habercim19.com özgür haber özgür yorum

Kültür gezileri başlıyor

KÜLTÜR

Çorum Belediyesi “Dünyanın Merkezi’nden Kültürün Başkenti İstanbul’a Yolculuk” projesi kapsamına kültür gezileri başlatıyor.

Çorum Belediyesi “Dünyanın Merkezi’nden Kültürün Başkenti İstanbul’a Yolculuk” projesi kapsamına kültür gezileri başlatıyor.

Belediye Başkanı Dr. Hali İbrahim Aşgın, yaptığı açıklamada 26 Eylül Pazartesi gününden itibaren Veli Paşa Hanı’nda gezi kayıtlarının başlayacağını açıkladı. Başkan Aşgın, “İlk etapta 1500 kişiyi Dünyanın Merkezi’nden kültürün başkenti İstanbul’a götüreceğiz.” dedi.

Bir gece konaklamalı olan gezilerin tamamen ücretsiz olacağını belirten Başkan Aşgın, “Bayanlar için, erkekler için ve aileler için olmak üzere 3 farklı kategoride turlarımız olacak. Gezilerimiz, Çorum merkezde ikamet edenler ve Hitit Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler katılabilecekler. Yemek, ikramlar ve müze girişleri gibi gezi masrafları Çorum Belediyesi tarafından karşılanacak. Katılımcılar, birçok noktayı rehber eşliğinde gezecekler. Gezilerimiz 1 Ekim’den itibaren başlayacak.” dedi.

Yorumlar (22)

Gdhdhdj 2 Yıl Önce

Bence şuan hiç gerek yok bu gezilere. Belediyenin parasıni boşa harcamayin.

Kasım 2 Yıl Önce

Böyle sıkıntılı bir dönemde kesinlikle yanlış ayrıca madem götürüyorsunuz niye Hitit üniversite öğrencileri öğrencilere Çorum u tanıt gezdir götürülecekse Çorum lu dar gelirli vatandaşlar gitsin neresinden bakarsan bak yanlış bir proje aşgın başkan eminim bu karından döner çok yanlış

Öğretmen 2 Yıl Önce

Bu gezilere gerek yok bence de. Tamamen israf olduğunu düşünüyorum. Belediyenin halkın paralarını bu şekilde şov amaçlı sarf etmesini yanlış buluyorum. Herkes her yere gidebiliyor.Belediye asıl yapması gereken hizmetleri yapsın lütfen.Bunlar oy kazandırmaz aksine kaybettirir.

Meftun 2 Yıl Önce

Mazot uc kati oldu masraf cok acitir..uc bes.aracida kazanmasin...

Yanlış 2 Yıl Önce

Çorumda onlarca turizm acentesi ekmek ve aş beklerken pastayı kesip 1500 kisiyi beleş İstanbulu gezdirmek bence sık değil. Madem öyle ihaleyi yabancıya vereceğinize corum daki acentalara3 er 5 ser Tur pay etseydiniz de onlar ekmek yeseydi.daha doğru olurdu.

Şuayip 2 Yıl Önce

Belediye olarak asıl işin temizliği yap. Bahçelievler pislik içinde. Yandaşlara gün doğdu. ASC de mülakat ile gidecekleri seçer artık!

Coeumlu 2 Yıl Önce

3 5 arsada onun icin satar baskanim miras gibi sat sat ye gezelim baskanim yiyelim icelim

Alışık 2 Yıl Önce

Zeki Gül anket diye kaç milyara kahve dağıtır, sende mi başladın Aşgın yakında bitecek iyice nefret ettirin kendinizden.

Ak genclik geziyor 2 Yıl Önce

Kultur turu ayagina Ak gencligin , tugvacilari, turgevcileri, ensarcilari gezdirecekler. Nasil olsa para cok, devletin kaynaklari oluk oluk akiyor bunlarin fantazilerine

Masraf 2 Yıl Önce

Masraf, masraf, masraf. Sayın başkanım kimseyi memnun edemezsiniz, gidenler için de hep ahbap çavuş ilişkisi denir. Olmamış.

Mustafa 2 Yıl Önce

Sayın başkan geçmiş yıllarda Çanakkale gezisi yapan otobüs şoförü idim bursada yemek verir idik öyle kişiler vardı ben buraya İskenderun kebab yemeye geldim diyordular amaç gezi değil karın doyurmakmış ticaret yapmaya gidenler bile çıktı bence öğrencileri götürüp ecdadımız neler yapmış nasıl savaşmışlar görmeleri için siz İstanbul gezisinde böyle olurmu bilmem bence İstanbul değil Konya ve Çanakkale gezisi daha iyi olur

ERHAN 2 Yıl Önce

Bu tür kültür gezileri tabiki güzel ama herkes kendi parası ile gitmeli belediye sadece turları düzenleyip ön ayak olmalı ücretsiz olmamalı gitmeyenlerin hakkı geçiyor.

Bahçelievler 2 Yıl Önce

Kültür gezileri olsun olsunda Bahçeli Evler İlkokulunun yeni binası yapılırken yola bırakılan yerlerin içler acısı durumu sanırım size ulaştırılmadı Başkanım. Aylardır bekliyoruz yapılacak kaldırımlar diye. Muhtarımız sağolsun defalarca müracat etmesine rağmen yaprak kımıldamıyor.

Yavuz 2 Yıl Önce

Teşekkürler başkanım.. Partiyi değiştirin oyumuz size. Aynı parti de kalırsanız üzgünüm

vatandaş 2 Yıl Önce

Bu tür geziler az da olsa ücretli olmalıdır. Normal otobüs bilet fiyatlarının yarısı gibi. Yolda yenilen yemeklerinde yarısı geziye gidenlerden alınmalıdır.

Garip 2 Yıl Önce

Corum belediyesinin cimer gibi bır telefon hattı olursa cok işinize yarar.ayna gibi kendinizi gorursunuz

Merakli 2 Yıl Önce

Bu gezilerin parası bizim cebimizden çiktigini düşününce çok yanlış bir uygulama sisosrilen su faturaları ile mi ödeniyor bı geziler

Öğrenci 2 Yıl Önce

Para harcayacağıza ulaşım sistemini mi duzeltseniz başka ilden geliyorum yemin ederim rezillikten başka bişey değil

Md 2 Yıl Önce

Yazık şu boşa harcanan paralara peki işini gücünü bırakıp da gidemeyenler ne olacak onların bu paralarda hakkı yok mu? Çorum üzerinde bir yatırım yapın burdan dışarıya değil dışaran buraya getirin insanları ki bizim esnafımız kazansın...

Azmi .KUZGUN 2 Yıl Önce

Belediyemize cok teşekkür eder hem payitah olan istambulumuzu gezecegiz atalarımızin ihtisamını görecegiz hemde chp belediyesinin istanbula hizmetini görecegız hende cuhurbaşkanlığı secimlerinde secimlerinde oykullanırken isabetli karar vermemize katkısı acısından cok yerinde bir hizmet oldugunu dusunuyor emegi gecenlerden ALLAH razı olsun

Hoca... 2 Yıl Önce

Bu geziler en az 250 bin TL.ye mal olur. türbe ziyareti için değer mi, yazık değil mi devletin, milletin parasına...

recep 2 Yıl Önce

250 bin mi. kaç 250 bir bilsen

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.