habercim19.com özgür haber özgür yorum

Yeni askeri birlik sözü

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, komşu il Yozgat’a yeni askeri birlik kurulacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, komşu il Yozgat’a yeni askeri birlik kurulacağını açıkladı.

Yozgat mitinginde halka hitap eden Erdoğan, "Yeni kurulacak askeri birliklerden ilkinin yeri Yozgat olacak, adımını hemen atıyoruz.”dedi.

Yorumlar (23)

Ahmet 5 Yıl Önce

Torpilli ilimiz Yozgat'a yatırımlar son hız; havaalanı, hızlı tren, şehiriçi tramvay, askeri birlik... Bize neydi, havuz mu? Stadı mı bitireceklerdi 3. ligde oynayan takım için?

Biz 5 Yıl Önce

Biz yine ne aldık. ???Her seçimde Üç vekil verdik bir bile alamadık

Murat 5 Yıl Önce

Yakında başkent ilan edilecek Yozgat az kaldı :) Çorum zaten lanetli sehirya her dönem 3 tane çıkartıyoruz. Belediye de sizde durmak yok yola devam ????

19 5 Yıl Önce

oldu olacak bizide yozgata ilçe olarak bağlasınlar bari

ah corum ah corumlu 5 Yıl Önce

yazik bize havadaki ucagi yerdeki tireni cok gorenler komsu ilcelere herseyi mubah goruyorlar. Allahtan yol yaptilarda kamyinlar otobusler calisiyor bunada sukur

Çorumlu 5 Yıl Önce

Atı alan YOZGATA GEÇMİŞ. Yapılsın e bidazda bize bize

Has Çorumlu 5 Yıl Önce

Artık kimse tutamaz Yozgat'ı. Adamların başkan yardımcısı var. Biz hala birbirimizi yiyip bitiriyoruz. Siyaset yerlerde, bürokrasi de kifayetsiz siyasetçilerin ağzına gözüne bakıyor. Eh hal böyle olunca çorum yerinde saymaya devam ediyor. Yazık.

Vatandaş 5 Yıl Önce

Nedir bu ya herşey Yozgat'a havaalanı hızlı tren şehir hastanesi askeri eğitim birliği şehir içi tramvay.kucuk şehre bütün yatırımları yap Çorum'a gelince hiç birşey yok biz üvey evlatmiyiz bizim yozgattan neyimiz eksik biz ozaman bu üç vekili boşuna gönderiyoruz meclise kusura bakmayın da artık yeter bundan sonra size oy Moy yok kardeşim.

www 5 Yıl Önce

burda kouşmanın ne anlamı var. sandıkta konuşacaksınız. verin bir dönem belediyeyi başka partiye. bir dahaki seçimde bir vekil verin. bak o zaman havalanı hızlı tren nasıl geliyor.

Beyler 5 Yıl Önce

Beyler vermeyin bu seçim şöyle çorumda yüzde on oy çıksa bakın ozaman. Ama nerdee biz koyun olduktan sonra güdenim çok olur. Şimdi belediyeye verinde hakkında davası olan adaya. Öyle işte söyletmeyin beni

Çorumlular 5 Yıl Önce

Bir dönem oy vermeyelim ya o kadar

Sorumlu 5 Yıl Önce

Halk asc ye oy verdiği müddetçe hizmet gelmez

Öz Çorumlu 5 Yıl Önce

Konuşmayın beyler tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz acıyormuyum hayır çünkü biz hakediyoruz

İlimiz Yozgat Nahiyemiz Çorum 5 Yıl Önce

Değerli akpartili seçmenler görüyorsunuz ki seçtiğiniz isimler Yozgat büyüsün Çorum küçülsün sloganı yapar gibi siyaset yapınca bunlar normal oluyor.Yozgata gidenler bilir.Bundan 10 yıl önce Alaca Yozgattan daha gelişmiş bir ilcemizdi.10 yilda Yozgat Milletvekilleri sayesinde nerdeyse bir Konya kayseri Sivas konumuna geldi.Bizim siyasiler ayak oyunları ve adamcilik yapacağız. işlerini çok sevdikleri için Çoruma bakmaya derdini dinlemeye vakitleri olmadı. Yaptıkları bir iki şey var oda ben park yaptım, kaldırım, ligi olmayan takıma stad yaptım.2 terminal yaptım.Ziraat odasi seçimi. Esnaf odası. Muhtarlar odası seçimini yapmaktan başka ayda yılda sokakta köyde yolda gördüğünün omuzuna elini koymak. Bir iki tekrar edilmiş söz başka birşey yok.Elin oğlu siyaseti memleketi için yaparken bizimkiler kendi istikbali için yapınca ancak bu kadar olur. Başka söze gerek yok.

ahmet 5 Yıl Önce

Arkadaşlar en iyi Yozgat'a taşınalım.Çoruma bir halt olmaz.

Hasan 5 Yıl Önce

Oyu havaalanı yapılan iller versin, Çorum’un ancak yarısı iller...

Çorumlular 5 Yıl Önce

Farkında mısınız? Yozgat’a her gittiğinde yeni bir yatırım sözü veriyor, Çorum’a geldiğinde Samsun projesi olan ‘hızlı tren’, 15 yıldır böyle; benden oy çıkmaz bu hükümete ve devamlarına... Yozgatlılar versin!

adil 5 Yıl Önce

yazıklar olsun neymiş bu yozgat be yaaa Allah sorsun artık bu ayrımcılığı bizimki memleket yerine konulmuyor ne hikmetse

yazık 5 Yıl Önce

Çoruma butik havuzlar yozgata hava alanları askeri birlikler vs vs vs gerçekten artık bu durum çok sinir bozucu bir hal almaya başladı bizimkiler yesinler birbirlerini koltuk kavgası yapsınlar anca atı alan üsküdarı geçti

Çorumlu 5 Yıl Önce

Aynen öyle Yozgat’a sürekli yeni yatırım, havaalanı, şehir Hastanesi , askeri birlik, Çorum’a geldiğinde ise ‘ hızlı tren’ projesini yakından takip ediyor. Şaka gibi.

Yozgat 5 Yıl Önce

20 küsür yil aradan aonra yozgatta chp vekil çıkarttığı icin ödülünü alirken corumda rekor oyun cezasini çekiyor. VAllahi de billahi de bence az bile

Çorumlu 5 Yıl Önce

Devletin Her yerini torpil sarmış durumda...

Çorumlu 5 Yıl Önce

Çorum kadar kendi insanına değer vermeyen, korumayan, kollamayan başka bir il yoktur.. Çorum merkezde çevre illerden gelenler çalışır.. Diğer ilin ilçelerinde çorumlular sürünür.. Bir Doktor olarak söyluyorum inşAllah temmuzde kurtulacam çorumdan..

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.