habercim19.com özgür haber özgür yorum

Göğüs Cerrahi Uzmanı göreve başladı

SAĞLIK

HİTÜ Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı göreve başladı.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Göğüs Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı göreve başladı.

Hastaneden yapılan açıklamada, Göğüs Hastalıkları Cerrahisi Uzmanı Opr.Dr.Sena Uğur Çalışkan'ın polikilinik hizmeti sunmaya başladığı bildirildi.

Yorumlar (11)

hasta 3 Yıl Önce

bu hanımefendi şehrimiz için bir velinimet.hastalar muayane olacak doktor bulamıyor.Hastane idaresi gerekli kolaylığı gösterirse şehrimizde kalıcı olur vatandaşımız kazanır.yoksa diğer doktorlar gibi tayin ister gider.Allah yardımcısı olsun.

hasta yakını 3 Yıl Önce

ilimize gelen son gögüs cerrahımız çok çalışkandı.mesai kavramını bitirmişti.ameliyat poliklinik aciil adeta 10 parçaya bölünmüştü.polikliğini olmadığı halde ameliyatı bitince poliklinik önünde hasta var mı diye kontrol eden bir kişiydi. Çorum halka olarak kendisine şükranlarımızı sunuyoruz.Bu şehir sizi hiç bir zaman unutmayacaktır.

emine 3 Yıl Önce

Çok çalışkan olduğu doğrudur.Çorum halkına güzel hizmet etmiştir.Yeni doktorumuzada hoşgeldin der.Görevinde başarılar dileriz.

Yusuf 3 Yıl Önce

Hayırlı olsun.

Fatma 3 Yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun.

selda 3 Yıl Önce

çorum için hayırlı olsun.

kenal bütün 3 Yıl Önce

hayırlı olsun.İnşAllah kalıcı olursa hastalar başka şehirlere gitmek zorunda kalmaz.

Emel 3 Yıl Önce

haberin içeriğine hangi üniversiten mezun olduğunu,ihtisasını hangi üniversitede yaptığını ekleseydiniz daha güzel olurdu.

Mevlude avci 2 Yıl Önce

Gercekten alaninda çok başarılı bir operatör dr degil hastalariyla bir arkadas mesleğini çok basarili yapiyor sena hanim beyaz kanatsiz bir melek hastasiyim kendisine her konuda teşekkür ediyorum gorevinde başarılar diliyorum

MEVLUDE AVCI 2 Yıl Önce

Sena hocama çok tesekkur ediyorum çok agir bir akciger ameliyatigecirdim bu ameliyati veli Özbek ve sena ugur caliskan hocalarım yapti ameliyat dan sonr ankaraya gittim ordaki hocalar sordu nerde kim yapti dediler tabi gururla corumda olsun sayın sena hocam ve veli ozbek hocam yapti dedim hocalar bana ameliyatın çok başarılı dediler bu kadar ağır bir ameliyat sonrasi hiç bir sorun yasamadim anadan doğmuş gibiyim Allah iki hocamdan razi olsun ben ne ankara ne istanbul düşündüm hocslarimla bu yolda beraber yürüdüm ve basardim akciger kanseri olarak ameliyat oldum Allahima hamdolsun önce Allah sonra hocalarim sayesinde kanseride yendim mesleklerinde daha üst duzeylere gelirler insAllah önce Allaha sonra hayatimi onlara borçluyum cok teşekkür ediyorum

Sündüs Eliaçık 5 Ay Önce

İşinde başarılı Bi doktor insanlgı mükemmel sevecen güler yüzlü doktor oglumun amaliyatını yaptı başarılı da geçti Allah razı olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.