habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’a Dezenfekte Tüneli

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

SAĞLIK

Çorum Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında Hürriyet Meydanı’na ‘Modüler Dezenfektan Sistemi’ kurdu.

Çorum Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında dışarı çıkmak ve işe gitmek zorunda olan vatandaşlar için 15 Temmuz Şehitleri Hürriyet Meydanı’na ‘Modüler Dezenfektan Sistemi’ kurdu.

Ajanswebhaber’de Tugay Göktürk imzalı habere göre, sensörle çalışan ve 15 saniyede vatandaşları dezenfekte eden modüler sistem, bugün Hürriyet Meydanı’na kuruldu.

Başkan Aşgın, belediye olarak koronavirüs ile mücadelede ellerinden ne geliyorsa yaptıklarını, virüsün ortaya çıktığı günden beri gereken her gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Yeni bir tedbir olarak Konya’dan satın alınan ve şehrin merkezine yerleştirilen ‘Dezenfekte Barı’nı kullanacaklarını anlatan Aşgın, “Modüler Dezenfektan Sistemi’nin halk sağlığına herhangi bir zararı yok. İçinde özel bir solüsyon var. İnsanlar gelip, geçerken burayı kullanabilirler. Eğer faydalı olursa belediye olarak kendi imkanlarımızla bir cihaz üretebiliriz. “dedi. Aşgın, son olarak 'evde kal Çorum' mesajı verdi.

Yorumlar (10)

Ahmet 4 Yıl Önce

Allah aşkına havaya, yere kimyasal sıkıp durmayın artık. Bütün yararlı bakterileri de öldüreceksiniz, akıp giden su toprağı kirletecek, sonra coronadan beteriyle karşılaşırız. Maske, eldiven, bu kadar. İşi olmayan da tin tin gezmeyiversin ortalıkta.

Binevler 4 Yıl Önce

Ak partili belediye Başkanimiz yapar cekemeyende catlar sagol var ol baskanim emegine yuregine saglik

Ahmet 4 Yıl Önce

Stanford üniversitesinden bir grup bilim adamı yaptığı çalışmasında şu sonuca varmış: çevre kirliliğine karşı alınacak önlemler, coronaya karşı alınan önlemlerden en az 20 kat fazla sayıda insanın hayatını kurtarabilir. Beynini partizanlıkla çürütmek yerine faydalı işlere kullan.

Kadir 4 Yıl Önce

Bu gibi çalışmalar vatandaşı sokağa çeker. Faydadan çok zararı olur. Lütfen gösteriş için , iş yapmış olmak için bu gibi şeylerden kaçınınız. Başkan daha titiz ol , vazgeç boş işlerden.

vatandaş 4 Yıl Önce

geleli bir yıl oldu ne yaptı diye soruyordum kendime 1 yılının dolduğu gün çok büyük bir iş yapmış bravo başkan bu seni geride kalan 4 yıl daha götürür kitap okumaya devamm

Binevler 4 Yıl Önce

Yav ne kadat haset fesat insan var su corumda.olsun ... Bunlar bizleri dahada guclendirecek ilkesinden sasmayalim AK PARTİLİ BELEDİYE BASKANLARİ YAPAR CEKEMEYENLER CATLAR.

Aklın Yolu 4 Yıl Önce

Buna tünel denikmez olsa olsa kapı denir Tünel Ordu Belediyesinin yaptığına tünel denir Amaç gösteriş işte tünel https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10220408740075848&id=1451267978

Binevlere e soruyorum 4 Yıl Önce

Binevlere sende binevlere hizmet yok diye ağlıyordun :) noldu kardeş atm memuru filan mı oldun akp yi bi övmelere başlamışsın

recep 4 Yıl Önce

hacı iyi güzel hoş da bunun sokağın ortasına yapmanın ne anlamı var. zaten millet sokağa çıkmamalı.böyle yapıp bi reklamına yaparsan göbeller meraktan gider yunar. bunu fabrika girişlerine, hastane girişlerine, halkın girdiği kamu kurumu girişlerine yap ki bi işe yarasın. başkan facebooktan çıkmayınca facebokta gördüğü ne varsa lan bize de yaptırın bundan olum, ben de istiyom, fotoğraf çekiniriz diyo :))

recep 4 Yıl Önce

bi de böyle işler yapınca tüm belediye yönetimi gidip izlemeyin, işiniz gücünüz yok mu kardeşim. koca başkan yardımcısı başkan bunla ilgileniyo. bi memurun yapacağı iş bunlar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.