habercim19.com özgür haber özgür yorum

Vali’den TÜGVA’ya destek

GÜNDEM

Vali Mustafa Çiftçi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliğini ziyaret ederek destek mesajı verdi.

Vali Mustafa Çiftçi, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliğini ziyaret ederek gençlerle bir süre sohbet etti, destek mesajı verdi.

'TÜGVA'NIN ÇALIŞMALARI MEMLEKET İÇİN ÖNEMLİ'

TÜGVA’da gençlerin dini, ahlaki, kültürel ve medeniyet değerlerinin yeni nesillere rehberlik yapabilmenin hedeflendiğini, gençlerin kaliteli zaman geçirebildikleri yerler olduğunu belirten Vali Çiftçi, yapılan haksız ve hukuksuz algılar karşısında TÜGVA’nın yanlarında oldukları mesajını verdi.

TÜGVA’nın yaptığı gençliğe yönelik çalışmaları takip ettiğini belirten Çiftçi, bu çalışmaların memleket için çok önemli olduğunu ve desteklediğini ifade etti. Bir süre gençlerle beraber vakit geçiren Çiftçi, çok çalışmalarını ve okumalarını tavsiye etti.

'TEHDİTVARİ SÖYLEMLERE BOĞUN EĞMEYİZ'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜGVA Çorum İl Temsilcisi Enes Kayabaşı da, “Yakın zamanda vakfımıza karşı karalama kampanyası yürütülmektedir. 18 Ekim'de açıklama yapan bir siyasi parti lideri ve çeşitli şahıslar mesnetsiz iddialarla vakfımızı yıpratmayı amaçlamaktadır. Biz gençleri rızık derdiyle korkutmaya çalışan, tehditvari söylemler ile bezdirmeye çalışan o kişilere karşı eskisinden daha da güçlüyüz. Bizler gençler olarak asla boyun eğmeyeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023, 2053, 2071 hedefleri için var gücümüzle mücadele edeceğiz, valimizin her zaman her yerde bizim yanımızda durması bize güç kuvvet veriyor. Valimizin destekleri biz gençler için çok önemli. Dik duruş sergileyen, hakkı ve hakikati daima düstur edinen böylesine güzide bir valimiz olduğu için biz gençler çok şanslıyız.”dedi.

Yorumlar (9)

Ahmet 3 Yıl Önce

Torpille hak yiyerek işe girmek ömür boyu aldığın maaşın haram olması demektir. Hakkım sonuna kadar haram, hatta bunu söylemek istemiyordum ama çoluk çocuğunuzdan çıksın yediğiniz haklar, başka türlü hak nedir öğrenemeyeceksiniz dindar vatansever gençlik!

Tugvaci vali 3 Yıl Önce

Ulu Cami'nin bahcesinde eylem yapmalarinin arkasinda kimin oldugu belli oldu. Sayin valimizin destek olmasi gayet normal. Belki tugva sayesinde o koltuklarda oturuyorlar.

Torpilci hak yiyiciler 3 Yıl Önce

İskilipli atıf'ı anmasından belliydi.. İslamda kul hakkı yemenin hükmü nedir?? Siz Müslümansanız ben Müslüman değilim.. Torpil listeleri çarşaf çarşaf yayınlandı

ekrem hayta 3 Yıl Önce

Bazı şeyleri hayretle izliyorum okuyorum...Yarın birgün kandırıldık ,aldatıldık bilmiyorduk,devlet istedi yaptık derler ...Tügva veya bunların türevlerinde cocuklarımız okuyacağına bırakın okumasınlar...

Tika 3 Yıl Önce

Yalnızca üzgünüz tügva valisi

Secaatin gül 3 Yıl Önce

Sansar vakfı mensubu bir validen ancak böyle bir şey beklenir

recep 3 Yıl Önce

artık türkiyede valilik makamı da vali de kalmamıştır. tek parti rejimindeki vali-il başkanı uygulamasından farkı yoktur.

Toprak ŞAHİN 3 Yıl Önce

Üzülerek okudum. Koskoca valinin bu tarz usulsüzlükleri olan bir kurumla ne işi var?

çorumlu deli çavuş 3 Yıl Önce

Hiç merak etmeyin geçmişte gece yarısı Fetöcü doktorları yurt dışına yolcu eden vali hapis yattı. Bu vali de günü geldiği de hesabını verir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.