habercim19.com özgür haber özgür yorum

5 öncelikli hekim branşı için girişim

SAĞLIK

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'i ziyaretinde 5 önemli hekim branşı için talepte bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'i ziyaret ederek; Çorum merkez ve ilçelerinde devam eden sağlık yatırımları ve yapımı planlanan projeler ile talepleri istişare etti.

Bu kapsamda öncelikle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil ihtiyacı olan; Kadın Doğum Uzmanı, Çocuk Kardiyoloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Onkoloji Uzmanı Radyosyon Onkoloji Uzmanı ile ilçe hastanelerinin ve sağlık kuruluşlarının hekim, personel, ekipman vb. ihtiyaç ve talepleri Bakan Yardımcısı Eldemir’e iletildi.

Kavuncu yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması amacıyla, inşaatları devam eden ve önümüzdeki dönemde, ilimiz genelinde yapılacak yeni sağlık yatırım ve hizmetleri ile, ilimizin sağlık alanında ki çıtasını daha da yükseltecek, Çorum'u sağlıkta marka şehir haline getirecektir.

İlgi ve alakaları, taleplerimize son derece olumlu yaklaşımları nedeniyle kıymetli Bakanımıza hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Yorumlar (9)

Hekim 1 Yıl Önce

Çorum'da öyle bir isim var ben dahil birçok çorumlu hekim arkadaşi çorum'dan kaçırdı. Sen yıllarca ilçede çalışıyorsun elin oğlu geldiği gibi merkeze çekiliyor. Herşey bir m. Vekilinin telefonuna bakıyor.

Çorumlu 1 Yıl Önce

İlaçlar bulunmuyor,hekimler gidiyor istifa ediyor randevu aylar sonrasına tebrikler sağlıkta çağ atladık.

Randevu yooook 1 Yıl Önce

4 aydır plastik cerrahiden randevu alamıyorum. Cildiyeden de alamıyorum. Bakanlık koridorlarında resim çekileceğine randevu sistemine çözüm bulun sayın sakallı vekilim.

Vatandaş 1 Yıl Önce

İl Sağlık müdürü tıp fakültesi dekanı başhekim siyasiler hiç bir halta yaradığınız yok en önemli bölüm inme bölümü daha açamadınız yazıklar olsun hepinize yüzlerce ölen felç kalan adamın vebali üstünüzde beyin anjiyosu inme bölümü olmayan üniversite hastanesi bizden başka yoktur bu ayıp hepinizin

Devlet 1 Yıl Önce

Devletin yaptığı atamada bu fotoğraf niye, seçim yaklaşıyor, ....yapmaya gerek yok, senin görevin meclisde kanun yapmak, varsa yoksa fotoğraf

Çorumlu hekim 1 Yıl Önce

Hekim arkadaşim gibi bende memleketi terk etmek zorunda kalanlardanim.. Ömer sobacı gibi el ayak opmuyoruz.. mahkeme mahkeme dolaşıp yaşımızi küçültmedik.. koltuk sevdası için koskoca memleketimi bu duruma düşüren onu koruyan vekillere yazıklar olsun

yabancı 1 Yıl Önce

zobacı bizim vekil adayımızdır. yedirmeyiz onu. bi dediğimizi iki etmiyor

Çorumlu 1 Yıl Önce

Memleketimize yazık kaliteli yöneticiler seçemedik. Başhekim sezikli hocamızı bile yediler. Yazık bizlere, ondan sonra çorumda doktor durmuyor kaçıp gidiyor.

Secahattin gül 1 Yıl Önce

Ensar vakfını unutmayin beyler zamqni gelince hesabını sormassaniz haram olsun hakkim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.