habercim19.com özgür haber özgür yorum

Eski hastanede nöbet

SAĞLIK

İyi Parti Çorum Teşkilatları eski devlet hastanesinin bir an önce sağlık hizmeti sunumuna başlaması için dikkat çeken bir eylem yaptı.

İyi Parti Çorum Teşkilatları eski devlet hastanesinin bir an önce sağlık hizmeti sunumuna başlaması için dikkat çeken bir açıklama yaptı.

İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı ve bazı parti yöneticileri, eski devlet hastanesinin yeniden sağlık hizmeti sunması için nöbete başladı. ardından bir de çağrı yaptı.

Konuya ilişkin açıklama yapan İyi Parti il Başkanı Bekir Özsaçmacı, “Güzel memleketimizde çok fazla artan Covid-19 vakaları ile hasta sayısındaki artış eski devlet hastanesinin faaliyete geçirilmesini elzem hale getirmiştir. Bu nedenle iktidar temsilcilerinin ulaşamadığı sayın bakana Çorum’dan sesleniyoruz. Bir an önce Çorum halkının mağduriyetini lütfen giderin. Halkımızı hastane önünde nöbete ve paylaşım yapmaya davet ediyorum.” dedi.

Yorumlar (8)

ilhan 3 Yıl Önce

Konun muhatapları bir daha ki seçime kadar iptal .esas muhataplar arkadaki kalenin içine çekildiler.çok kıymetli arkadaş görev süresi uzatıldı vazgeçilemiyor.vatandaşa kulağını en iyi tıkayanlar Çorum a

Dt 3 Yıl Önce

Çorumlu bu muameleyi hakediyor.. Bir çok sağlık personelinin ahı var. Torpilin merkezi oldu yıllardır. Aleni torpil yapanlar hala görev başında.

Behlül 3 Yıl Önce

Yalnız 17 kişi ile bu iş olmaz. Boşuna üşümüşsünüz

Elçin Hatun 3 Yıl Önce

2017 yılının eylül ayından beri boş binada nöbet tutuluyor.Sizin yeni mi haberiniz oldu?

Xxxx 3 Yıl Önce

Ortaklarınız, NEREDELER chphdpkk Selahattin Demirtaş Yok aranızda çok üzgünsünuz.

hulagu han 3 Yıl Önce

Yozgat ta üniversite hastanesi ile bir özel hastane vardı.Şehir hastanesi yapıldı.Özel hastane kapandı.Çorum da da ikinci hastane açılınca iki tane olan özel hastaneler zarar görebilir diye düşünüyorum.

crm 3 Yıl Önce

işleri güçleri şov...adamlar 200 yataklı olarak yeniden planlayıp seneye acacaklarını söylediler zaten, derdiniz ne,

Pehh 3 Yıl Önce

Söze gelince aslan icraya gelince hiç bişey.ackinca sanki gidip kendileri nibet tutacak,daha hastanede yatan hastalara refakata gelmemek için kırk takla atarlar çıkmışlar burda hastane açılsın mis,traji komik????????????

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.