habercim19.com özgür haber özgür yorum

Eski hastaneyi sordular

SAĞLIK

Çorum'da Millet İttifakı’nın paydaşları CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın öncülüğünde eski devlet hastanesi önünde eylem yaptı.

Çorum'da Millet İttifakı’nın paydaşları CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız’ın öncülüğünde eski devlet hastanesi önünde eylem yaparak, “Devlet Hastanemizin acilen açılmasını istiyoruz.” dediler.

Basın açıklaması eylemine CHP İl Başkanı Ümit Er, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Gelecek Partisi İl Başkanı İsmail Barış Coşgunsu, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Cıdık, Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Damar, Deva Partisi Kadın Kolları Başkanı Zehra Benli ve parti üyeleri katıldı.

Siyasi parti temsilcileri, eski devlet hastanesinin ihalesinin neden bir türlü yapılamadığını sordular.

Yorumlar (7)

Çorumlu 9 Ay Önce

Yük hafifleteyecek hemde iki hastane olacak,gel gelelim özel hastaneler ne yapacak, nasıl milleti yolacaklar.

Doğru söyleyeni dokuz köyden... 9 Ay Önce

Çorum'a ilk defa doğru dürüst muhalefet Milletvekili geldi. Mehmet Tahtasız Çorum'un yapılmayan ve de yarım kalan yatırımlarını gözler önüne getirmeye devam ediyor. Helal olsun. Çorum'un ve de Çorum'luların sesi olmaya devam ediyor. İnşAllah artarak devam eder. Yaparsa Mehmet Tahtasız yapar. Gerisi Hikaye... ANLAYANA.....

Emekli 9 Ay Önce

Millet bahçesi olsa yaparlar, eski hastaneyi neden yapsınlar millete faydası olur

Vatandaş 9 Ay Önce

Sayın Tahtasız ihaleye katılırsa hastaneyi yapacağız inşAllah. Yahu arkadaşlar bu zamanda kim katılır ihaleye her gün fiyatların değiştiği bir zamanda. Gidip hastane önünde boy göstermekle olmuyor bu işler.

Tebrikler Tahtasız 9 Ay Önce

Walla adam eleştiriyor , susmuyor Tufan köse nin 3 döneminden sonra , çok sağlam bir start verdi Umarım böyle devam eder

Devlet Hastanesi? 9 Ay Önce

Sn. Editör Çorum'da hayvan hastanesi hızla devam ediyormuş bilgilerinize?

İskilipli 9 Ay Önce

Çorum İskilip yolu 7. Haftaya giriyor bakalım ne zaman 2 veya 3 km bölüm bitecek,

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.