habercim19.com özgür haber özgür yorum

Başhekim görevi bıraktı

SAĞLIK

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli, görevi bıraktı.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli, sözleşme süresinin bugün itibariyle sona ermesiyle idari görevinden ayrıldı.

Hatırlanacağı üzere Başhekim Sezikli ve 6 yardımcısından 4’ü sözleşme sürelerinin sona ereceği 14 Aralık’tan önce Sağlık Müdürlüğü Makamı’na istifa dilekçelerini sunmuştu. Diğer iki başhekim yardımcısının ise görev süreleri devam ediyor.

Görev süresi devam eden Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ramiz Yazıcı da, başhekimlik görevine vekaleten atandı.

Hastanenin eski Başhekimi Prof.Dr. Mesut Sezikli’nin bu sabahtan itibaren Gastroentoloji Kliniği’nde hasta muayenesine başlayacağı öğrenildi.

Yorumlar (32)

adsız 2 Yıl Önce

olmamış...Başhekim olarak görev yaptigin hastanede çalışmak yerine başka bir ildeki hastanede çalışman uygun olurdu.İnsanı incitici durumlar.Derler ya mahkeme kadına mülk olmaz diye... Hocam adına üzüldüm.

İşçi 2 Yıl Önce

Görevi bıraktı değil, görev süresi bitti. Şükür bitti, herkesin gözü aydın. Sırça köşkünden çıkıp biraz hasta baksın, biraz halka hizmet etsin

Halk 2 Yıl Önce

Devam etseydi iyiydi, Çorum için kayıp oldu

Saglıkcı 2 Yıl Önce

Siyasiler yüzünden hekımler ayrılıyor..olan coruma oluyor..

Çorumun aslanı 2 Yıl Önce

Hastaneyi mahfettiler çok isabet olmuş çok şükür

başhekim iyi adam 2 Yıl Önce

bırakmasa ya da bıraktırılmasa iyi olurdu. düzgün adam devam etmeli

yakup sayat 2 Yıl Önce

zor bir zamanda yöneticilik yaptı,kolay değil.yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.eleştirenler çıkarına ters bulanlardır hiçbir önemi yok.Çorum maalesef kendi evlatlarının kıymetini bilmez.

Omer 2 Yıl Önce

Gastroenterolojide doktor sayısı az idi.

İşçi 2 Yıl Önce

Adam geldı gunden belli calısıyo maram bılmez yolsuzluk bılmez bırılerının egosu yuzunden adamı gorevınden aldılar çorum gastroleji doktoru bulamazken bu adam bashekım lık yaptı zamanlarda çayır cayır hasta bakıyordu özelde 60 70 bın almak varken çoruma hızmet edıcem dıye hastaneden ayrılmadı allaj uzun omur versin yolu bahtı acık olsun keske olmasaydı bıdahada bole bı bashekım gelmez bu memlekete yapılan yanlıs çalısan ınsanı almaları uygun deyıl hızmet edenin kıymeti bilinmiyor ne yazıkkı

Kemal 2 Yıl Önce

Bu gün bir hüzün yaşadım kim olursa olsun bizler evi bazen yönetemez duruma gelirken kolay sandığımız koskoca hastanenin her bir metrekaresinden canlı cansız sorumlu olmak bir hayli zordur diye düşünüyorum herhangi bir kötülüğünü görmedim bize doğru gelen ona yanlış ona yanlış olan bize doğru gelen bir felsefe yöneticilik Allah yâr ve yardımcıları olsun pandemi sürecine rast gelen zor bir dönemi beraber tüm personelle en aza indrdik kendilerinden Allah razı olsun hepsinden de bayrak yarışı mutlaka biri gider biri gelir orası boş kalmaz bundan. hoşnut olmayan hiç önemi yok

Halil 2 Yıl Önce

Siyasilere yalakalik yapmayan egilip bükülmeyen tek bashekimdi...hayırlı olsun.

Halil 2 Yıl Önce

Siyasilere yalakalik yapmayan egilip bükülmeyen tek bashekimdi...hayırlı olsun.

Sağlıkcı 2 Yıl Önce

Pandemi sürecinde büyük bir özveriyle çalıştı.Herzaman hastaları kendi anneniz babanız kardeşiniz olarak görün derdi çok iyi niyetli bir insandı. Allah gönlünüze göre versin hocam

Ahmet Çelik 2 Yıl Önce

Başhekim GÖREVİ BIRAKMADI, BIRAKTIRILDI. Sağlık bakanlığı sözleşmesini yenilemedi. Mevkiler, makamlar geçicidir. Mahkeme kadıya mülk değildir. Yeni başhekime çalışmalarında başarılar dileriz.

İtaad 2 Yıl Önce

Çorumlu siyasilere hastaneyi rant ve kollama kapısı olarak kullandırmadiği be bu yapılan yanlış tutumlar karşısında isyan edip devam etmek istememiş olabilirmi bence hakkaniyetli bir yöteciydi hastanemiz için büyük kayıp

Vatandaş 2 Yıl Önce

Görev yaptığı 30 ay boyunca halkla,vatandaşla arasına kalın duvarlar örüp tel örgüler çekti.Vatandaştan gelen şikayet,öneri ve temennileri hep görmezden geldi.Alınmasında dahli olan siyasetle uğraşan ve siyasetci büyüklerimizinden Allah razı olsun.Sayın Cumhurbaşkanımızın yakın dostu,15 Temmuz Şehidimiz rahmetli erol olçok beyefendinin adının verildiği hastaneye dirayetli,sorunları çözecek kudrete sahip birisi atanır da vatandaş daha güzel hizmet alır.

Emekli 2 Yıl Önce

1992 den sonra görev yapmış başhekimler içerisinde en başarısız olanı.Çorum halkı bunu unutmayacaktır.

HAKKA TAPAN 2 Yıl Önce

Çorum'da Dr kalmamış.birakin devlet hastanesi ni özel hastanede kalite düşük .Çorum büyük bir ilçe oldu.Kaliteli üniversitesi,tıp fakültesi,büyük askeri birligi,hava limanı ,hızlı treni ,polis okulu birisimi olmaz 20 yıldır arkadaş.

Rauf 2 Yıl Önce

Hocamız hastane için gerekli siyasiler için gereksiz di derler ya iyilerin vakti kısa olur diye meyve veren ağacı taşlamak gibi bir aliskanligimiz var malesef

Ahmet KUNT 2 Yıl Önce

Adam gibi adam Mesut sezikli ye sahip çıkamadı Çorum Mesut sezikli gibi bir adam ancak 100 yılda bir gelir o her kesimin bir abisi bir babasıdır

Yolu Açık Olsun 2 Yıl Önce

Hastane ve Çorum adına büyük kayıp. Altyapısı düzgün olmayan bir hastanenin alt yapısını düzeltti millet çamurda hastaneye girmedi. Her noktayı otopark yaptı, olmaz denilen çevre duvarına kapı açtırdı millet kolayca hastaneye yaya ulaştı. Mescit dip köşede idi çok büyük mescit açtı ve her kata mescit yaptırdı. A101 gibi hiç bir kamu kurumunda olmayan hizmeti vatandaşa sundu, hastalar ucuz ürün temin etti VS vs bu adamın hakkı ödenmez. Yediler malesef. İşçi iradeli beş parmağın 5i ni geçmeyen ve o kurumu hak etmeyen ve eminim ki hiç bir hastaya faydası dokunmayan ve siyasetin arkasına saklanan bazı şahıslar da düğün bayram etmiştir. Kimse memleketin çıkarına bakmıyor ancak kendi çıkarına bakıyor. Emeğine sağlık Mesut bey.

Seda 2 Yıl Önce

Çok ta iyi oldu

Sağlıkçı Ali 2 Yıl Önce

Ahmet Çelik beye cevap.. hastanede öncelik istiyen bey.. eşit herkes dediği için mesut hocaya karşı yazılar yazıyor..

hoca 2 Yıl Önce

hastanede görevin var ve umduğunu bulamamış gibi bir havan var,yeni gelende seni değerlendirmez umarım

çorum 2 Yıl Önce

Herkes kafasına göre yorum yapıyor. Görev yapılır ve biter .İyisiyle kötüsüyle onu en iyi Allah bilir. Herkes keni yaptığı işine baksın önce.

öz corumlu 2 Yıl Önce

Neden Ahmet sami ceylan vekilimizi suçluyorsunuz.Ak parti mkyk üyesi olarak ankaradaki gururumuzdur sayın vekilimiz.ayrıca başhekimlik yapacak bir çok çorumlu öğretim üyemiz var.Yarın sayın mesut bey dekan yapılırsa onu da sayın Ahmet sami ceylan vekilimizdenmi bileceksiniz.

Esra 2 Yıl Önce

Sayın Sobacı gibi devlet tecrübesi fazla,başarılı bir bürokratla iyi geçinip,tecrübelerinden faydalanmış olsaydı şu an Rektörlük yolunda hızlı bir şekilde ilerliyordu.Başarısız olana kimse sahip çıkmaz,Kimse referans olmaz(cemaat dahil).

Bir dost 2 Yıl Önce

Çorum sadece kendi evlatlarının değil hiç bir doktorunun kiymetini bilmediği için doktora hasret hep eksik

İLHAN 2 Yıl Önce

Geçmiş olsun Allah yolunu açık etsin, SIKINTI BU MU ? Bak sıkıntı şu tıkanan bir yerler var başta tomografi çözüm YOK Git o azman kardeşim...Çözüm olur mesele gel çorum luya de ki 2 tane tomografi alalım fiyatı şu organize et kocaman kocaman camiler yapan mu millet onu da alır...AFRA TAFRA İLE BU İŞLER OLMAZ.MİLLETE BAK ONU KUCAKLA BAK O SENİ YERLERE KOYUYOR MU ....

İstifalı doktor 2 Yıl Önce

Onlarca doktor bunun yüzünden istifa etti. Çorum'un doktorsuz kalma, randevu bulamama sebeplerinden biridir kendisi. Bakalım hasta bakmayı hatırlıyor mudur?

Mustafa Bozdoğan 2 Yıl Önce

Zaten doğruyu dokuz köyden kovarlar.Çorumlu olmak Çorum da suç zaten.

Hakikati sever 2 Yıl Önce

dışardan gözlediğim kadarıyla başhekim ve ekibi çok başarılı bir covid süreci yürüttüler. çorumda tek hastane olmasına rağmen covid ve diğer tüm hizmetleri noksansız götürebildiler. Allah razı olsun eldeki imkanları halk için verimli kullandıkları için.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.