habercim19.com özgür haber özgür yorum

Bakanlık onay vermedi

SAĞLIK

Hastaneye yeni başhekim arayışı devam ediyor.

MUSTAFA DEMİRER

Sağlık Bakanlığı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği için ismi önerilen Tıp Fakültesi KBB Öğretim Üyesi Doç. Dr. Doğan Atan’a onay vermedi.

Başhekim Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar’ın Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gidecek olması nedeniyle HİTÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Doğan Atan başhekimlik için önerilmişti.

Sağlık Bakanlığı’nın Doç. Dr. Doğan Atay’ın başhekimliğine onay vermediği belirtilirken, yeni başhekim için isim arayışının sürdüğü öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yerel seçime birkaç gün kala düzenlediği basın toplantısında seçim sonrası Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde köklü idari değişikliğe gidileceğini açıklamış, hasta memnuniyetinin artırılması için yapılacak değişikliğin seçimden hemen sonra gerçekleşeceğini ifade etmişti.

Yorumlar (10)

Ali 5 Yıl Önce

Başhekim olacak kişi her siyasinin dediğini yapmalı. Partiden gelen çalışanlara!!!!!! Dokunmamalı. Gelene ağam gidend paşam demeli . Not ( bu siyasiler hastanenin içine ettiler )

Filiz 5 Yıl Önce

Bence Tolga Doğan olmalı..herzaman,hersaat doktor olduğunu unutmayan ve geryuzlu,hastasını hiç unutmayan bir doktor.

Ahmet 5 Yıl Önce

Prof yok mu hastanede hiç?

Velid 5 Yıl Önce

Niye onay vermemiş ki bakanlik. Sakıncalı bi durum varsa niye bu kişi öneriliyor ki. Vay arkadaş ????

Murat 5 Yıl Önce

Ya koca hastanenin düştüğü duruma bak. Bu işten bişiy anlamadık. Madem onaylanmayacak adamın adını niye gönderiyorsunuz bakanlığa. Hadi gönderiniz dağa olmadan adını niye millete ilan ediyosunuz. Yazik yahu.

VAHHH. Akp yi bunlar bitirdi 5 Yıl Önce

Hastaneyle postaneyle böyle oyuncak gibi oynarsanız bu hallere düşersiniz. Siyaset kurumlarla bu kadar oynamamalı. Hastanede çalılanlardan M. Vekilinin adamı ayrı, il bşk. Ayrı hava, ilçe bşk oda şinanay. Biri zor ile ver diyor, diğeri vay niye yaptın. ÇOK YAZIK... VAH SİZE VAHHHHHH.. dicek laf çokta anlayana..... Yeni Başhekimi bile diğeriniz istemedi belliki....

Filiz hanıma cevap 5 Yıl Önce

Her iyi doktor başhekim olursa hastalarına kim bakacak?

Cemal ates 5 Yıl Önce

Sağlık alanında yozgat amasya tokat bizden çok ileride

salih 5 Yıl Önce

Kesinlikle profesör olmalı

Çorum sevdalisi 5 Yıl Önce

Bu iş prof luga doc luga bakmaz!işini düzgün yapacak, liyakat sahibi,idarecilik vasfi olan birini oturtacaksin oraya.ha amaç sorun cozmekse!değilse koltuk dolar bi şekilde!üç beş aya bir başhekim değişir durur!Yazık otel gibi hastaneye harcanan paralara!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.