habercim19.com özgür haber özgür yorum

TBMM kürsüsünden ‘Herkes Yapamaz’ dedi

GÜNDEM

TBMM Genel Kurulu'nda CHP Grubu adına söz alan Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, 'Herkes Yapamaz' dedi.

TBMM Genel Kurulu'nda CHP Grubu adına söz alan Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Cumhuriyet'in 100. Yıldönümü nedeniyle yaptığı konuşmada 'Herkes Yapamaz' dedi.

'ÇORUMLUNUN YAPTIĞINI HERKES YAPAMAZ'

Herkes Yapamaz III kısa filminin repliklerini meclis kürsüsünden aktararak Çorumlu'nun güzel hasletlerinden de bahseden Tahtasız, konuşmasının ilerleyen bölümlerinde kentin sorunlarına dikkat çekti.

Tahtasız, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.

Yorumlar (12)

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 7 Ay Önce

Artık Çorum'umuzun sesi olan bir MİLLETVEKİLİ var.TBMM de Çorum'luların sesi olduğu için Mehmet Tahtasız'a sonsuz teşekkürler. Çorum'umuzun Yapılmayan ve de yarım kalan yatırımlarını gözler önüne getirmeye devam ediyor. Yaparsa Mehmet Tahtasız yapar. Gerisi Hikaye. ANLAYANA.....

iskilipden 7 Ay Önce

Sayın vekil her halde TOSYA İSKİLİP YOLUNU, ÇANKIRI BAYAT İSKİLİP DUBLE YOLUNU, HAVAALANINI, HIZLI TRENİ, POLİS MESLEK YÜKSEK OKULU, ASKERİ BİRLİK gündemde tutarak bir şeyler elde edecek gibi görünüyor

ÖĞRENCİ FERYADI 7 Ay Önce

Yavru turna MAH. kavukçu sokak dershane sokağı binada yüksek sesli müzik sesi açarak otomobiller bol miktarda geçiyor lütfen kontrol edilsin Binalara ses geliyor YASAK DEIİLME ARAÇDA YÜKSEK SESLE MÜZİK DİNLEMEK LÜTFEN SINAVLAR YAKLAŞIYOR LÜTFEN ANLAYIŞLI OLUNMALI eğer sessizlik sağlanmaz ise araç geçişine bu sokak kapatılmalıdır.

Okuyucu 7 Ay Önce

Teşekkürler mehmet tahtasız. Bir de iktidar partisi millet vekili olaydın. Kesinlikle çoruma hizmet getirirdin. Allah yardımcın olsun.

bir 7 Ay Önce

Herkes yapamaz chpkk hdpkk beraberliğini

xxxxx 7 Ay Önce

CHP Atatürk'e düşmandır belgeli tescilli kemal Kılıçdaroğlu dersim olaylarından dolayı Atatürk'e düşmandır bunu CHP'li Tanju söylüyor Bolu Belediye başkanı Muharrem İnce ne diyor???

nur 7 Ay Önce

CHP hangi hizmeti getirmiş yıkımdan başka

Yanıt hakkı 7 Ay Önce

CHP hizmet yapmaz konuşur elestirir yatırım Karşıtıdır

BELGELİ TESCİLLİ yorum ibbye... 7 Ay Önce

PKK kurucusu önünde fotoğraf çektiren chpkklıları kınıyoruz ( yeni ad değiştiren)

CHP 7 Ay Önce

CHP liler gözünüzü 4 açın sizi Atatürk ve Cumhuriyet üzerinden sömüren bir yapı var. Bugün nasıl milliyetçilik ,PKK ve dindarlık adı ile sömüren partiler varsa cumhur bilgili dirençli akılcı olmadığı sürece sağ ve sola gudulur adinada sagcilik solculuk denir. Cumhuru birleştiren ahlaktır, kurullar esaslardir. Gemisini yuzdurenler cumhuriyeti yönetemez. Boyun egenler devrimci olamaz. Yanlışın ve iki yuzlulerin yanında duranlar cumhur değildir. Bunlar ya kemalist putcular, ya milliyetçi mafyalar yada dincilik adıyla cemaatlerdir. İslam tektir, Kelam birdir, Cumhur bütündür. Güneş herkesin üstüne doğar kimi gül kokar kimi leş kokar. Dolasiyla vatanı gül bahçesine çevirmek gerek. Vatanı leş ve bölenlerden kurtarmak için tüm tagutlarinizdan putlarinizdan kurtulmanız gerekir. Atatürk dünya dan göctügünde geride mal mülk edinmeden gitti. Saltanat sahipleri de devran döndü onlarda birşey sahibi olmadan gitti. Geride bıraktıkları evlatlarına miras olamadı 600 yil ALLAH zafer bahşetti sonunda bir parça toprak nasip etmedi. Koca imparatorluk yok oldu. Kalan eşsiz gullikteki vatan toprakları ALLAH şehitlerimize rahmet eylesin. Politika ve koltukları uğruna bu ülke öyle zararlar vermelerine rağmen bu vatan şehitler hürmetine ayakta kalıyor. Peygamberimiz SAV efendimiz mirasıni bu ülkenin cumhuru sayesinde dünyaya egemen olacaktır. Osmanlıdan ve AtadanTürk olanlar bu ülkede zafer elde edecektir Bugün kendisine kürt diyenler bilmiyorlar ki atadan türkmen ve Kafkas olduğunu 3 beş kendi bilmez sahtekarlarin oyuncağı olduğunu bugün ehlibeyitin çocuklarına bakın onlarda bilmiyorlar ki emaneti ayağa kaldıracak olan kendileri, ya Hanif olanlar hz ibrahimin babasına karşı durduğu gibi onlarda üretilmiş dincilere karşı duracağını ya milleyetci geçinenler Alpaslan, oguzkagan gibi cenkte baş olacaklarını hepsini sağ olsun bu ülkenin siyaseti unutturdu. Yok etti. Sağlıcakla kalın sizin yapmadiginizi ÇORUM LU YAPAR.

Doğru söylüyorsunuz 7 Ay Önce

Herkes yapamaz chpkk hdpkk gibi İsrail'e uşaklık yapmayı

İsmail 7 Ay Önce

Akp sizin gibi trollere para ödeyeceğine üretene verse parayı memleket büyürdü gene toplanmışsınız tahtasız dan o kadar çok korkuyorsunuzki haberi oldumu hemen toplanıyorsunuz

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.