habercim19.com özgür haber özgür yorum

Ziraat Bankası binası Belediye'ye devrediliyor

GÜNDEM

Çorum Kültür Yolu projesinde önemli gelişme... Ziraat Bankası binası Belediye'de devredilecek

Çorum Meydanı Kültür Yolu Projesi’nde sıcak gelişme… Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Çorum Kalesi’ni Saat Kalesi ve Ulucami’ye bağlayacak Kültür Yolu kapsamında Ziraat Bankası binasının Çorum Belediyesi’ne devrinde gelişme yaşandı.

Vali Mustafa Çiftçi ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Ali Osman Öztürk ile temaslarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Tarihi kent meydanı projemiz adım adım ilerliyor” diyerek, Çorum Merkez’deki Halk Bankası ve Ziraat Bankası binaları ile ilgili son gelişmeyi duyurdu.

Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’la görüşerek Halk Bankası Çarşı Şubesinin satın alma işlemini tamamladıklarını belirten Aşgın, “Banka binası yıl sonuna kadar boşaltılacak. Hemşehrimiz Osman Arslan başta olmak üzere sürece katkı veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

ZİRAAT BANKASI DA DEVREDİLİYOR

Çorum Kalesi'ni Saat Kulesi'ne ve Ulucami'ye bağlayacak 'Kültür Yolu”nun önemli köşe başlarından biri de Ziraat Bankası binası. Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar’ı ziyaret ettiklerini aktaran Belediye Başkanı Aşgın, “Ulucami güneyinde yer alan Ziraat Bankası binasının tarihi kent meydanına katılmak üzere Belediyemize devri konusunda Sayın Genel Müdürümüzle yaptığımız görüşmemiz son derece olumlu geçti. Tarihi Çorum Meydanı için büyük öneme haiz banka binasının devri için bundan sonraki süreçte teknik heyetlerimiz çalışmayı birlikte yürütecek.” açıklamasını yaptı.


Yorumlar (4)

Karşı Köyün Delisi 3 Yıl Önce

Muazzam haber, tebrik ediyorum Sayın Başkanım. Ah birde şu arasta restore işinden vazgeçseniz. Gazi ve İnönü caddelerini farabiye bağlasanız aliyülâlâ olacak.

haber sitesi dedik 3 Yıl Önce

haber sitesi dedik instagram hesabına döndü vAllahi

Mehmet SORKUN 3 Yıl Önce

Teşekkürler. Camii çevresi tertemiz olsun.

T.C. Ziraat Bankası 3 Yıl Önce

Güzelim binaya kıymayın.Bu kalitede Limak,Kalyon,Cengiz bile bina yapamaz.Alt tarafını yıkın,caminin altındaki diğere dünkkanları yıkın ama,bu binaya dokunmayın.Ziraat bankası çıkabilir ama,bina bu haliyle korunsun.Ben 50 yaşın üzerindeyim.Bu güzelim bina Çorum adına çok kişinin,hatırasını yaşatıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.