habercim19.com özgür haber özgür yorum

Törenden renkli görüntüler

MEDYA

Anadolu Medya Ödülleri Ankara'da düzenlenen törenle sahiplerine verildi

Anadolu Yayıncılar Derneği, 3'üncü Anadolu Medya Ödülleri Ankara'da düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Törene; Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları İstanbul Milletvekilleri; Hayati Yazıcı, Ravza Kavakcı Kan, Erol Kaya, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Yılın En iyi Anadolu Kanalı Ödülünü Kanal 58 Tv Yönetim Kurulu Başkanı Adem Erdağı’ya takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Uslu, ayrıca CNNTÜRK Ankara Temsilcisi Hande Fırat, TRT 1’in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid’in başrol oyuncusu Bülent İnal ve Kanal 19 Yönetim Kurulu Başkanı Satılmış Bıçakçı ile bir süre sohbet etti.

Uydudan TR6 Televizyon Kanalı’nın yeni yayın hayatına başladıklarını belirten Satılmış Bıçakçı, konu hakkında Uslu’ya bilgi iverdi. Uslu, Bıçakçı’ya yeni kanallarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.