habercim19.com özgür haber özgür yorum

Malesef, vaka artışında ilk 5'teyiz

SAĞLIK

Haftalık 100 binde vaka oranları açıklandı. Buna göre malesef vaka artışında ilk 5 il arasında yer aldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2-8 Ekim arasında illere göre her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayılarını açıkladı.

Sağlık Bakanı Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “2-8 Ekim arasında, 100 bin kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık insidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. 2-8 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Giresun, Ordu, Ardahan, Kastamonu, Çorum, Samsun, Tokat, Amasya, Kahramanmaraş, Karabük” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Çorum’da geçtiğimiz hafta 100 binde 355 olan vaka sayısı, 2-8 Ekim arasındaki yeni haftada 100 binde 436.31’e yükseldi.


Yorumlar (4)

Lale devri avaneleri 3 Yıl Önce

Bunun sorumlusu meydanlarda Murat Kekilli konseri verdirip , milleti toplayip sov pesinde olanlardir. Hesabini o lale devru yoneticilerine sorun.

Corum 19 3 Yıl Önce

Dünyanın merkezi olmak kolay değil hakkını vermek laźim

Vatandaş 3 Yıl Önce

Hele o siyasetçiyim diye geçinenler yokmu bi araya gelip poz verip paylaşıyorlar maske yok mesafe yok

Çorumlu 3 Yıl Önce

Belediye başkanımızda, vekillerde maske yok. Pandemi yokmuş gibi açılışlara katılıyorlar, eğlencelere öncülük ediyorlar. Ne bekliyorduk ki?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.