habercim19.com özgür haber özgür yorum

‘Teşkilat’ta Çorum Leblebisi

MEDYA

TRT 1’de yayımlanan ‘Teşkilat’ dizisinde Çorum Leblebisi senaryoya girdi.

TRT 1’de yayımlanan ‘Teşkilat’ dizisinde Çorum Leblebisi senaryoya girdi.

Türk milli istihbaratının kuruluşundan bu yana imza attığı olağanüstü başarıların nefes kesici hikayelerinin yer aldığı 'Teşkilat', istihbaratın tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi olağanüstü yetenekli ve korkusuz üyelerinden oluşan çok özel bir ekibinin hikayesi izleyiciye aktarılıyor.
Sosyal medyayı sık kullanmasıyla bilinen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisine dikkat çekerek yaptığı paylaşımda, "Leblebinin bilindik birçok faydasına yenisi eklendi...Meşhur Çorum leblebimiz hainleri deşifre etmekte kullanıldı."ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (8)

Çorumlu 3 Yıl Önce

Goy goy

Çorum'lu 3 Yıl Önce

Çorumun reçetesi, Çoruma 4 Tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı seçilmelidir. 20 yıldır Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

vatandaş 3 Yıl Önce

bu kadar gereksiz işlere vakit bulmak için nasıl özel bi çaba sarfediyo acaba

Haydar 3 Yıl Önce

Ula Halil ibo

Leblebi tozu gibi olacaklar 3 Yıl Önce

Gereksiz isler yapmakta uzerinize yok. Zamani gelince hainler ve hainlere yataklik edenler, her istediklerini verenler, orduyu , emniyeti teslim edenler, parsel parsel satanlar leblebi tozu gibi olacaklar.

Vtndş 3 Yıl Önce

Sayın başkan çabasını birazda okulların açılmasıyla birlikte kazılıp bir türlü kapatılmayan yollara harcasa mutlu oluruz.

Cafer 3 Yıl Önce

seversin sevmezsin ama bir başkana böyle bir hitap şekli kişiliğinizi ortaya koyuyor

Çorum'lu ya cevap 3 Yıl Önce

la habercim19 sen bu adamı ne zaman engelleyeceksin le? bundan sonra gazetecorum.com da haber okuyacağım. senin sitenin çivisi çıktı. tık uğruna onca vasıfsız yorum yayınlıyorsun.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.