habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorumlu böyle de uçuyor(!)

MEDYA

Çorum'un müstakil havaalanı arzusu sıcaklığını koruyor. Sosyal medyada Çorumlular'ın paylaştığı görsel de bunun bir tezahürü...

Çorumlu'nun havaalanı arzusu sınır tanımıyor. Müstakil havaalanında ısrarlı olan tüm Çorum, şimdi heyecanla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Ocak'ta AK Parti İl Kongresi'ne katılmak üzere yapacağı Çorum ziyaretini bekliyor. 

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ hafta başında yaptığı toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak Çorum'un beklentileri raporunda ilk sıralarda müstakil Çorum havaalanı talebi bulunduğunu açıklamıştı. 

Siyasî çabalar ve girişimler süredursun Çorumlu havaalanı arzusunu her platformda ve her şekilde yansıtacak bir yol buluyor. En son sosyal medyada Çorumlular'ın oluşturduğu bir grubun paylaştığı görsel görenleri hem tebessüm ettiriyor hem de Çorum'un havaalanı arzusunun ne kadar yoğun olduğunu ispatlıyor. 

Yorumlar (4)

Hattuşa havaalanı 6 Yıl Önce

Eğer reisten havaalanı sözü alınmazsa ak parti yönetimine de milletvekillerine de Çorum’un tamamına yazıklar olsun, Yozgatlı Bekir bozdağ kadar olamıyorsanız

UÇAĞI havada gören Çorumlu 6 Yıl Önce

Ya uçarsınız Amasya Yozgat tokat Samsun gibi ya topal kalırsınız Çorum olarak Çorum gibi. Yiğidin harman olduğu yer, breh breh!!

UÇAĞI havada gören Çorumlu 6 Yıl Önce

Çorumlu her türlü uçar; Amasya’dan uçar Yozgat’tan uçar arabayla hızı alamaz Koparan’dan dereye uçar...

Hasan 6 Yıl Önce

2071’e kalmasaydı bari!!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.