habercim19.com özgür haber özgür yorum

Aşgın’a ‘Çok yakışıklı olur’ cevabı

SAĞLIK

Çorum'da hastane karşısından Küçük Sanayi Sitesi'ne yapılan yeni bağlantı yoluna 'çok yakışıklı oldu' diyen Başkan Aşgın'a karşılık geldi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısından Küçük Sanayi Sitesi'ne açılarak yeniden düzenlenen bağlantı yolunu 'Çok yakışıklı oldu' cümlesiyle paylaştı.

Başkan Aşgın’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma 'Nadir' isimli twitter hesabından 'Hastanenin önüne yapılacak bir üst geçidin de yakışıklı olacağını düşünüyorum…” karşılığı geldi.

HASTANEYE KÖPRÜLÜ KAVŞAK YAPILACAKTI…

Bilindiği üzere Ankara yolu şehir girişinde hizmet veren Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle sık sık ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazaları meydana geliyor.

Hastaneden sağlık hizmeti alan Çorumlular’ın can güvenliği ve trafik yoğunluğunun azaltılması için söz konusu güzergahta otobüs duraklarının yeri değiştirildi, mevcut yaya geçidi kapatıldı, sinyalizasyon ve trafik uyarı işaretlemeleri güncellenerek hastane girişi binanın arka tarafına yönlendirildi. Ayrıca trafik ekipleri bölgede kontrollerini sıklaştırdı.

Hastane önündeki probleme köklü çözüm bulunması amacıyla çok fonksiyonlu köprülü kavşak projesinin hazırlandığı açıklandı. Ancak köprülü kavşak yatırımı konusunda bugüne kadar herhangi bir somut gelişme yaşanmadı.

Yorumlar (9)

Slm 4 Yıl Önce

SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM, BELEDİYENİN, HASTANENİN BAHÇESİNE DİKTİĞİ GÜLLER SUSUZLUKDAN KURUYOR HABERİNİZ OLSUN

AS 4 Yıl Önce

Yapacak onu da yapacak hepisini yapacak merakın olmasın nadir.

Çorumlu 4 Yıl Önce

Bakan Çorum'a gelip söz verdi; hemen görevden aldılar. MaşAllah dediğimiz 3 gün yaşıyor. Amasya'daki açılışa bu kavşakları konuşmaya gitti galiba.

Cansu 4 Yıl Önce

Birde hastane onundeki duraklardan hangi semtlere hangi otobüslerin gideceği ile ilgili tabelalar assanız millet birbirine sorarak öğrenmeye çalışıyor

Poyraz 4 Yıl Önce

Çoruma havaalanını layık görmeyenlere karşı Havaalanını Çorumlular olarak biz yapmak istiyoruz. Varmısınız Aslan Çorumlu hemşehrilerim. Belki birileri akıl eder. Nede olsa artık Millet olarak devletten birşey beklemez olduk.eskiden devlet Millete hizmet ederdi Artıkın Millet olarak Millete biz hizmet ediyoruz.

Turan orhangazi 4 Yıl Önce

Hastane önüne üst geçit olsa iyi olur.birde bu hastane biraz içeri yapilamazmiydi.yada giriş arka tarafa değiştirilmesi.belediyenin bir kaç otobüsü hastaneye tahsis edilemez mi.mesela bir otobüs mimarsinan bir otobüs lozanevler bir otobüs buhara .dolmuş gibi saat beklemeden sefer yapsa.yapilirsa güzel şeyler çıkar meydana da

Çorumlu 4 Yıl Önce

Bu memlekete bir çivi çakmayı çok gören vekiller oldu bu zamana kadar geldi geldi gittiler iktidar partisine her seçimde yüksek oylar çıkmasına rağmen bu memleke iki üç yatırımı çok gördüler ne diyelim. Belediye şuana kadar bekleneni veremedi gözle görülür bir çalışma yok malesef ki vizyon sahibi insanlarım yönetmesi gerekiyo çorumu

Demir 4 Yıl Önce

Corum eski devlet hastanesi nezaman açılıyor

Demir 4 Yıl Önce

Çoruma tek bir devlet hastanesi yetmiyor eski hastanede açılırsa çok güzel olubaşkanım biran önce açılmasını bekliyoruz teş

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.