habercim19.com özgür haber özgür yorum

Selvi, Zeki Gül’ü yazdı

MEDYA

Hürriyet yazarı Abdülkadri Selvi, bugün kaleme aldığı köşesinde AK Parti Çorum Milletvekili aday Adayı Zeki Gül’den bahsetti.

Hürriyet yazarı Abdülkadri Selvi, bugün kaleme aldığı köşesinde AK Parti Çorum Milletvekili aday Adayı Zeki Gül’den övgüyle bahsetti.

Selvi, köşe yazısının 14 Mayıs seçimine ilişkin kısmında aday fırtınası yaşandığına dikkat çekerek, Zeki Gül’e ayrı parantez açtı.

İşte Selvi’nin Zeki Gül yorumu:

ÇORUM ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ GÜL

“Zeki Gül’ü Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi olduğu günden beri tanıyorum. Çorum Belediye Başkanı olarak güzel hizmetlere imza attı. Dürüstlüğü ile ön plana çıkan bir isim oldu. AK Parti’nin Çorum’da yüksek oy oranlarına ulaştığı dönemlerde onun katkısı vardı. Zeki Gül, Çorum Belediye Başkanlığı’ndan sonra Çevre Bakanlığı’ndaki görevi sırasında Türkiye’ye hizmet etti.
Bazı siyasetçiler vardır yük olur, bazı politikacılar vardır yük alır. Zeki Gül yük alan, saygın siyasetçilerden biri olarak AK Parti’den Çorum’da milletvekilliğine aday oldu."

öte yandan abdülkadir Selvi ile Zeki Gül'ün okul arkadaşı olduğu öğrenildi.

Yorumlar (31)

Ali 1 Yıl Önce

Selvi’ye katılıyorum. Zeki bey partinin en dürüstlerindendir. Çoruma hizmet edeceğine inanıyorum.

Rumuz 1 Yıl Önce

Sende zerre kadar feraset olsa bu hakka girmezsin. Çorumun başına zaten bela. Daha büyük bela mı açmak istiyorsun ? Zeki Gül denen zatı muhterem tırnaklarıyla kazıya kazıya bu günlere gelmiş biridir. Sözün özü yatacak yeri yok NOKTA.

ekrem 1 Yıl Önce

selviye zeki olacak şahsiyet demiştir beni kösende yaz özvgüyle bahset diye. zeki sever böyle şeyleri

Denk 1 Yıl Önce

Al selviyi vur güle

öğretmen 1 Yıl Önce

bildiğin bi şey varsa savcıya git burdan isimsiz karalama yapma,bunun vebalini bilmediğin belli sırf ilahiyat mezunu diye çemkirme

Vatandaş 1 Yıl Önce

Umarım Ak parti aday yapmaz

Çorumlu 1 Yıl Önce

Evet çok güzel işlere imza attı kahve dağıttı

hasan 1 Yıl Önce

Yav zeki hocayı bizmi yanlış tanıyoruz sizmi anlamadım.ne başkanlığında neden danışmanlıkta bir icraatın altında imzasını görmedik yapmayın Allah aşkına....

Gören gozler 1 Yıl Önce

Rumuz yorumuna harfiyen katılıyorum alacada Belediye başkan adayı bile yapılmadı... gerisini siz düşünün ..

mehmet can 1 Yıl Önce

buradan bir kahraman çıkmaz. zorlamayın

sinan 1 Yıl Önce

lütfi akça gibi prof.ünvanı almış ve devletin bir çok kademesinde görev yapmış değerli bir insandan kimse bahsetmez......hiçbir vasfı olmayan bir insanıda yere göge sıgdıramazlar...siyaset böyle birşey işte

Ahmet 1 Yıl Önce

Belediyenin parasıyla kahve yaptırıp üzerine de adını bastırarak reklam yapan kişiden bahsediyor değil mi Selvi? Yaşamadığı, bilmediği şehirlerle ilgili fikir beyan etmek de tam Selvi gibi bir işi olurdu ancak!

Recep 1 Yıl Önce

belediye de, başkanlıkta, müşavirlikte NE yaptı ki, mv de yapacak aceba?

Mehmet 1 Yıl Önce

Ismarlama yazılarla kulis yapmaya çalışmak en ucuz siyaset tarzı

Çorumun yüzü 1 Yıl Önce

Özel hastane karşısındaki inci parkı Görev biterken beş 5 yıllığına bedava gibi yıllık kirayla ozbayrama verirken Allah'tan korkmadinmi Zeki Gül???

Ekrem E. 1 Yıl Önce

öyle deme ya arkadaş belediyespor başkanıyken . iyi tatil yaptırdı. bide bu arkadaş ilahiyat mezunu

Tamer Sarı 1 Yıl Önce

nedir sizin bu Zeki Hoca karşıtlığınız? ne zararını gördünüz adamın. iftiralarınızla ilgili elinizde bir belge bilgi var mı? var ise adli mercilerin yeri belli burada boşa nefes tüketmeyin. Zeki Hoca'nın ne zararı geldi Çorum'a? neyini sattı Çorum'un, neyini yedi? Hangi yatırıma karşı çıktı? Bakın ben size bilmediğiniz bir şey söyleyeyim 28 Şubat sürecinde, bugün ahkam kesen birçoklarınız burnunuzu bile çıkaramazken Alaca İmam Hatip Lisesinde 28 Şubat dayatmalarına karşı direnen ve mücadele eden yegane insanlardan biriydi Zeki Hoca. Sadece sırf bunun için bile sonuna kadar destekçiyiz...

Kayın 1 Yıl Önce

Bilip bilmeden konuşma ! Yalaklığın belgesini çıkartta onunla konuşalım. Bir halt bildiğiniz yok yalaklık peşindesiniz. Zaten yorumu isminle yazmandan belli :)

Vatandaş 1 Yıl Önce

bu yazar bizim tanıdığımız Zeki Gül ün dışında bambaşka bi Zeki Gül tanıyo zannımca. Adam tam yük hem memlekete hemde bu partiye. Başarılı belediye başkanıymış daha sırtımıza yüklediği kahve nin yükünden kurtulamadık.

serap 1 Yıl Önce

BİZE ÇIKARSIZ ADAMLAR LAZIM

Ahmet 1 Yıl Önce

Zeki endürüstmüş. Ne dürüs ya. Sağır sultan biliyor belediyede neler yaptığını. Allah bu gibi kişilere fırsat vermez inşAllah. Unutulmadı kahve dağıttırması belediyenin parasıyla

Ağlak Zeki 1 Yıl Önce

Bir gazete patronunun ofisinde beni Ankara'ya aldır demişsin aciz adamların önünde ağlayan adamdan bu millete vekil olmaz. Alaca bile seni seçmezken...

lisanı insan 1 Yıl Önce

yılların partilisiyim seni aday gösterirseler ben bu partiye oy vermem.

Kemal CANGA 1 Yıl Önce

Tamam

Gercek 1 Yıl Önce

Sayın Zeki bey devlete yük olan değil yük alan bürokrat mış yazarımıza göre bu ülkeye ne katmış bakanlıkta hangi projeye imza atmış güldürmeyin bizleri

Ahmet Erdem 1 Yıl Önce

Zeki Gül’den ne olup ne olamayacağı yalan yanlış belediye başkanı olduğu süreçte belli oldu. Millet vekili olmak için dürüst, adaletli ve basiretli olmak gerek.

hasan 1 Yıl Önce

işte o zeki hoca o 28 şubatta kaldı malesef..

Mustafa tosuncu 1 Yıl Önce

Burada Zeki Gül hakkında kötü yorum yapanlar. Buyrun hodri meydan. Bana Zeki Gül ün yaptığı bir yolsuzluk, bir haksızlık, Bir şaibe kanıtlayin. Aday olmasını istemiyor olabilirsiniz ama iftira atmak hakaret etmek yanlış.

sinan 1 Yıl Önce

Dürüstlük başka brisey işbilmek başka birsey...... bize hem dürüst hemde işbilen adam lazım...

cafer 1 Yıl Önce

zeki hoca aie dostun olabilir, baba dostun olabilir, ama bu kadar insan da yanılıyor olamaz demi? bu ınsan 8 yıl başkan yard.1 yılda başkanlık yaptı herkes azçok ne nasıldır biliyor.çorumda yaşamıyorsan ki burdan anladığım yaşamıyorsun o yüzden sen bilemezsin güzel kardesım..

Ali bolat 1 Yıl Önce

Zeki hocam adam gibi adamdır rabbim yolunu açık etsin inşAllah

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.