habercim19.com özgür haber özgür yorum

Hastaların Belediye’ye itirazı var

SAĞLIK

Çorum Belediyesi’nin dün akşam ilkini gerçekleştirdiği ‘Arabada Sinema’ etkinliği yoğun ilgi görürken, hastalardan itiraz var.

Çorum Belediyesi’nin dün akşam ilkini gerçekleştirdiği ‘Arabada Sinema’ etkinliği yoğun ilgi görürken, hasta ve hasta yakınlarından bir itiraz geldi.

Sinema organizasyonunun gerçekleştirildiği yeni şehir stadı otoparkının Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne çok yakın olduğunu hatırlatan hasta ve hasta yakınları, son günlerde koronavirüs ve kene vakaları nedeniyle yatan hasta sayısının arttığını, bu nedenle ortaya çıkan gürültüden rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler.

Arabada Sinema etkinliğinin şehir insanı için renkli bir etkinlik olduğunu belirten hasta ve hasta yakınları, organizasyonun hastanenin hemen yanı başındaki şehir stadı otoparkı olmasının isabetli olmadığını savundular.

Yorumlar (14)

tsk 4 Yıl Önce

eskı stat da panayır alanıda eskı hastanesye yakındı. konser falan verilirdi .o hastanedekilerin hiç biri rahatsız olmuyoduda burdakilermi rahatsız oluyor .yalan.amaç ıyı olanı kotulemek.

Recep 4 Yıl Önce

Haklılar. Bunlar düşünülmeli. Eskiden ya ses açmazlardı ya da hastane camiden uzak yerlerde etkinlik yapılırdı. Ama bizim düşünsesizler kornaya bastıryo hastane dibinde 5 dk.

Mustafa 4 Yıl Önce

Bence devam edilmeli böyle organizasyonlara hastaneyi rahatsız edecek bişey yok eski hastane şehrin içindeydi araç trafigi vardı fuar alanı ordaydı o zaman hastalar rahatsız olmuyorlardıda şimdimi oluyorlar

Ahmet 4 Yıl Önce

Hastanenin yanına stadyum yapılmasına itiraz edenlere demediği kalmıyordu birilerinin. Kaldı ki bu sorun yalnızca gürültü olarak da kalmayacak. Maçlar oynanmaya başlasın, maç önü ve maç sonu trafiğiyle hastane trafiği de karışacak. Allah'ımdan dileğim rantı değil geleceği düşünerek hareket edenler tarafından yönetilmek.

çorumlu 4 Yıl Önce

başkanım bu günde tüm sağlık personeli için korna ve far yapalım

Ömer 4 Yıl Önce

bence hastalar değilde gazeteciler rahatsiz bu durumdan

Ali 4 Yıl Önce

????????????????????????????????????

Yakup 4 Yıl Önce

mahalli gazeteler ve yayin yapanlar mi rahatsız diye aklimiza gelmiyor değil,kimse basılı gazete almıyor bedava internet gazeteciliği olmaz.o zaman reklam ve ilan gelirleri tek gelir kaynağı .belediye en büyük ilan veren kurum.neyse bunlari zaten yayınlamalarına imkan yok niye yazıyorumki

Binevler 4 Yıl Önce

Hastane uzakta olsa hastanede uzakta olur şehir içinde olsa merkezdemi olur.yaninda bişey olsa o niye var olur olurda olur . arkadaşlar diğer illerin hastanelerinin yanında ne var acaba .heralde araba bile geçmeyen bir yerdedir sıfır sessiz.

Mesut 4 Yıl Önce

Hayatında hiç maça gitmemiş hiç sıtad içerisine girip de maç izlemeyen sırf egolarini tatmin ve yapılan hizmetin hazımsızlıgina tahammül gösteremeyen insanlar öncelikle HABERCİM19 Çok iyi bilir stadın yeri işaretle dibinde HASTANENİN (H) bile yoktu,bu,1 ikincisi hastanenin yanina satatmi olur diyen arkadaşlar İLK CORUMSPOR maçına gelsinler stat dışından bir dinlesinler ben 20 senedir maça gidiyorum stadın dibinde bile stadın her yeri açık olduğu halde icerdekisesi çok az duyuluyor kalmış ki bu stadın her yeri kapalı ben siyaseti sevmem ak partili de değilim AMA ÇORUMA KİM BİR TAŞ DİKERSE ve bu taşı kötülemeye çalışırsa onu esefliyorum habercim 19 bu yazı sanada gelsin

Furkan 4 Yıl Önce

Beleyidemiz çok çalışıyor arkadaşlar baksanıza benim yan komşum kovid19 testi pozitif çıktı hastaneye almak yerine evde karantina alındı ama sürekli bakkala gidiyor ve bizde bakkala gidemiyoruz

hitap 4 Yıl Önce

tofaşçılar kendi belli ediyor :D :D

Slm 4 Yıl Önce

Allah için; hastanenin yanında olacak şey değil

Türk 4 Yıl Önce

o stadı oraya yapana kimse toz kondurmuyor da otoparkında sinema oynatana mı laf ediliyor? Hangi şehirde gördünüz stad, otogar ve hastanenin yan yana olduğunu? Bunu sorun ve hangi dönemde yapıldığını düşünün.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.