habercim19.com özgür haber özgür yorum

Şimşek’ten Fatih Altaylı’ya açıklama

MEDYA

Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Habertürk Yazarı Fatih Altaylı’ya açıklama yaptı.

Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Habertürk Yazarı Fatih Altaylı’nın şahsı ve üniversiteye ilişkin kaleme aldığı yorumuna yazılı açıklamayla cevap verdi.

Prof Dr. Şimşek’in Gazeteci Altaylı’ya gönderdiği yazılı açıklamanın tamamına yine aynı köşede yer verildi.

Altaylı’nın ‘İlahiyat Profesöründen Cevap’ başlıklı köşesinin giriş bölümünde, “Geçen hafta yazılarımdan birinde konu ettiğim, Mimarlık Fakültesi’ne dekan olarak atanmasını eleştirdiğim İlahiyat Profesörü, konuyla ilgili bir yanıt yolladı.
Profesör Halil İbrahim Şimşek’in mektubunu aynen paylaşıyorum.

Profesör Şimşek, kendine yapılan haksızlığı aktarırken aynı zamanda üniversitelerimizin durumuna da ışık tutmuş" ifadelerine yer verdi.

Şimşek’in yaptığı ve Altaylı’nın köşesine taşıdığı açıklamanın tamamını aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/2997912-ilahiyat-profesorunden-cevap

Yorumlar (11)

Ali 3 Yıl Önce

Halil İbrahim hocaya yakıştıramadım. 28 şubatta başörtülü müslümanlara ağza alınmayacak galiz ifadeler kullanan f.Altaylı'ya bu kadar alttan alıcı ve hatta taltif edici bir cevap yazması hiç doğru olmamış.

Ali Ekber 3 Yıl Önce

H.Ibrahim bey gayet güzel bir açıklama yapmış. Bir rektör yardımcısı, bir akademisyen olarak kalkıp orada hatim duası okusa,bu seferde üniversiteyi temsil eden rektör yardımcısının cami hocası gibi dua etmesi eleştirilirdi. Hatta kendisine sen müftümüsün diye cıkışılırdı. Bu millete yaranamazsın beyler, kendisi gayet başarılı bir akademisyen ve yönetici. Mevzuat gereği Güzel Sanatlar ve Mimarlık fakültesinde prof. bulunmadığı için rektör yardımcısı olarak kendisine görev verilmiştir. Ne yapacaktı H.ibrahim bey? Üst amiri rektör beye karşı mı çıkacaktı? Bir çok yeni kurulmuş üniversitelerde rektör yardımcıları hatta rektörler fakulte dekanliklarina vekalet ederler. Oda TV Çorum il temsilcisinin art niyetle yaptığı haber çamur at izi kalsın mantığından başka bir şey değil. Cumhurbaşkanının da gemicikler dolusu altını vardı ve kaçıyordu...Yazikki bu tür haberlere inanan saftirkler var. Herseyin bir hesabı var ,özellikle de ahiret hesabı var. Yazık çok yazık.

KOŞ SEVİM koş 3 Yıl Önce

koltuk adamı ne yapıyor gör

ÇORUMLU 3 Yıl Önce

Ali beye katılıyorum. Zaten gerçekten güzel bir cevap olsaydı fatih altaylı denen herif köşesinde yayınlamazdı. Biraz da cevaptaki basitlikten, çok afedersiniz ama eziklik psikolojisinden dolayı yayınlamış gibi duruyor. Ben altaylıyı iyi tanırım sinsi tipli birisidir. Halil hocayı da severim sayarım ama bu cevabı da yakıştıramadım. Bizim bu psikolojiden kurtulmamız lazım. Yoksa bizi daha çok ezerler. selametle..

Kemalbalol 3 Yıl Önce

Oldu olacak milli eğitim müdürlüğünude hocamıza bağlayın acaba milliegitim duasını biliyomudur.

Sungurlulu 3 Yıl Önce

Hoca, Fatih'i öpe öpe özür dilemiş sanki. Nazarında takdir edilesi bir gazeteci imiş Fatih!!

Kodaman 3 Yıl Önce

Fatih Altaylı denen herife cevap vermezdim ben olsam. Zaten işin işini bilmeden yapılan boş beleş bir haber. Ağzı olan konuşuyor modunda bir haber. Ismarlama haber. Hocam sıkma canını bunlarda geçer. Burada ki amaç belli bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Giden (aslında gitmeyen içeride hala sızmış biçimde duran ekibin) kişilerin kalıntılarının rahatsızlığı...

Hitit Univ. Saygın (!) Gazeteci... 3 Yıl Önce

Hocamızın ifadesi ile Saygıdeğer ve makul gazeteci Fatih Altaylı ‘Kardeşim bu ülkede gay olmak yasak mı!" dedi.

Yeni bir mektup yazılabilir 3 Yıl Önce

Hocamız müdahale edip, bunun İslamiyetle ve toplumun genel ahlakıyla bağdaşmayacağını keşke söylese. Hocamızı nasılsa dikkate alıyor.

Geçecek inan 3 Yıl Önce

Hocam, İnşAllah sen de kimin ne olduğunu bir gün görecek ve İnan çok şaşıracaksın. Kimin kime çalıştığını, kimin kimle ne pazarlığı yaptığını, özellikle hakimin şahit olduğu o günde göreceksin. Ha bu arada iktidar sizsiniz, kimmiş bu sızanlar, söylesene. Sürekli bir düşman aramak yerine, acaba bir yanlış mı var demek Allah için çok kıymetli biliyor musun. Allah seni, öbür dünyada çok sevdiğin hocandan ayırmasın hocam.

Fatih Altaylı 3 Yıl Önce

Saygın gazetecinin Bugünkü yazısına bakarmışsınız Allah aşkına.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.