habercim19.com özgür haber özgür yorum

Çorum’a mecburi hizmetle 16 doktor geliyor

SAĞLIK

Çorum’a mecburi hizmet kapsamında 14 uzman ve 2 pratisyen hekim olmak üzere toplam 16 doktor geliyor.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’a 14 uzman ve 2 pratisyen hekim olmak üzere toplam 16 doktor atamasının yapılacağını açıkladı.

MECBURİ HİZMET KAPSAMINDA KADRO AÇILDI

Sağlık Bakanlığı tarafından 105. DHY kurasının 29 Haziran 2022 tarihinde çekileceğini belirten Ceylan, yaptıkları görüşmeler neticesinde 11’i Çorum merkez olmak üzere 16 doktor kadrosunun tahsis edildiğini vurguladı. Tahsisi yapılan doktor kadrolarına atamaların mecburi hizmet kapsamında olacağının altını çizen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kadro ataması yapılacak doktorların Çorum’da görev yapacağını ifade etti.

İŞTE ATANACAK BRANŞLAR

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kura döneminde 1 Uzman Acil Tıp Tabibi, Tabip Gastroentrolojik Cerrahi Uzmanı, Tabip Geriatri Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Romatoloji Uzmanı, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı atanacağını belirten Ceylan, ayrıca Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne bir Göğüs Hastalıkları Uzmanı ile Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’ne Aile Tabibi atanacağını vurguladı.

İLÇELERE 5 DOKTOR

Milletvekili Ceylan, ayrıca ilçe hastanelerine de 5 doktor atamasının yapılacağını bildirdi.

Yorumlar (16)

Çorumlu 2 Yıl Önce

randevu sistemi aşılması gerekli hastane gerekirse çift mesai olmalı

Ulukavak 2 Yıl Önce

Mecburi hizmet olmazsa gelmeyecekler yani!

Sevil 2 Yıl Önce

Kalite destek olduğu sürece hiç bir düzelmez.

Sefa 2 Yıl Önce

Benim de bir şeylerin düzeleceği konusunda ümidim yok.

Çorum 19 2 Yıl Önce

Çorumlu gündüz mesai yapacak doktor bulamıyorsun çift mesai boş konusmasindasin kendini elinde kırbaçlı köle kahyası mi saniyorsun doktor çalışmaz istemez işi sallarsa başına polis mi dikeceksin once saglikcina askerine emniyet personeline adliye devlet çalışanına saygı duymayı meslek sahibi insanları takdir etmeyi öğreneceksin mesleksiz guruhlari bastaci etmek yerine okumuş yazmış insanları el üstünde tutacaksın popülizmden vazgeçeceksin sonra hizmet bekleyeceksin

Yönetemeyenlere 2 Yıl Önce

Bir hekim olarak sobacı gibi bir yönetim olduğu sürece Çorum’a gelmem, onların zamanıyla şimdiki zaman çok farklı, kuşak farkı var

Md 2 Yıl Önce

ben doktor olsam önce doğuyu seçerim buraya yine gelmem öyle perişan haldeyiz

Müthiş 2 Yıl Önce

Ceylan müthiş icraatları bitmek bilmiyordu. Tüm illeri geride bırakarak Çorum’a doktor tayin ettirmiş.

Batandaş 2 Yıl Önce

Mevcut hastaneyi kapat. Memleketin en ücra yerine hastane yap. Kadroları torpllilerle doldur. İşte son bu olur kimse gelmez. Gelende mecburi gelir o da en kısa zamanda kaçar.Keşke gitmesi gereken doktorlar gitse

Haksızlık Karşısında Susan... 2 Yıl Önce

Çorum da 4 tane MİLLETVEKİLİ var, ancak Çorum'a hiç faydaları yok. 4 MİLLETVEKİLİ Çorumun Çorumlunun haklarını ararken göremezsiniz. Bildikleri sadece fotoğraf çektirmek. Fotoğraf çektirmekle sadece ÇORUM VE ÇORUMLULARI kandırmıyorlar, kendilerinde kandırıyorlar. 4 Milletvekilinin Çorum umrunda bile değil. Çorumdan aldıkları oyların hakkını vermişlermidir? Aldıkları oylar HELAL MİDİR, YOKSA HARAM MI?

Orhan 2 Yıl Önce

Mecbur olmayanlar gelmedi, bunlar da mecburi hizmet bitince giderler. Sorun nerde onu tespit edip problemi çözmedikçe yine başa döner.

Uğur 2 Yıl Önce

Sürekli işci kadrosunda çalışanların sorunlarını çözmeden taşerondan size oy yok.

Hekim 2 Yıl Önce

Çift mesaiyi gel sen yap.. Dalga mı geçiyorsunuz hekimlerin üzerinde fazlasıyla iş yükü var zaten. Git bir bak bakalım hangisi işini severek yapıyor. Neden istifa ediyor bu insanlar önce bunu bir sor.

Doğrucu 2 Yıl Önce

Çözüm adamı ceylan 4 milletvekili olacağına tek ceylan olsun yeter diğer vekillere maaş vesaire masraf etmeye gerek yok hele 2023 gelsin kimse tutamaz bizi uçarız şahlanırız Lozan daki çok gizli maddelerin süresi bitiyor gözümüz aydın

Öz Çorumlu 2 Yıl Önce

Uğur denen uğursuz iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayan senin gibiler birilerinin kıyağıyla işçi oldun kadro aldın. yıllarca dirsek çürüten insanlar var.utanmaz herif çıkmışsın konuştuğun lafa bak seni kimse zorla tutmuyor. Ne istiyorsun daha ne yapacak devlet sana 20 bin lira maaş mı verecek. Daha düne kadar kadro alana kadar bundan iyisi yoktu. Ne oldu hemen bi taraflariniz kalktı.

Şuayip 2 Yıl Önce

2016 Yönetici atama da olduğu gibi bunlarda mı mülakatla atandı asc?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.