habercim19.com özgür haber özgür yorum

Tayini durduruluyor, eylem iptal

GÜNDEM

Uzun yıllardır Çorum’da Merkez İlçe Nüfus Müdürü olarak görev yapan Aziz Önal’ın Denizli’nin Bekilli ilçesine atanma kararının durdurulacağı bildirildi.

Uzun yıllardır Çorum’da Merkez İlçe Nüfus Müdürü olarak görev yapan Aziz Önal’ın Denizli’nin Bekilli ilçesine atanma kararının durdurulacağı bildirildi.

AHMET ÖZDEL'DEN İKİNCİ AÇIKLAMA

Konuya ilişkin ikinci bir açıklama yapan Çorum Emek ve Demokrasi Platformu Sözcüsü Av. Ahmet Özdel, Çorum’un sevilen isimlerinden olan Merkez İlçe Nüfus Müdürü Aziz Önal’ın Denizli’nin Bekilli ilçesine tayin edilmesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandığını belirterek, Önal’ın atama kararının iptal edilmesinin söz konusu olduğunu, bu nedenle de 24 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00’de valilik ek bina önünde yapılacak olan basın açıklamasının iptal edildiğini bildirdi.

Yorumlar (10)

Kenan 11 Ay Önce

Kimse yerinden ayrılmasın heq böyle dinamik. Gençleri koltuk boşalmayalım birde ek 8bin veriydi mı kilse emekli olmaz

Corum 19 11 Ay Önce

Atamalar baskan onayli reis onayli vazgecseler bile burnundan getirirler

Ahmet DEMİR 11 Ay Önce

Nasıl bir devlet olduk?

Ramiz Dayı 11 Ay Önce

Yeğenim; bu beyefendiyi gençlerden ayıran en önemli özellikleri,yüksek iş ahlakı,yüksek iş disiplini,mesai ve zaman kavramı gözetmeden hep aynı tempoda işi sahiplenmesidir.Maalisef gençler emek harcamadan,alnı terlemeden,kolay yoldan nasıl para kazanırım peşine düşmüşler.

Kimse lolo yapmasın 11 Ay Önce

Adam çalışkan demir ışıldar.

Gören adam 11 Ay Önce

Aman koltuğu bırakma ölünceye kadar devam.. gençler peşinden gelmesin... aman aman kimmiş gençler sürünsünler iyice...

kadir 11 Ay Önce

kendisi kuruma işi düşen her vatandaş için işkence olan birisidir. bence başka bir yere tayin değil direk emekli edilmeli.

Ali kiraz 11 Ay Önce

Kim ya bu bilim adam mı bu ,elinden laboratuvar ı alınıp eskiden apk uzmanları vardı oarayamı çekildi vasıflı olmayan bi memur işte

Şaşırdım 11 Ay Önce

Ne adammış be.bunun gibisi zor gelir.

Ömer Arslan 11 Ay Önce

Bir Valilik çalışanı olarak Aziz Beyin başarılı ve özverili çalışmalarınıyakından takip eden ve bilen birisi olarak aziz beyin tayini ile ilgili tasarruf bizleri çok üzülmüştü üzmüştü adil olmayan ve hukuksuz bir karardan dönülmüş oldu yeni kararın alınmasında birader koyan Sayın Valimiz ve Sayın milletvekilimize şükranlarımı arz ediyorum aziz Bey bu çalışma azmi ile çorum'daki insanlarımıza güzel hizmetler vermeye devam edecek inşAllah. Aziz Bey seni seviyoruz. Başarıların daim olsun kardeşim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.