habercim19.com özgür haber özgür yorum

Vali’den sitem dolu açıklama

GÜNDEM

Vali Mustafa Çiftçi, Üyük Köyü sakinleri ile bir araya geldiklerini hatırlattı, ardından sitem dolu açıklama yaptı.

Vali Mustafa Çiftçi, merkeze bağlı Üyük Köyü Muhtarı, ihtiyar heyeti ve köy sakinlerinden oluşan on kişilik bir heyetle dün Valilik Makamı’nda bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Vali Çiftçi’nin yaptığı açıklamaya göre, köy sakinleri olayların bu raddeye gelmesinden son derece üzüntü duyduklarını, konunun farklı bir mecraya kaydırıldığını, tek dertlerinin taş ocağı faaliyetlerinden etkilenen su sorunu ve tarımsal faaliyetleri olduğunu, bunların çözümlenmesi halinde kimseyle bir problemleri olmadığını belirterek, yaşananlardan dolayı özür dilediklerini ifade ettiler.

Vali Çiftçi açıklamasının devamında “Netice itibariyle şahsi hukukum saklı kalmak ve sebep olanları Allah’a havale etmek kaydıyla,
kurumsal olarak; yapılanları, haksız yere sarfedilen sözleri, yakışıksız ifadeleri, atılan iftiraları, taşkınlıkları, hadisenin sosyal medyada yayılmasıyla yön ve mecra değiştirmesini bir tarafa bırakarak, yine insaf ve vicdan sahibi, sağduyulu, ferasetli, yapılanları tasvip etmeyen sessiz çoğunluğun, Üyük Köyümüzün ve insanımızın hizmetinde olduğumuzu, sorunlarına sahip çıkacağımızı, endişelerini gidereceğimizi, duygularımızın aklımızı gölgelemesine izin vermeyeceğimizi, sivrisinekten yağ çıkarma çabasında olanlara da meydan vermeyeceğimizi, “herkes kendine yakışanı yapar” felsefesiyle çalışmaya devam edeceğimizi saygıyla arz ederim.
Allah birliğimizi-dirliğimizi bozmasın, devlete, millete zeval vermesin.”ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (16)

Sn.Valim 5 Yıl Önce

Sn.Valim köylülerin meselesi önemlidir.Bu konuda bir sorun yok.Diğer köyde yaşayan vatandaşlar gibi uyuk koyu sakinleride hatır şinazdır.Lakin bu meseleyi bu noktaya bu insanları buralara bu şekilde getiren bunun ardından bazı medya kuruluşlarına sipariş servisi yapan ,algılarda zihinleri karartmak için ön açan destek veren bir göz bir akıl bir vicdan olmadan bunlar olmaz.Sorumluluk sahipleri bazı konularda şahsi ve kişisel meselelerde diğer yöneticiler ve vatandaşa gösterilmeyen hassasiyeti musamayi kendileri için herturlu ön alma ve insiyatif kullanırken.Bazı konu ve kurum, kişiler konusunda neden davranmadikllarini kamuoyunun takdirine bırakıyorum.Malum basın ve alt iş birlikleri bu kadar haksız ve gereksiz cesareti nerden buluyorlar.Olaylar sağlıklı incelendiğinde, bakıldığında bu ve buna benzer meselelerde işlerin nasıl yürüdüğü görülecektir.Sorumluluk sahibi kendini bilen ister yönetici ister basın ister vatandaş olsun bu şekilde davranilmasindan rahatsızlık duymaktadır.Kendini bilmeyenler ise etiketleri ile kamuoyunun önünde herkes tarafından değerlendirilmektedir.Değerli Valimiz ilimiz için bir şans dır.Saygılarımla

Arslan Doğan 5 Yıl Önce

Sayın Valim.Hiç bir yılgınlık göstermeden emrolunduğumuz gibi doğruları yapmaya devam edin.Bizde öyle yapmaya son nefesimize kadar gayret edeceğiz.Yanınızdayız.Karanlıklar diğruları yapanların kutlu mücadelesi ile aydınlanacaktır..

Has Çorumlu 5 Yıl Önce

Çorum'a yıllardan bu yana ilk defa tam donanımlı ve çalışkan bir vali geldi. Herkesin ideolojik düşüncelerini bir kenara bırakıp valiye sahip çıkması gerekir. Hatta teşvik edip her konuda desteklemesi lazım. Çorum kalkınacaksa bütün bileşenlerin birlikte hareket etmesi ile kalkınacak. Başkaca da bir yol yok.

Vatandaş 5 Yıl Önce

Devletin Valisine sesleniyorum Yunus diye adlandırılan Tecrübesiz Polislere Amirleri biraz devleti ve milleti anlatsın.Sokakta herkese suçlu muamelesi yaparak hareket ederlerse hava civa işlerine girip posta koyarlarsa bir gün birinin başına bela olurlar.Millet geçim derdinde milletin vergisi ile maaş alıp yeni yetme aklı ile devletin postuna bürünerek davranırsa bu millet böylelerine papuç bırakmaz.Sn.Valim sizden ricam herkesin Anası babası evladı var. Lütfen dikkat etsinler çoluk ,çocuk bunlar polis nasıl olunur kimler polis olmak ister nasıl göreve alınır biliriz.Sorumsuzca davranarak birinin yanlış yere canını yakarlar yazık olur.Zaten fetocuydu, darbeciydi, laikti yok değildi diye canı yandı. Birde kendini bilmez cahil üç beş kişi millete sarmasın.YunusÇÜ polis meselesi ciddi ciddi çok büyük sıkıntıdır.3,5 tane buna benzer olay var.Sikiştikllarinda ya taciz kapsamına alıyorlar yada devletin kutsallarina hakaret etti diyorlar.

Öz Çorumlu 5 Yıl Önce

Valimiz Çorum için bir şanstır çok mutavizi, donanımlı ve çalışkan bir kişiliğe sahip böyle bir vali bir daha gelmez kıymetini bilelim

İskilipden 5 Yıl Önce

Valim canını sıkma sürüyü güden kurdu görür sözü var. Cahillik Sizi tanıdık çalışkan donanım ufak tefek sıkıntı oluyor moral bozmadan loma devam yahacak ve yapılacak İlçemuz öe ilumiz icin çok yey var. Biz özür diliyelim kusura kalma

Has corumlu 5 Yıl Önce

Sayın valim. Motosikletli polislerin gerçekten kulaklarının cekilmesi lazim. Gözlüğü takan kralım diye dolaniyo ortalikta. Hadlerini aşıyorlar vatandaşın gururunu kırıcı ithamları azarlamalari ve muameleleri cok kotu. Bu işede acilen el atilmasi lazim. Saygilarimla

Vicdan 5 Yıl Önce

Vicdanı olan vali beyi görür vicdanı olmayana bir şey anlatmaya gerek yok gereğini yapmak düşer.Kıymetli Polis teşkilatının genellemeden Yunus diye nitelendirilen ancak balina gibi davranan bu gençlere bir çözüm bulun.Sene 1994 yıllarında malum parti döneminden genç polis çevik kuvvete alındı.Bu gençler ilimizin çeşitli mahallelerinde bekar evlerinde yaşamaya başladılar.Tabi liselere dadanip kız tavlama arkadaşlık kurma gibi meseleler artınca.O okulların yada mahallenin gelenekçi genç erkekleri tarafından hoş karsilanmayinca bir çok sorunlar yaşandi.Kiminin babası kiminin abisi kiminin erkek arkadaşı tepki gösterince bazı sorunlar meydana geldi.Bu genç polisler mahallenin yada okulun erkek öğrencilerine mobing uyugularak karakolluk, mahkemelik gibi durumlar oluştu.Kimi kız çocukları mağdur oldu.Sn Valim Emniyet müdürümüz bu konularda bu çocukları uyarsın.Bakın bir çok sıkıntı geliyor.Geçen ramazanda yaşanan olay herkes tarafından tedirginlikle karşılandı.Şahsen bana yapılsa benim babama, eşime, kızıma yapılsa çok ağır gelirdi.Biz vatandaş olarak inanılmaz rahatsızlık duyuyoruz.Milletin eşinin yanında gözlük takip gereksiz davranışlar sergilemeleri kabul edilemez.Birde bağırarak kaba kuvvet kullanmaları hiç kabul edilemez.

Emniyet 5 Yıl Önce

Emniyetimizi sağlamakla görevli aile çocuk hassasiyeti olmayan kişiden polis olmaz.Polis olmadan önce polise başka gözle bakan olduktan sonra kral kesilen akıl emniyet felan saglayamaz.

Devlet Herşey Öncedir 5 Yıl Önce

Bizim için devlet deyince akla vali gelir.Valide eleştirilir eksiği varsa ama saygısızlik yapılmaz.Bana göre köylümuzu bu duruma gelene kadar kulaklarını tıkayan bu şehri tanıyan sorumlulardadir.Sn Valim Çorum sizi seviyor.

Mehmet 5 Yıl Önce

Valimiz çok iyi bir insan kıymetini bilin.Böylesi az gelir.

Mecit Stone 5 Yıl Önce

Sayın Valimiz köylünün kentlinin herkesin yanında , o kadar mütevazi bir kişiliğe sahip ki makama gelen misafirini dahi kapıda karşılayıp derdini sıkıntısını dinleyip yine kapıda uğurlayan bir kişi, Allah yolunu açık etsin , biz ondan razıyız Allah ta ondan razı olsun. ????

O GENÇ 5 Yıl Önce

Sayın Valim siz Çorum için çok değerli yöneticisiniz. Meyve veren ağaç taşlanır.

Leblebi 19 5 Yıl Önce

Sayın Valim sizin gibi mütevazi işinin ve devletin bekâsını düşünen karakterli devlet büyüğümüz Çorumumuzda olduğunuz için önce şahsım sonra da memleketim adına büyük minnettarlık duyuyorum.Burdan hemşerilerime de birkaç şey demek istiyorum.Yunus polislerimizle alıp vermediğiniz nedir sizin. Benim olsu eş dostumun olsun ve gördüğüm olaylarda olsun gayet hızlı atik ve işini yapmaya çalışan gençler iyiki Yunuslar memleketimize geldi. Artık eskiye göre daha rahat yürüyebiliyoruz sokaklarda cadde de sokaklarda polis lambalarının yanıp sönmesi bile özellikle Yunusların bizleri huzurlu ediyor. Allah vatanımmıza, güvenlik güçlerimize zeval vermesin. Sayın Valimizi ve Emniyet Müdürümüzü takdir ve tebrik ediyorum. Saygılarımla

Vatan-Daş 5 Yıl Önce

Yolu hak olanın yükü ağır olur. İftira yiğidin etini sıkılaştırır, imanını da güçlendirir.

ahmet 5 Yıl Önce

Çorumlu kardeşlerim böyle bir Vali ile çalışmak iliniz için bir şanstır. Sayın Valim Allah yar ve yardımcınız olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.