dilekçe verin . mhp lideri ve sizlerle birlikte bir gemicik versinler gidin. mavi marmara giderken dönemin başbakanınamı sordu da gitti sizde gidin kimseye bir şey sormayın.

KRAL HATTUŞİLİ 7 Ay Önce

Starbucks zincirini türkiye getiren katarlı bir firma hırsızın suçu varda ev sahibinin yok mu akıl olamayınca ne yapsın mamut.

Emekçiler ne olacak 7 Ay Önce

Firma dükkanı kapatıyorum ne haliniz varsa görün derse orda çalışan emekçileri hanginiz işe alacaksınız onu söyleyin tuzu kurular. Yaslanmışşınız akp ye ekmek elden su gölden geçinip gidiyorsunuz. Firma dünya devi Türkiye’de ki tüm şubeleri kapatsa ne olur deve de tüy değil. Biraz akıllı olun akıllı bir iş yapında bizde şaşıralım.

Kader 7 Ay Önce

Yaptığınız eylem çapınızı gösteriyor. Gençlik kolları cafede oturma eylemi yapıyor, Hükümet Miting yapıyor.. İsrail'in korkudan panik …

Recep 7 Ay Önce

Ruhsat iptal edin

Ay. 7 Ay Önce

“Boş işler” diye yorum yapanlar! Asıl boş olan siz ve sizin yorumlarınız. Yapılan her türlü protesto ve gösterinin mutlaka bir anlamı ve sonucu olacaktır. İnsanların şevklerini kırıyorsunuz siz ne yaptınız söyler misiniz? Ayrıca bu eylemler dua etmeye de engel değil.

Doğan Uygun 7 Ay Önce

Boş yapmayın elinizdeki telefonları kullandığınız sosyal medya uygulamalarına kadar kaldırın önce bakalım da o zaman görelim samimiyetinizi. İşiniz gücünüz şov başka birşey yaptığınız yok. Kapatın kürecik üssünü yasaklayın israil ile tüm ticareti o zaman samimiyetinizi görelim ama sizde o cesaret nerede ancak böyle gider ya kola alır dökersiniz ya da ellerinizde iphonelarla samimiyetsiz videolar çekip atarsınız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.