habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum gündemden düşmüyor

MEDYA

Çorum AK Parti’de belediye başkan adaylığında sürecindeki sıcak gelişmeler yaygın medyanın da gündeminde.

Çorum AK Parti’de belediye başkan adaylığı sürecinde yaşanan sıcak gelişmeler sadece yerel değil, yaygın medya yazarlarının da gündemi oluyor. Gazeteci Saygı Öztürk ve Süleyman Özışık’tan sonra Ömer Turan’da, Çorum AK Parti’deki gelişmelere dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ulusal yayın yapan bazı kanallarda siyasi analist ve stratejist olarak iç ve dış politika üzerine siyasi yorumlar yapan Ömer Turan, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çorum AK Parti’de çok büyük sıkıntı var. Nitekim bir gecede iki kez aday değişmişti. Çorum AK Parti kendi içinde sıkıntı yaşıyor. İyi Parti ve CHP ittifak yapar tek adayla seçime girerse AK Parti Çorum merkezde büyük sıkıntı yaşar. Çorum’da Cumhur İttifakı acilen kurulmalıdır.” şeklinde yorumda bulundu.

Yorumlar (23)

İskilip 5 Yıl Önce

Tosya İskilip duble yol yapımını başlanması yönünde MÜJDE MÜJDE BEKLİYORUZ İSKİLİP ÇORUM YOLU YAPIMI DUBLE BİTMESI DİLLİK VE TEMENNİSİ İLE.

Kuskun 5 Yıl Önce

Bu adamlarin yuzunden hakiki AK partililer bile igrendiler arkadas. InsAllahla masAllahla belediyecilikmi olurmus. Sen guclu adaylari feto yontemleriyle yoket, sonra Allah bize nasip etti arkadas de. Yapanin yanina kalmayacak.

Bekir Ankaralı 5 Yıl Önce

Çorum adayını. Buldu.

Muhsin 5 Yıl Önce

Sıkıntı Osmancık ta da var. Ak parti için mevcut aday adayları arasında en iyisi Hamza Karataş tır. Millet Hamza Karataş in artılarını iyi biliyor. Osmancık ta Dursun Otuzbir den sonra devrim niteliğinde en cesur projeleri yapan Hamza Karataş tır. Eğer ki Ak-parti Karataş tan başkasını aday gösterirse sıkıntıya girer. Tarihi bir hata yapmış olur. Bu açık ve nettir. Bu yorumu alin bir kenara koyun

ismail baş çamlıca 5 Yıl Önce

demekki çorum büyük veya bütünşehir olmalıydı ki çamlıca yüzde 86 oyla merkez ilçeye katkısı olacaktı hani merkez ilçe bakın daima merkez oy yüzde altı yedi puan kırsalla yükseliyor sizin sahıslar üzerinden yaptıgınız hesapları köylü hiç yapmadı yapmazdıda akparti veya lambaya oy verirdi lideri için sizin için degil

Ahmer 5 Yıl Önce

Rant büyük olmasa bunlar birbirine düşmezdi. nereye düştük.

Dip dalgacilar 5 Yıl Önce

Allah kimsenin yaptigini kimsenin yanina birakmiyor. Bazen dip dalga daha derin olur, oyleki oyunu kuranlari da silip supurur.

Kararlı 5 Yıl Önce

Kimmiş? Bekir Ankaralı

Kemal 5 Yıl Önce

Çorum’un reklamını düzgün yapan kimse çıkmadı ya helal olsun..mezarlıktaki kız da dahil kötü reklam hep ! Bunları da okumuş cahiller yapıyor . Çorumlu olarak dürüst aday istiyoruz arkadaş bizi duyan yok mu?

Fink atanlar 5 Yıl Önce

Kaset montajını kimin yaptığını merak eden caddede fink atanlara dikkat etsin. Değilmi sayın editör. Fetöcü Patronundan öğrendi bu işleri ama duyduğuma göre ilk önce onu harcamışlar. Çevirdiği dalaverelerin hepsi şahitli ispatlı göreceğiz bakalım savcılığa düşünce ağababalarınız size sahip çıkacakmı

Vatandaş 5 Yıl Önce

Tayyip bey;Çorum’dan nefret etmez ise,şaşırmayın! Boşa fitne bağları yok! Koca imparatorun otağısını kaldırttı bu toprak Bence fitnecileri şehirden def etmek lazım !

Canikli 5 Yıl Önce

Çorum için aşgin.Adam tek kelimeyle siyasetçi.Siyasetin içinden gelen birisi.Hem de Çorumu uçuracak.Ucurur da geri konabilirmişiz bilmiyorum.

Veli 5 Yıl Önce

İskilipli aradan çekil

Vatandaş 5 Yıl Önce

Aşgın gidici...bu noktadan sonra yeni aday çıkarırsa bir şansı olabilir...belki...

Uğur 5 Yıl Önce

Fitne bağları Çorum da fakat fitneyi çıkaran Çorumlu değil

adil 5 Yıl Önce

güçlü aday yoktu ki gücün sarhoşu esiri olmuş adaylar vardı akp illerde kontrolü kaybetti çorumda bunlardan birisi yıllardır iktidardalar hep aynı kişiler her istediklerini doğru ya da yanlış yapmayı kendilerinde hak olarak görüyorlar hepsi gitsin artık temiz ahlaklı cevval ve deeee cebini değil vatanını seven önce vatan diyen aday istiyoruz yeter artık...

Çorumlu 5 Yıl Önce

Bu gün kadar hep AK partiye oy verdim ama şimdi gururla özgür kılıca vercem

BU MESAJ TÜM ÇORUMA 5 Yıl Önce

Hep siyasete girenler kötü, toplumun kalanı çok mu düzgün. Ticaret mi düzgün, spor mu düzgün, toplumsal hayat mı düzgün, sanat mı düzgün, basın mı düzgün, bürokrasi mi düzgün, ne düzgün ha? Bu ülkenin en büyük sorunu insan sorunudur. İçlerinde Ehven-i şer olan yani kötünün iyisi AK Parti'dir. Daha iyisi olursa emin olun, millet ona oy verir. Ahmet Sami Ceylan da bu şehirden çıkmıştır, Halil İbrahim Aşkın da. Onu ona çarpıştırmayı bırakıp ortak paydada birleştirirseniz her ikisinden de bu şehre fayda gelir. Bu arada hiç fayda gelmeyecek adam da bellidir. Sıkıntısı net ve sabit, düzelmesine imkan olmayan, tahammülden ve ertelemeden maraz doğacak malum kişiye de yol verilmelidir.

hakikat 5 Yıl Önce

bu ne biçim parti hiç mi adam gibi aday yok.

mecburiyet 5 Yıl Önce

Bu hata çorumun değil genel merkezin yüzde 60-70 le çorumu alınınca demek ki işler yolunda diye görülüp dönüp yüzüne bakmazsan olacağı bu. 1 tane çorum için devlet yatırımı yok gelip burayla ilgilenen bakan milletvekili vs kimse yok. Belediye kendi yağıyla kavrulup birşeyler yapabilirse ne ala Biz yine seçeriz çorum olarak sorun değil ama bu hak değil adalet değil.. İlgilenilmek için illa ak partinin kaybetmesi mi gerekiyor yazık..

Dodurga 5 Yıl Önce

Çorum AŞGINI buldu elhamdulillah

mustafa 5 Yıl Önce

Ak parti çorumda bitmiştir, çorum u da kendi koltuk kavgalarına bel altı siyasetleriyle madara ettiler, koca parti bir tane düzgün aday bulamadı.

Osman bakır 5 Yıl Önce

aday açıklandı ve bitti bu saatten sonrası maval okumadır

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.