habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı göreve başladı

SAĞLIK

Çocuk Kardiyolojisi Uzmanı Uzm. Dr. Gökçe Kaya Dinçel, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta kabulune başladı.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2012 yılında mezun olan Uzm. Dr. Gökçe Kaya Dinçel, en son Ankara Şehir Hastanesi'nde görev yaptı.

Dinçel 3 Kasım itibariyle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Yorumlar (15)

şengül 7 Ay Önce

kıymetli baş. yardımcısı doç. dr. erdal hocamızın katkıları ile hastane her geçen gün büyüyor. başhekimliğinide göreceğiz yakında....

Banu 7 Ay Önce

İlk Başhekim Yardımcıiığında başarısız olduğu için siyasetciler tarafından görevden alınmamışmıydı? 2 yıl sonra aynı göreve geri getirdiler.Başarılıydı niye gitti?Başarısız dı niye geri geldi? 2 yılda ne değişti?İsminin tekrar böyle kritik bir makamla gündeme gelmesi ne akla,ne mantığa ne de vicdana sığar.

Ahmet Yazıcı 7 Ay Önce

Çok güzel bir gelişme emeği geçenlerden Allah razı olsun. İnşAllah çocuklar için EKG, telekardiyografi ve EKO çekimi bölümleri de oluşturulmuştur. Yoksa tekrar Ankaranın yollarını aşındırmaya devam ederiz.

Oğluna Aylar sonrasına sıra... 7 Ay Önce

Ultrasyona aylar sonrasına sıra verilirken,sorumluluk alıp eline taşın altına koyup hastalara yardımcı olmadı.(neymiş efendim başhekim yard. mış)Olağanüstü durumlarda tüm makam ve mevkilerden kısa süreliğine feragat etmek insanın gelebileceği en yüksek mertebedir.Başhekimde olsan başka makama da gelsen vatandaşın gözünde kocaman SIFIR sin.

Doğru söyleyen 7 Ay Önce

Arkadaşın mecburi hizmeti bitsin, Çorumda dakika durmaz gider. Şimdiye kadar hangi gelen doktor Çorumda kaldı. Birde böyle nadir branşlarda ise. Çorumlu daha çok Ankaraya gider. Bu kafayı ve siyasetçileri değiştirmediği sürece

Emekli Eğitimci 7 Ay Önce

Sağlıkta son günlerde hareketli günler yaşanıyor.Birisi İl Müdürünü,diğeri mevcut Başhekimi yıkıp yerine geçmek istiyor.Aman ha dikkat Sizlerde Sayın Kılıçdaroğlu gibi sırtımızdan hançerlenmeyin.

Esra 7 Ay Önce

Şehrimize hoş geldiniz.İnşAllah hasta Çocuklarımız sizin katkılarınızla sağlığına kavuşurlar.

Halk 7 Ay Önce

Çorum için güzel olmuş, en kısa zamanda plastik cerrahi dr bekliyoruz sekiz ay sonrasına randevu veriliyor. Lütfen kısa zamanda çözüm bulunsun

Hasta yakını 7 Ay Önce

Hayırlı olsun.Umarım hastanemizi,şehrimizi beğenir de kalıcı olur.Böyle değerli insanlar kolay yetişmiyor.

Şengül 7 Ay Önce

Biz sinan bey başarısız demiyozki. Sinan hoca çoruma 3-4gömlek büyük. Onu yukarılarda görecez Erdal hocamız ise bir başkadır her açıdan. Onla hastane şaha kalkar. Devam eder kesin.

Nuriye Serpil 7 Ay Önce

hayırlı olsun

Vatandaş 7 Ay Önce

Hastane idaresi gerekli hassasiyeti gösterip önünü açıp,kolaylık sağlarsa, geçmişte kaçan hekimler gibi olmaz.Lütfen kıymetini bilelim.

Akademisyen 7 Ay Önce

Başı ayakta tutan gövdedir.Sinanın ekibinde başhekim yard.larıdan Arslan ağabey hariç iş yapacak kimse yok.

Murat 7 Ay Önce

Hanımefendi;sizin şahsi beklentileriz için çorumun geleceğini kimsenin tehlikeye atmaya hakkı yok.Malum şahşın acilde açtığı tahribat halen tam anlamıyla düzeltilemedi.Başhekimlik gibi hassas bir göreve sizin övdüğünüz beyefendinin 100 fırın ekmek yemesi lazım.Ayrıca 5 beden de büyük gelip orada konu mankeni olur.

Corum 19 7 Ay Önce

Mecburi hizmet bitince istedigi buyuk sehirde ozel hastane vakif universitelerinde calisir fazla umutlanmayin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.