habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum'a 20 hekim

SAĞLIK

Çorum'a 5 uzman, 15 pratisyen hekim olmak üzere 20 hekim atanacak.

Çorum’a 5 uzman, 11 pratisyen hekim ataması yapıldı.

Sağlık Bakanlığı’nca Çorum’a toplam 20 hekim hekim ataması yapılacak.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın verdiği bilgiye göre; Sağlık Bakanlığı’nın 27 Nisan kurasında Çorum’a 5 uzman ve 15 pratisyen hekim ataması yapılacak.

Yorumlar (6)

ÇORUMLU BOZKURT 2 Yıl Önce

VEKİL BUNCA YILLARDIR ÇORUMA PEK DİŞE DOKUNUR BİR İCRAATINIZ OLMADI YAPILANLAR HÜKÜMETİN BÜTÜN ŞEHİRLERE MECBURİ YATIRIMIYDI, ADAMLAR HAVAALANI, TREN OLAYINI İR SELAMLA HALKEDİYOR, NEYSE SİZ 4 M.VEKİLİ ONU BUNU BOŞ VERİNDE, ŞU DOKTOR ATAMALARINIDA HEP OLAN DOKTORLARDAN DEĞİL, ÇOCUK HASTALAR ÜZERİNE YOĞUNLAŞIN, ÇORUMA ÇOCUK NEFROLOJİ İSTİYORUZ,BİZLER AYDA 5-6 DEFA ANKATAYA, SAMSUNA ÇOCUK NEFROLOJİYE GİDİYORUZ, ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI KONUSUNDA HİÇ BİR İCRAATİNİZ YOK, HEP BOŞ İŞLER OLAN DOKTORLARDAN SÜREKLİ STOK YAPIYORUZ..ORAYA OTURDUNUZ HAKKINI VERİN, O KADAR MAAŞ+FORS+İMKÂN KULLANIPTA ÇOCUKLARIN SAĞLIĞINI ES GEÇMENİZ HİÇ ETİK BİR DAVRANIŞ DEĞİLDİR.. VEKİLLİĞİNİZİN HAKKINI VERİN..

Sağlıkci 2 Yıl Önce

Yozgat'a iki katı uzman atandı.. yarı nüfusumuz olan vilayet bizden çok atama yapıldı..bunu müjde diye lanse etmek hakaret... saygılar

Çorumlu firari 2 Yıl Önce

Koskoca tıp fakültesi sahibi, koskoca Çorum doktor atamasıyla mi ovunecek?

Ali 2 Yıl Önce

Emeklerinize saglık sayın vekilim

Heri 2 Yıl Önce

Helal olsun. Memleketimiz kalkınıyor. ????????????

Çorumlu 2 Yıl Önce

Şehrimizde varoş görünümlü,pek çok binalarımız var.bunların kesinlikle kentsel dönüşüme girmesi gerekiyor.Belediye başkanımızla beraber bu konuyu görüşüp, mevcut binalara ek olarak 1 ve 2 kat verilmesi için imar değişikliğinin yapılması hususunda gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz.önümüzde seçimler var.bu konuda sizlerinde emeğinizin geçmesini istiyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.