habercim19.com özgür haber özgür yorum

Vali de, Çorumlu da sonuçlardan memnun

GÜNDEM

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, son iki aylık süreçte kentin asayişine yönelik uygulamalardan güzel sonuçlar elde edildiğini açıkladı.

Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, göreve başladığı 17 Ağustos’tan bugüne kadar geçen iki aylık süreçte kentin asayiş, güven ve huzuruna yönelik çalışmalarını özetledi. Valilik Makamı'nda düzenlenen basın açıklamasında Vali Yardımcısı Tamer Orhan, Emniyet Müdürü Arif Pehlivan ve İl Jandarma Komutanı Jan. Kıd. Alb. Naim Çetinkaya hazır bulundu.

'GÜZEL SONUÇLAR ELDE ETTİK'

Çorum’da göreve başladıkların günden itibaren asayiş üzerine yoğunlaştıklarını vurgulayan Vali Dağlı, emniyetin şehir merkezi ve jandarmanın kırsalda yaptığı gayretler sonucu asayiş konusunda güzel sonuçlar elde ettiklerini ifade etti.

Vali Dağlı, makamında yaptığı açıklamada, “17 Ağustos 2023’te Çorum Valisi olarak göreve başladığımızda, Çorum’da önceliğimizin emniyet ve asayişi sağlamak, huzur ve sükunu temin etmek olduğunu, bunun için de İl Emniyet Müdürlüğümüzün ve İl Jandarma Komutanlığımızın tüm birimleri ile birlikte bu konunun üzerine yoğunlaşarak çalışmalar yürüteceğimizi belirtmiştim.

EMNİYET VE JANDARMA’NIN ÇABA VE GAYRETİ

Bugün itibariyle Çorum’daki görevimizde 2 ayı tamamlamış bulunmaktayız. Bu 2 aylık süre zarfında Emniyetimizin şehir merkezinde, Jandarmamızın ise kırsalda yoğun çaba ve gayretleri sonucu Emniyet ve Asayiş konusunda güzel sonuçlar elde edilmiştir.”dedi.

'HUZURU KAÇIRANLARA GÖZ AÇTIRMAYACAĞIZ'

17 Ağustos-16 Ekim 2023 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’nın sorumluluk alanları olan şehir ve ilçe merkezlerinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, yürütülen görevler ve yapılan operasyonları sayısal verilerle aktaran Vali Dağlı, “Bu 2 aylık süre zarfında olduğu gibi bundan sonra da hem şehir merkezinde, hem de kırsalda olmak üzere tüm Çorum genelinde emniyet ve jandarma birimlerimizle suç ve suçluların üzerine kesin ve kararlı bir şekilde gidecek, halkımızın can ve mal güvenliğini bozanlara, huzur ve sükûnunu kaçıranlara göz açtırmayacağız. Çorum’u ülkemizin en huzurlu şehirlerinden biri yapma hedefiyle, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, Cumhuriyet Başsavcılığımız, Adli Kurumlarımız, Belediyeler, Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf Odaları, STK’lar, köy ve mahalle muhtarlarımız ve halkımızla işbirliği içerisinde koordineli bir şekilde çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam edeceğiz.”ifadelerine yer verdi.

Bu arada Çorum'da asayiş ve huzurun tesis edilmesi için son aylarda yapılan çalışmalardan Çorumlu'nun da memnun olduğu biliniyor.

Yorumlar (23)

Serdengeçti 7 Ay Önce

Başta Vali ve emniyet müdürü olmak üzere Çorumın huzurı için emek sarfeden emniyet güçlerini kutlarım

Buse 7 Ay Önce

Allah emniyetimize jandarmamıza güç kuvvet versin hepsi çok güzel iş yapıyorlar

Esen 7 Ay Önce

Sonuçlar ortada Çorum’a huzur geldi hala bunu kabullenemeyen troller var Valimizin ve Emniyetimizin yanındayız

Enes Sancak 7 Ay Önce

Sayın Valimize ve Emniyet müdürümüze çok teşekkür ediyorum sayelerinde Çorum huzura kavuştu ????????

Mustafa 7 Ay Önce

En azından oturup seyretmiyor suç sıralamasında 3.siraya gelen memleketi temizlemeye çalışıyor.

Serdengeçti 7 Ay Önce

Emniyet güçleri gece gündüz demeden amirleri ve müdürüyle Çorumun huzuru için emek veriyor emeklerine sağlik Allah cümlesini kazadan beladan korusun

Kürşat 7 Ay Önce

Beklediğimiz huzur güven geldi Allah razı olsun sizlerden

Vatan Bayrak Sevdalısı 7 Ay Önce

Tüm polislerimiz çorum sokaklarının huzuru için gece gündüz demeden mücadele ediyorlar iyiki varlar hepsinden Allah razı olsun Allah hepsine güç kuvvet versin

Ayşegül 7 Ay Önce

Son iki aylık süreçte çorum sokaklarında caddelerinde gezmekten korkmaz olduk Allah devletimize zeval vermesin

Taylan 7 Ay Önce

Valimizin emniyetinizin üstün çabalarının çalışmalarının sonuçları gayet açık sokaklarımıza huzur geldi hepsine çok teşekkürler iyki varlar

Adem Yılmaz 7 Ay Önce

Şehir merkezinde emniyetin yapmış olduğu uygulamalar sayesinde modifiyeli araçların vermiş olduğu rahatsızlıktan artık kurtulduk uygulamalardan memnunuz

Hüseyin yıldız 7 Ay Önce

Güvenlik güçlerimiz heryerde ayaklarına taş değmesin

Serkan 7 Ay Önce

Sayın Valimiz den başlayarak emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederim

Mehmet Aslan 7 Ay Önce

Terörden narkotige kaçakçılıktan asayişe Çorum da hepsi bitecek Allahın izniyle devlet heryerde

Çorum Sevdalısı 7 Ay Önce

Çorumumuzun huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalışan valimize emniyetimize jandarmamıza Allah güç kuvvet versin

Ahmet 7 Ay Önce

Emeklerine sağlık umarım gevşeme olmadan devam edilir...

Yasar 7 Ay Önce

Neymiş demekki oluyormuş memleket huzura erdi Allah razı olsun teskilattan.

Batandaş 7 Ay Önce

Sayın Valim şu Gazi Caddesinde kaldırımlarda gezen motosiklet ve bisikletlilere de bir çare bulun ne olur

Vatandaş 7 Ay Önce

Uygulamaların devamını bekliyoruz daha çok huzur bozanlar var, yaya devriye ile kimlik kontrolü yapılsın çok faydalı olacağına inanıyorum.

YİNE BEN 7 Ay Önce

YOLUN BAŞI DÜN BİR BUGÜN İKİ DEVAM LÜTFEN ...ASAYIŞ DEVAMLILIK VE İSTİHBARAT GÖZLEM VE GÖRÜNÜRLÜLÜK GEREKİR

Görev 7 Ay Önce

Başta hastane olmak üzere diğer kamu kurumlarınında görevlerini millete hizmet amacıyla ve layıkıyla yapmasını bekliyoruz.

Osmanlı 7 Ay Önce

Operasyonlara Hız kesmeden devam. emniyet kuvvetlerine fazladan mesai de verilse ne iyi olur çok iyi çalışıyorlar helal olsun.

Fatih 7 Ay Önce

Tahtasizin işi gücü eleştiri CHP'nin bu ülkeye çakılı çivisi var mı acaba

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.